Rabisscyln Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D Kayıtlı Üye Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 4.362 Emoji Skoru 2.653 Puanlar 48 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasha #21 Eylul41213 .!.: Siz yumurta takibi ile mi hamile kalmıştınız sanki hatırlıyorum:) Genişletmek için tıkla... Ayy nerde olumsuz sonuç aldık inşallah haziran ayında pozitifi görcez
Eylul41213 .!.: Siz yumurta takibi ile mi hamile kalmıştınız sanki hatırlıyorum:) Genişletmek için tıkla... Ayy nerde olumsuz sonuç aldık inşallah haziran ayında pozitifi görcez
A atlasirmak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 1.206 Emoji Skoru 518 Puanlar 23 1 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasha #22 Akasha .!.: Çatlatma iğnesiyle aşılama başka tedaviler di mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba aşılama falan mi oldunuz nasıl hamile kaldiniz
Akasha .!.: Çatlatma iğnesiyle aşılama başka tedaviler di mi ? Genişletmek için tıkla... Merhaba aşılama falan mi oldunuz nasıl hamile kaldiniz
Akasha BiR İmTiHaNdIr AşK... Kayıtlı Üye Katılım 27 Mayıs 2009 Mesajlar 1.244 Emoji Skoru 253 Puanlar 323 Yaş 38 2 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasha #23 Olmadım kendiliğinden oldu bir sorun yoktu belki de. 4 aydır olmamıştı sadece belki de yumurtalar gelişince olmuştur
Olmadım kendiliğinden oldu bir sorun yoktu belki de. 4 aydır olmamıştı sadece belki de yumurtalar gelişince olmuştur