Yumurta senkronizasyon

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Bana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı

Konuyu takipteyi merakla
Bir arkadaşın verdiği cevabı kopyaliyorum :
Tedaviye başlamadan önceki adetinden sonra yumurtlama testiyle yumurtlama zamanını belirliyorsunuz. Yumurtladığınız güne 0. gün deyip, 8. günde ilk bandı yapıştırıyorsunuz. Sonra 48 saatte bir bandı değiştiriyorsunuz. Pakette toplam 4 bant var ama 3 tanesi kullanılıyor. Sonra birkaç güne adet başlıyor zaten ve adetin 2. günü iğneli tedaviye başlanıyor. Hemşireler baya detaylı anlatıyorlar bunu, gidip bir görüşürseniz iyi olur aslında.

Bilgi icin çok teşekkür ederim. Benim yumurtalarim kalitesiz.
yani yumurta oluşuyor buyoyor ama boş

Rica ederim. Nasıl yani boş. Dollenmiyor mu yoksa gelisim mi duruyor. Yumurta kalitesi nasıl ölçülüyor ki

Bende 42 yaşındayım. Şöyle söylim,; tüp bebek tedavisi görüyorum fakat e2 yükselmiyor. Yoksa e2 46 normalde iiyi.
Ben de Temmuz ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı .sizin konuyu görünce tahlil sonuçlarıma baktım e2 aradım buldum.tüp bebek tedavisinde yükselmesi mi gerekiyor.

Ben de Temmuz ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı .sizin konuyu görünce tahlil sonuçlarıma baktım e2 aradım buldum.tüp bebek tedavisinde yükselmesi mi gerekiyor.
Her bı yumurta için bı değerde olmadı gerekiyormuş. Ama senin embriyo oluşmuş ve transfer yepilmis. Yani öyle bı sıkıntı yok içini rahat tut sen

Bana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Ben sisli memorial da tedavi döneminde dr kullanalım demişti climara bantini,yumurtalar da asenkron durum var diye..Bende kullanmadım açıkçası,ama yumurtalar da o ay senkron gelişti sayılır..

Acaba yumurta kalitesi için ibrahim saracoglunun incir kuru var, onu mu deneseniz..prolaktin yüksekliğiniz yoksa tabi..benim prolaktinim fena durumda ,ben kullanamıyorum bu yuzden ama kullananlar güzel neticeler almışlar.deneyin derim.

incir yemek işe yarıyor gerçekten. Bu ay doğal olarak hamile kaldım

Şöyle ki önceki adetinizin 21. Gününden başlanıyor tedaviye. Ben climara bant be lucrin iğne kullanmıştım. Sonraki ay da lucrinle devam ettik ve 12 yumurta senkron gelişmişti.

Bende 42 yaşındayım. Şöyle söylim,; tüp bebek tedavisi görüyorum fakat e2 yükselmiyor. Yoksa e2 46 normalde iiyi.
Merhaba birşey soracağım. Tüp bebek tedavisinde e2 yükseltmek için birşey yapılmıyor mu? Siz birşey yapıyor musunuz yükseltmek için, ben araştırıyorum da

Merhaba birşey soracağım. Tüp bebek tedavisinde e2 yükseltmek için birşey yapılmıyor mu? Siz birşey yapıyor musunuz yükseltmek için, ben araştırıyorum da
Bende de e2 düşük çıktı son kontrolde iğnelere devam ediyorum ama yükselicek mi bilmiyorum

Hayır hiç bir şey yapmıyorum. yapılıyorsa da ben bulmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…