merhaba kızlar ben 1.5 aydır dhea kullanıyorum günde 2 defa. ve ayrıca incir kürüde uyguluyorum yine günde 2 kez daha önce bende 3 tane folikül bulmuştu ve ilaçlara rağmen büyümediler bu nedenle tedavimi sonlandırdı doktorum ama geçen hafta kontrole gittim ve doktorum hiç umudu yokken çok şaşırdı adetim yeni bitmesine rağmen 7 - 8tane folikül buldu bende ve bu ayın sonunda yine tedaviye başlıyorum :) dheaya ve incire inananlardanım bana dua edin sizinde kullanmanızı tavsiye ederim herkese selamlar...
ilk tedavimde 7 yumurta gelişti 6 toplandı 2 döllendi. kimyasal oldu. 2 aydır dhea içiyorum. bal çörektotu tarçın yiyorum. incir kürü (kuru incir ile oluyor) çalışıyorum yapamadım günde 2 inciri(kuru) 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp bekletip (7-8 saat) yiyorum. şimdi 5 yumurta geliştiyor. daha yeni sayı farketmedi azaldı ama bu normal benim rezerv azlığım yaş nedeniyle kaliteleri nasıl haftaya anlayacağız. ben 2 doktora dha yı sordum ben faydasına inanmıyorum ama isterseniz içebilirsiniz bir zararı yok dediler
nilcim ben senden 4 yaş daha büyüğüm 67 liyim yine de şükür diyorum bu yaşta 5 folikül gelişmesi de çok iyi birşey. dua ediyorum şöyle 2-3 tanesi 1. kalite döllensin diye. rabbim yar ve yardımcımız olsun canım :Saruboceq:
ben cumartesi başladım canım. bugün 6,5-8 mm arası 5 yumurtam vardı. inşallah kaliteli gelişir ve döllenirler :Saruboceq:inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırızMaasallah denizcim ya cok guzel ve sanslisin inseallah rabbim bebeginide hemen kucagine verir canim benim bu sefer gonophene isimli ilacla baslicaz daha sonra igneler dedi dr hayirlisi bende 5 4 olsaydi sukredecem ALLAH BUYUK SEN NE ZAMAN BASLIYOSUN TEDAVIYE ALLAH HEPIMIZE KLAYLIK VERSIN AMINNNN INSEALLAH ZORU BASARIRIZ
Kızlar merhaba ben bal çörekotu tarçın karışımını bir ay kullandım ama ozaman aşılama ve tüp bebek yaptırmamaıştım yumurta kalitem kötü değil ama daha fazla olsun diğe kullandım
Ama sonuç kötü oldu birsürü yumurta oluştu ama çatlayamadıkları için hepsi kist oldu iki ay doğum kontrol hapı kullandım kistler geçsin diğe tabi birde kasıklarımda çok kötü ağrılar oldu
Aşılama ve tüp bebek yaptırdım ama tutmadılar 2,tüp bebek için ekimde gideceğiz
Benim merak ettiğim acaba bu ballı karışımı yumurta uyarıcı ilaçları kullandığımızda kullansak daha fazla ve kaliteli yumurta olur mu sonuçta yumurtaları hepsi toplanıyor ve geriye kist oluşturacak yumurta kalmıyor
Aranızda bu şekilde deneyip de iyi sonuç alan var mı acaba
Bu arada ben 35 yaşındayım eşimde ve bende bir problem yok sebepsiz dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?