Yumurta takibi hakkında

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Merhabalar bi sorum olcaktı. Geçen ay yumurtam büyümemiş o yüzden bu ay takip yaptırmak istiyorum. İlk ay bebiş denemesi olmadı yumurta büyümediği için. Ondan bu ay olsun istiyorum hemen. Yumurta takibi yaptıran varmı adetkenmi gitmek lazım. Özele gitcem muayene parası dışında ayrı bi ücret alınıyomu. Bide ben daha geçen ay hormon yaptırdım bi sorun yok tekrar gerek yok sanırsam. Yum. takibi hakkında bilgi verirmisiniz

Merhaba canım bende bu ay yumurta takibi yaptırıyorum adet olduğum günden itibaren say 8. Gün gel dedi öyle gidiyorum cuma gittim pazartesi gittim bugün gitmedim yarın tekrar gidicem. Bende özelde yaptırıyorum ilk gittiğimde muayene ücreti verdim pazartesi para vermedim kontrol diye yarın verecekmiyim bilmiyorum. Takibide alttan ulturason ile yapıyor

Karındanda bakılmıyomu alttan olamamkii

Karından sağlıklı olacağını sanmıyorum hiç neden baktıramıyorsunki
Vajinusmusu yeneli daha 2 ay oluyo yeni yeni alışıyorum mümkün değl alttan muayene olamıyorum. Geçen ay bir gün doktora gittim karından ultrasonla bakıp gelişmemiş yumurtan büyümemiş dedi e bakılışo demekki. Tabi vajinal daha kesin sonuçmuş okudum

Anladım canım karından muayene hakkında inan hiç bilgim yok ben yukarıda anlattığım şekilde yapıyorum

Ben 4 yildir vajinismusu yenemedim. Aşılama tedavisine başladım. Adetin 3.günü hormon tahlili yapiliyor kan alinarak. Bu cok onemli. Sonra yumurta gelistirici ilac veriliyor,ben klomen kullandim 5 gun.
Vajinismus olmama rağmen 3 kez cok rahat bi sekilde vajinal ultrasonla muayene oldum. İnanın hic korkulacak bisey değil

Öylede ben olamıyorum malesef kaç defa olmaya kalktım olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…