Yumurta takibi ultrasonla " karnımızdan " yapılabiliyor mu?

benimkinde mi sorun var o zaman
karnıma baktı sadece :)
yoksa baştan m ısavdı beniii

benimkinde mi sorun var o zaman
karnıma baktı sadece :)
yoksa baştan m ısavdı beniii

niye seninkinde sorun olsun arkadaşım, bu şekilde de muayene yapanlar varmış, sende öylesine denk gelmişsin ne güzel ..
İnşaallah dediği günde hamile kalmışsındır :lepi:

inşallah canım yaa 22 sinde gittim çatlamış dedi ilişkiye girdik
bir de21binde ilişkiye girmiştiik bajkalım ne olacakkk :)

inşallah canım yaa 22 sinde gittim çatlamış dedi ilişkiye girdik
bir de21binde ilişkiye girmiştiik bajkalım ne olacakkk :)

belki bi kaç gün daha devam edebilirdiniz her ihtimale karşı daha iyi olurmuydu acaba..
çok merak ettim, inşaAllah mevlam bu ay nasib etmiştir
bizede haber vermeyi unutma arkadaşım yerimseniben

belki bi kaç gün daha devam edebilirdiniz her ihtimale karşı daha iyi olurmuydu acaba..
çok merak ettim, inşaAllah mevlam bu ay nasib etmiştir
bizede haber vermeyi unutma arkadaşım yerimseniben

tabi daha bırakmadık
devam ediyoruzzz :) İSTEYEN herkesin olur inşallah
çokk TATLISIN iii dileklerin için teşekkür edrim canımmm :)

sağol arkadaşım gece vakti mutlu ettin beni :)
Rabbim tüm isteyenlere versin ınşaAllah :Saruboceq:
eğer mahsuru yoksa, beklenen adet tarihin ne zaman ?

Benim hep karnımdan takip edilmişti..çünkü doktorum usg cihazının görüntüsünün iyi oldugu için gayett net görüyordu mm lerini

hayir canim illede vajinal olacak diye bisey yok. dr un isguzarligina bagli. benim gittigim erkek dr ustten herseyi net gordugunu soyledi. yumurtamin milimini de catlayip catlamadigini da. hatta haftaya tekrar basliyorum. alttan olmak istemiyosan dr la konus telde yapmiyorsa gitme. baska dr mu yok biri bakmaz biri bakar zaten stres imiz bize yetiyor. su ille alttan bakmakta israrci dr larada agzinin payini vermek lazim keyfimin kahyasimisin parani aliyosan isini yap adam gibi ille vajinal olacakmis papagan gibi zaten hepsi. of cok dolmusum herkes bebegine kavussun ve dr larin kapisinda surunmesin ne diyim amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…