Yumurta takibi yaptıranlar bakar mısınız? :(

Mavi Boncugumm

Sen Allah'ın lütfusun, gözlerimin nurusun mavişim
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
9.188
9.090
198
İyi akşamlar hanımlar ben 9 ay önce kürtaj oldum o zamandan beri hamile kalamadım hsg çektirdim, hormon tahlili, amh vs...hepsine baktırdım eşimde tahlilini yaptırdı çok şükür sorun görünmedi ama yumurtamın çatlaması veya kalitesinde sorun mu var artık onu düşünmeye başladım ovulasyon testi her ay kullanıyorum pikleri görüyorum ama belki çatlamada sorun vardır diye bi kere de doktora yaptırayım dedim
Klomen kullananlar, yaptıranlar yardımcı olur musunuz? Adetin kaçıncı günü başlanıyor ve ortalama kaç gün gidiliyor? Son olarak bana ilgili güleryüzlü bi doktor tavsiye eder misiniz İstanbul Ataşehir'de oturuyorum. Sancaktepe'ye yakınım
Sultanbeyli'de Saygı hastanesine giden var mı acaba tercihim bayan doktor
Yardım ederseniz sevinirim ☹️

Benim klomenle 3. Ayım 2 kez de çatlatma iğnesi oldum. Reglin 5.günü başlayıp 5 gün kullanılıyor. Dozunu doktorun belirliyor doktor öneremiyorum aynı şehirde değiliz. 💐

Benim klomenle 3. Ayım 2 kez de çatlatma iğnesi oldum. Reglin 5.günü başlayıp 5 gün kullanılıyor. Dozunu doktorun belirliyor doktor öneremiyorum aynı şehirde değiliz. 💐

Teşekkür ederim🌹 Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin....bazı kişiler femara klomenden daha iyi diyor. Peki klomen kullanınca çatlatma iğnesi şart mı yani kendiliğinden çatlama ihtimali var mı? Benim bi arkadaşım klomen kullandı bu ay ama iğne yapmamışlar hamile şimdi detayını soramadım ona

Ben adetin 3.günü gitmiştim doktora ve 5 gün boyunca ilaci kullandım kullandıktan sonra doktora gidip yumuşlara bakiyodu

Teşekkür ederim🌹 Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin....bazı kişiler femara klomenden daha iyi diyor. Peki klomen kullanınca çatlatma iğnesi şart mı yani kendiliğinden çatlama ihtimali var mı? Benim bi arkadaşım klomen kullandı bu ay ama iğne yapmamışlar hamile şimdi detayını soramadım ona
Benim de ilk ay yeteri büyüklükte değildi iğne yapilmamisti ama ihtimal vardi yine de gün asiri iliskiye devam demisti. Nasip olmadi. Catlatma ignesi ile kontrollu yumurtlama saglanip iliski saati belirleniyor ve ihtimal arttirilmaya calisiliyor. Ilac konusunda da femera bir tik daha agir zannimca. 🤷🏻‍♀️ klomenle sonuc alinamayinca onu verebiliyor doktorlar. Tabi direkt femera verilmesinin hastanin durumuyla da alakasi olabilir. Cogunlukla once klomen denendigini gordum ben. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. 🤲🏻

Benim de ilk ay yeteri büyüklükte değildi iğne yapilmamisti ama ihtimal vardi yine de gün asiri iliskiye devam demisti. Nasip olmadi. Catlatma ignesi ile kontrollu yumurtlama saglanip iliski saati belirleniyor ve ihtimal arttirilmaya calisiliyor. Ilac konusunda da femera bir tik daha agir zannimca. 🤷🏻‍♀️ klomenle sonuc alinamayinca onu verebiliyor doktorlar. Tabi direkt femera verilmesinin hastanin durumuyla da alakasi olabilir. Cogunlukla once klomen denendigini gordum ben. Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin. 🤲🏻

Amin 🤲 Rabbim muradımıza erdirsin hayırlısıyla 🤲🥺 sizde pco var mı?
Ben 2 aydır c life macun kullanıyorum
Bugün adet oldum yine kullanıcam
zaten azıcık kaldı bitince daha almicam
Klomen kist yapabiliyomuş ondanda tereddüt ediyorum ama sanırım dozuyla alakalı bişey
İnşallah istediğim gibi bi doktor bulabilirim doktor da önemli sanırım

Amin 🤲 Rabbim muradımıza erdirsin hayırlısıyla 🤲🥺 sizde pco var mı?
Ben 2 aydır c life macun kullanıyorum
Bugün adet oldum yine kullanıcam
zaten azıcık kaldı bitince daha almicam
Klomen kist yapabiliyomuş ondanda tereddüt ediyorum ama sanırım dozuyla alakalı bişey
İnşallah istediğim gibi bi doktor bulabilirim doktor da önemli sanırım
Pco yok canim. Evet tekrar başlamadan once reglin 3.günü kontrol ediyorlar kist olusmuş mu diye. Dozuyla alakalı değil ama.

