Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gayet iyi canım önemli olan kalitesi baksana hepsi döllenmiş .4 tane 5. Gün emriyosuyda çok iyi. Benden 12 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı 6 sı döllendi. Yaş kaç sizinHerkese merhaba,
Amh 1.69du benden 8 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ve hepsi 3.güne gitti. 5.gün ise 4 tane dondurmuşlar. Sormak istediğim şu; yumurtam az toplanmış gibi geldi sizce de öyle mi? Nedendir acaba?
Yaş 30. Kaliteleri de 3 tane 4aa bir tane 4bb ama bu kalite şeylerinden de anlamıyorum. İlk denememiz. Sizin ne zaman olacak transferBence gayet iyi canım önemli olan kalitesi baksana hepsi döllenmiş .4 tane 5. Gün emriyosuyda çok iyi. Benden 12 yumurta toplandı 7 tanesi olgun çıktı 6 sı döllendi. Yaş kaç sizin
Ben 4 aylık hamileyim çok şükürYaş 30. Kaliteleri de 3 tane 4aa bir tane 4bb ama bu kalite şeylerinden de anlamıyorum. İlk denememiz. Sizin ne zaman olacak transfer
Bence gayet iyi benim 13 tane toplandı 10 tane döllendi 5. Güne 1 tane geldi şuan 4,5 yaşında çiçeğimHerkese merhaba,
Amh 1.69du benden 8 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ve hepsi 3.güne gitti. 5.gün ise 4 tane dondurmuşlar. Sormak istediğim şu; yumurtam az toplanmış gibi geldi sizce de öyle mi? Nedendir acaba?
Ay maşallah sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah çok teşekkür ederimBen 4 aylık hamileyim çok şükürRabbim Sanada nasip etsin benimde oğlumu sağlıkla kucaklamamı nasip etsin.
kalitelerine hiç yakılma hiç düşünme benim 6. Gün dü hiç o kadar kaliteli değildi Rabbim ol dedi
Rabbime ve sürece güven pozitif kal insalllah hayırlı haberler alırsın
Çok teşekkür ederim, 2 yıldır uğraşıyoruz olmayınca tedaviye başladık. O yüzden hiçbir fikrim yoktu.Merhaba, bence çok başarılı sonuçlar. Benden 7 toplandı sadece 4 ü olgundun ve 3 tanesi 5. Gün donduruldu. Okuduğum kadarıyla sizin hepsinin döllenmiş olması büyük başarı. Önemli olan sayı değil
Benim kistlerim var, baskılama yapacak doktorum. Sonrasında dondurulmuş transfer edecek. Sizin oldu mu transfer?Sayı çok iyi bence. Benim 5
Gün iki taneydi birini taze transfer yaptırıp diğerini dondurmustum.
Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah çiçeğinizBence gayet iyi benim 13 tane toplandı 10 tane döllendi 5. Güne 1 tane geldi şuan 4,5 yaşında çiçeğimdiğeri 6. Gün embriyosuydu
Evet ilk transferimi Mart'ta olmuştum pozitifti fakat kalbi durunca kürtaj oldum. 4eylulde son embriyomu transfer oldum şuan 6+2 hamileyim.Benim kistlerim var, baskılama yapacak doktorum. Sonrasında dondurulmuş transfer edecek. Sizin oldu mu transfer?
Çikolata kistiniz mi var benim de amh 1.25 yaş 30 tüp bebeğe başlıcaz kist ağrım var diye 7 cmBenim kistlerim var, baskılama yapacak doktorum. Sonrasında dondurulmuş transfer edecek. Sizin oldu mu transfer?
Rabbim size de nasip etsin inşallahSağlıkla huzurla büyüsün inşallah çiçeğiniz![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet ilk transferimi Mart'ta olmuştum pozitifti fakat kalbi durunca kürtaj oldum. 4eylulde son embriyomu transfer oldum şuan 6+2 hamileyim.
Benim küçük küçük çikolata kistlerim var, doktor senin normal yolla hamile kalman çok zor demişti. 2 aşılama yaptım, prosedür gereği.Çikolata kistiniz mi var benim de amh 1.25 yaş 30 tüp bebeğe başlıcaz kist ağrım var diye 7 cm
Bende 3 aşılama negatif oldu sağ da ki kistim alındı solu bıraktı o da 7 cm oldu sol tarafım yok gibiBenim küçük küçük çikolata kistlerim var, doktor senin normal yolla hamile kalman çok zor demişti. 2 aşılama yaptım, prosedür gereği.
Başladınız mı ilaçları kullanmaya, 7 cm kist için ne düşünüyor acaba doktor. Bazılarına baskılama öncesinde yapılıyormuş, bazen de yumurta toplamadan sonra. Benim doktorum yumurta topladıktan sonra karar verdi.Bende 3 aşılama negatif oldu sağ da ki kistim alındı solu bıraktı o da 7 cm oldu sol tarafım yok gibi
Başlamadım kendi doktorum başka profla devam edecez dedi bana da opudan sonra ameliyat sonra baskılama dediBaşladınız mı ilaçları kullanmaya, 7 cm kist için ne düşünüyor acaba doktor. Bazılarına baskılama öncesinde yapılıyormuş, bazen de yumurta toplamadan sonra. Benim doktorum yumurta topladıktan sonra karar verdi.
Anladım. Heyecanlı süreçler aslında. Hayırlısıyla her şey istediğimiz gibi olur inşallahBaşlamadım kendi doktorum başka profla devam edecez dedi bana da opudan sonra ameliyat sonra baskılama dedi