- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Konuyu takipteyi meraklaBana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Bir arkadaşın verdiği cevabı kopyaliyorum :Konuyu takipteyi merakla
Bilgi icin çok teşekkür ederim. Benim yumurtalarim kalitesiz.Bir arkadaşın verdiği cevabı kopyaliyorum :
Tedaviye başlamadan önceki adetinden sonra yumurtlama testiyle yumurtlama zamanını belirliyorsunuz. Yumurtladığınız güne 0. gün deyip, 8. günde ilk bandı yapıştırıyorsunuz. Sonra 48 saatte bir bandı değiştiriyorsunuz. Pakette toplam 4 bant var ama 3 tanesi kullanılıyor. Sonra birkaç güne adet başlıyor zaten ve adetin 2. günü iğneli tedaviye başlanıyor. Hemşireler baya detaylı anlatıyorlar bunu, gidip bir görüşürseniz iyi olur aslında.
Rica ederim. Nasıl yani boş. Dollenmiyor mu yoksa gelisim mi duruyor. Yumurta kalitesi nasıl ölçülüyor kiBilgi icin çok teşekkür ederim. Benim yumurtalarim kalitesiz.
yani yumurta oluşuyor buyoyor ama boş
E2 düşük olunca yumurta kalitesiz oluyormuş. Benim büyüyor fakat içi boşRica ederim. Nasıl yani boş. Dollenmiyor mu yoksa gelisim mi duruyor. Yumurta kalitesi nasıl ölçülüyor ki
Merhaba Sizin E2 kaç benim sonuç 51 yaş 42E2 düşük olunca yumurta kalitesiz oluyormuş. Benim büyüyor fakat içi boş
Bende 42 yaşındayım. Şöyle söylim,; tüp bebek tedavisi görüyorum fakat e2 yükselmiyor. Yoksa e2 46 normalde iiyi.Merhaba Sizin E2 kaç benim sonuç 51 yaş 42
Ben de Temmuz ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı .sizin konuyu görünce tahlil sonuçlarıma baktım e2 aradım buldum.tüp bebek tedavisinde yükselmesi mi gerekiyor.Bende 42 yaşındayım. Şöyle söylim,; tüp bebek tedavisi görüyorum fakat e2 yükselmiyor. Yoksa e2 46 normalde iiyi.
Her bı yumurta için bı değerde olmadı gerekiyormuş. Ama senin embriyo oluşmuş ve transfer yepilmis. Yani öyle bı sıkıntı yok içini rahat tut senBen de Temmuz ayında tüp bebek yaptırdım negatif sonuçlandı .sizin konuyu görünce tahlil sonuçlarıma baktım e2 aradım buldum.tüp bebek tedavisinde yükselmesi mi gerekiyor.
Ben sisli memorial da tedavi döneminde dr kullanalım demişti climara bantini,yumurtalar da asenkron durum var diye..Bende kullanmadım açıkçası,ama yumurtalar da o ay senkron gelişti sayılır..Bana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Acaba yumurta kalitesi için ibrahim saracoglunun incir kuru var, onu mu deneseniz..prolaktin yüksekliğiniz yoksa tabi..benim prolaktinim fena durumda ,ben kullanamıyorum bu yuzden ama kullananlar güzel neticeler almışlar.deneyin derim.Bilgi icin çok teşekkür ederim. Benim yumurtalarim kalitesiz.
yani yumurta oluşuyor buyoyor ama boş
incir yemek işe yarıyor gerçekten. Bu ay doğal olarak hamile kaldımAcaba yumurta kalitesi için ibrahim saracoglunun incir kuru var, onu mu deneseniz..prolaktin yüksekliğiniz yoksa tabi..benim prolaktinim fena durumda ,ben kullanamıyorum bu yuzden ama kullananlar güzel neticeler almışlar.deneyin derim.
Aaa maşallah çok sevindim..Rabbım sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsinincir yemek işe yarıyor gerçekten. Bu ay doğal olarak hamile kaldım
Şöyle ki önceki adetinizin 21. Gününden başlanıyor tedaviye. Ben climara bant be lucrin iğne kullanmıştım. Sonraki ay da lucrinle devam ettik ve 12 yumurta senkron gelişmişti.Bana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Merhaba birşey soracağım. Tüp bebek tedavisinde e2 yükseltmek için birşey yapılmıyor mu? Siz birşey yapıyor musunuz yükseltmek için, ben araştırıyorum daBende 42 yaşındayım. Şöyle söylim,; tüp bebek tedavisi görüyorum fakat e2 yükselmiyor. Yoksa e2 46 normalde iiyi.
Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. İnciri ne şekilde tükettinizincir yemek işe yarıyor gerçekten. Bu ay doğal olarak hamile kaldım
Bende de e2 düşük çıktı son kontrolde iğnelere devam ediyorum ama yükselicek mi bilmiyorumMerhaba birşey soracağım. Tüp bebek tedavisinde e2 yükseltmek için birşey yapılmıyor mu? Siz birşey yapıyor musunuz yükseltmek için, ben araştırıyorum da
Hayır hiç bir şey yapmıyorum. yapılıyorsa da ben bulmiyorimMerhaba birşey soracağım. Tüp bebek tedavisinde e2 yükseltmek için birşey yapılmıyor mu? Siz birşey yapıyor musunuz yükseltmek için, ben araştırıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?