Ben adetin 3.günü gitmiştim doktora ve 5 gün boyunca ilaci kullandım kullandıktan sonra doktora gidip yumuşlara bakiyodu

Mâşallah canım sen o ay mı hamile kalmıştın? her ay aynı hüsran yine adet oldum
bundan tam 15 gün önce piki görmüştüm o kadar değerlendiriyorum ama yok nasip tabi diyecek başka laf yok ama var bi tutukluk bence🥺 doktora ilk gidince o gün hemen ilacı yazıyor dimi?

Pco yok canim. Evet tekrar başlamadan once reglin 3.günü kontrol ediyorlar kist olusmuş mu diye. Dozuyla alakalı değil ama.

Anladım canım o zaman benimde 3.gün gitmem lazım benden bugün saat 18:30'da pembe leke geldi lekelenmem ara ara devam ediyor ama yarın sabah sökülecek biliyorum bugünü saymayayım dimi yarın 1.günüm desem o zaman Perşembe günü gitmem lazım dimi? doktor bulmalıyım hemen🥺
Devlet hastaneleri takip yapmıyor galiba

Anladım canım o zaman benimde 3.gün gitmem lazım benden bugün saat 18:30'da pembe leke geldi lekelenmem ara ara devam ediyor ama yarın sabah sökülecek biliyorum bugünü saymayayım dimi yarın 1.günüm desem o zaman Perşembe günü gitmem lazım dimi? doktor bulmalıyım hemen🥺
Devlet hastaneleri takip yapmıyor galiba
Yogunluktan sonraki degil basladiktan so raki 3. Gun. Benim igne olmadigim ay lekelenmeyle baslamisti o zaman da 3. Gun gittim. Gecen ay da yogun basladi yine 3. Gün gittim. Devlet burada iyi degil ben de ozele gidiyorum hep. 🤷🏻‍♀️

Canım bide şeyi soracaktım takip yaptırırken ovulasyon testiyle de bakıyor musun peki
Doktor çatlamış dediği gün mesela pik oluyomu o günlerde merak ediyorum

Canım bide şeyi soracaktım takip yaptırırken ovulasyon testiyle de bakıyor musun peki
Doktor çatlamış dediği gün mesela pik oluyomu o günlerde merak ediyorum
Bakmiyorum cunku yereri buyukluge ulasinca igne yapiyor. Sonra iliski saati veriyor, haftalık iliski takvimi veriyor. Ve agri basliyo o agridan anliyorum zaten.

Stesten olmuyor bence benim kesin. 🤦🏻‍♀️ baska bir problem yok şu an. Hsg çekilmedim. Olmazsa hsg çekilcem. 🤷🏻‍♀️

Evet stres herşeyin başı zaten☹️
Stres bide prolaktini yükseltebiliyomuş
Hsg de önemli tabi rahmin şekli, herhangi bi engel var mı yok mu , tüpler açık mı bunların teşhisi yapılıyor bende çektireli 5 ay oldu🥺
Kaç yaşındasın canım

Evet stres herşeyin başı zaten☹
Stres bide prolaktini yükseltebiliyomuş
Hsg de önemli tabi rahmin şekli, herhangi bi engel var mı yok mu , tüpler açık mı bunların teşhisi yapılıyor bende çektireli 5 ay oldu🥺
Kaç yaşındasın canım
28.5 14 aydır deniyorum.

28.5 14 aydır deniyorum.

Seni çok iyi anlıyorum
İlk hamileliğimden önce bende 27 ay bekledim ve çok zor günler geçirdim 1 hafta hastanede yattım o zaman yaşım 30'du...
İmtihan dünyası işte her halimize şükür
İnşâAllah birgün sende yavruna kavuşursun
İçim öyle diyo

Seni çok iyi anlıyorum
İlk hamileliğimden önce bende 27 ay bekledim ve çok zor günler geçirdim 1 hafta hastanede yattım o zaman yaşım 30'du...
İmtihan dünyası işte her halimize şükür
İnşâAllah birgün sende yavruna kavuşursun
İçim öyle diyo
Allah razı olsun. Rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın. Gönlümüzdekini hayırlısıyla versin. 🤲🏻

Back
X