yumurta takibi yapılduktan sonra hamile kalan varmı

aysima geçimş olsunu inşlalah seinde tutar ve hepinizn habi şhaberlerini alırız
bat geçmiş oldsun inşallh bu sefer meleğin 9 ay boyunca senle olur düşüğnnedeni ne peki

sağol sevalemrecim düşüğümün nedeni yazın gittiğim tatil yerinde sahilde çok kötü düştüm ondan bi kaç gün sonra lekenme sonra kanamam başladı 1.5 aylıktı bebeğim...

doktordan geldim şimdi fsh 4.61 prolaktin 16,79 çıktı doktor herşey yolunda dedi pazartesi tekrar gidicem doktor ya pazartesi yada çarşamba duruma göre bakarız iğneyi yaparız dedi ama eğer bebek olmazsa eşininde araştırılması lazım dedi iltihap olabilir dedi sonra rahim filmi isterim dedi inşallah gerek kalmaz da bebeğime bu ay kavuşurum

geçen sene 3 ay tedavi gördüm olmadı birbuçuk yıldır uğraşıyorum.yarın rahim filmi çektircem esimede bakılcak umarım bir soru çıkmaz

Ben de bu a takıp yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum ınŞ..

Arkadalar sıze bı sorum olacak...
Özel hastanede y. Takıp yapılırken dr kendı odasında mı ve vajınal olarak yumurta Çatlayana kadar takıp edıyor deĞıl mı? Ya ben 1,5 yıl Önce 1 defa yaptırmıŞtım dr benı 80 tl ek Ücret alarak ayrıntılı Çekılen usg odasına gÖnderdı . Sıze de bÖyle mı yapıldı?

evet bende bağıra bağıra söyliyecem hakyıracam
tuğbacım evet öğle yapılıyo beni perşembe cıumaertesi çağırdı yani adetin 12 14 günü çatlayacak dedi hepinizin güzel hhaberlerini bekliyom

Ben de bu a takİp yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum İnŞ..

Arkadalar sİze bİ sorum olacak...
Özel hastanede y. Takİp yapılırken dr kendİ odasında mı ve vajİnal olarak yumurta Çatlayana kadar takİp edİyor deĞİl mİ? Ya ben 1,5 yıl Önce 1 defa yaptırmıŞtım dr benİ 80 tl ek Ücret alarak ayrıntılı Çekİlen usg odasına gÖnderdİ . Sİze de bÖyle mİ yapıldı?

ben de takibimi özel hast.yaptırdım ama öyle bir sorun yaşamadım.doktorum odasında vajinal usg ile baktı hatta 2 günde bir gittim.hastaneye giriş yaptırdıktan sonra 10 gün içindeki diğer kontrollerimde ücret ödemedim.2.takibimde hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

bende yumurta çatlama takibini özel hastanede yaptırdım doktor kendi odasında takip yapıyor bende gün aşırı gittim ikinci seansta çatlama oldu şuan yeni başladık çalışmalara inşallah tuttururuz bu ay darısı tüm isteyenlere...

bende şunu anlamıyorum yumurtam oluşuyor istenilen büyüklükte (21) kendisi çatlıyor doktorun söylediği günlerde ilşkide bulunuyorsun eşimde problem yok gerekli testler yapıldı normal .bu ay ilk defa komen kullandım . ama niye hamile kalamadım ?

bende yumurta çatlama takibini özel hastanede yaptırdım doktor kendi odasında takip yapıyor bende gün aşırı gittim ikinci seansta çatlama oldu şuan yeni başladık çalışmalara inşallah tuttururuz bu ay darısı tüm isteyenlere...

canım hakkında hayırlısı olsun tatlım....

odasında mı vajinal bakıp kontrol ediyor her defasında? ayrı ek bi ücret alıyor mu muayene dışında?

ben de takibimi özel hast.yaptırdım ama öyle bir sorun yaşamadım.doktorum odasında vajinal usg ile baktı hatta 2 günde bir gittim.hastaneye giriş yaptırdıktan sonra 10 gün içindeki diğer kontrollerimde ücret ödemedim.2.takibimde hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

cevap için sağol tatlım;)

o zaman benden niye ek ücret almışlardı para göz insanlar işte ne olacaktı ki

bende yarın gidicem yumurta takibine yanlız aklıma bişi takıldı benim netteki ovalasyon hesaplayıcılarına göre yarın başlıyo doktor ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi yani benim yumurtam iğne ilemi çatlatılcak kendisinin çatlamasını beklemicez dimi

bugün gidemedim doktora işi çıkmış doktorun yarın gidicem yani ovalasyonda 1 gün kaybettim diye düşünüyorum acaba bugünü değerlendirmelimiyim yoksa iğneden sonramı ilşki olmalı kafam çok karışık

Back
X