yumurta takbiyesi nasil oluyor bilen varmiii ?

saradecke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
6
0
1
31
Merhabaaa. 3 yillik evliyim 1 oglum var 3 yasinda. 1 senedir yine hamile kalmaya calisorum ama olmuyor doktor yumurta tebelligi dedi adetin 5nci gunundd gel takviye yapalm dedi sorum suki bu yumurta takviyesi nasil oluyor lutfen yardimci olun doktorm cok ilgisiz..

Merhabaaa. 3 yillik evliyim 1 oglum var 3 yasinda. 1 senedir yine hamile kalmaya calisorum ama olmuyor doktor yumurta tebelligi dedi adetin 5nci gunundd gel takviye yapalm dedi sorum suki bu yumurta takviyesi nasil oluyor lutfen yardimci olun doktorm cok ilgisiz..
Öncelikle yumurta takviyesi mi dedi yoksa yumurta takibimi?Eğer takviye dediyse büyük ihtimal daha fazla ve daha büyük yumurta oluşturmanız için size koldan iğne verecektir yada hap.

Eğer yumurta takibi dediyse,ovulasyon döneminizi takip edip o günlerde eşinizle iki günde bir ilişkiye girmenizi söyleyecektir ama büyük ihtimal ilk dediğim.

doktorun ilgisizse doktorunu değiştirebilirsin. böyle konularda ilgisiz soğuk doktorlar hiç çekilmiyorlar.

Klomenden bahsediyor olabilirmi diye düsündüm ben açıkcası...
Eger oyleyse bu bir ilac hormon ilacı. Adetin 5. Gunu baslayip doktorun belirledigi dozda aliyorsun 5 gun kullaniyorsun. Bittikten 2 gun sonra dr a gidiyosun doktor yumurtanin veya yumurtalarin gelişimine bakiyor ve sana iliski takvimi veriyor...
Umarim yardimci olabilmişimdir.

Yumurta takviyesi diye bir şey hiç duymadım.
Adetin 5. günü kullanılan yumurta geliştirici haplar var onlardan verecektir.

Back
X