Yumurta takibi

umutcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
683
En iyi cevaplar
1
283
33
Merhaba. Gonal f 275 fostiman 75 ve klomen tablet 9 gün kullandım. 4 yumurta var. Biri 12,5 mm biri 10 mm biri 9,7 mm diğerini hatırlamıyorum. İğneleri aynı dozda devam ettirdi doktorum. 17-18 mm olur mu acaba 3 gün içinde yumurta toplanabilir mi. 12 gün sürüyormuş sanırım iğne tedavisi. Boyutları bana biraz küçük geldi yoksa normal mi

Gayet normal max 12. Gün toplama olur gonolf iğneler çok çok etkili dozunuzda yüksek içiniz rahat olsun

Yarın 12. Günüm. Umarım istediği boyuta gelmiştir. Çünkü toplayamama riski beni çok korkutuyor. Zaten az yumurta var 4 ü de iyi olsa keşke. Büyümüşlerdir inşallah

Yarın 12. Günüm. Umarım istediği boyuta gelmiştir. Çünkü toplayamama riski beni çok korkutuyor. Zaten az yumurta var 4 ü de iyi olsa keşke. Büyümüşlerdir inşallah
Benmde 7 tane görünüyordu yarısı boş çıktı 3 tane 5aa donduruldu bende çok korkmuştum ama oluyo valla teknoloji çok gelişmiş iyice anladm bu süreçte içini ferah tut. 4 olsa 2 dolu çıkar

İnşallah. Boş çıkma ihtimali de mi var onu bilmiyordum onu anlayamıyorlar mı. Tahmin edemiyorlar mı

Sizin adınıza çok sevindim. Kalbim ağzımda geziyorum yumurtalar büyümezse diye

İnşallah. Boş çıkma ihtimali de mi var onu bilmiyordum onu anlayamıyorlar mı. Tahmin edemiyorlar mı
Bende toplandıktan sonra öğrendm boş olabildiğini son kontrolde 7 tane vardı opu oldu sonra dr geldi odama 4 tane dolu var diğerleri boştu dedi 4 taneyi beklettiler 3 tanesi 6. Güne kadar geldi donduruldu ben 5. Gün biliyodm benmkleri 6 yaptılar ne çok şey öğreniyoruz işte yaşayarak

Benim de amh çok düşük. O yüzden yumurta az. İnşallah kalitelidir ve sağlıklı büyümüştür. Evet gerçekten yaşaya yaşaya öğreniyoruz her şeyi

Benim de amh çok düşük. O yüzden yumurta az. İnşallah kalitelidir ve sağlıklı büyümüştür. Evet gerçekten yaşaya yaşaya öğreniyoruz her şeyi
Amh benm 1.76 ona rağmen yumurta yok amh ile ilgili değilmiş yani.
bana hep sınır dediler ama boşmuş burda sıfırları görüp benimki iyi derdim ama hiç öyle değilmiş

Yine yeterli bence yumurta sizin embriyo oluşmuş sonuçta.. bu çok güzel bi şey. 4 yumurta var şu an bende biri de çok küçük 9,7 mm falandı 2 gün önce. İşte korkum bunlar kaliteli olmazsa işe yaramazsa. 3 aydır takviye kullanıyorum folik asitle beraber ama etkisi olur mu ki kaliteli mi değil mi çok merak ediyorum

Benimle beraber 42 yaşında bir hastasından yumurta topladı 2 yumurtası vardı 2 sine 5. Güne gitti. bence sizinde böyle olacak. 15 yumurta gücünü o 2 tanesi alacak

Ne güzel dediniz ya gözlerim doldu.. amin amin yarın 12.günüm bakalım. Karnımın bi kısmı hafif şişti bugün yumurta büyümesinde bu olur mu

Ne güzel dediniz ya gözlerim doldu.. amin amin yarın 12.günüm bakalım. Karnımın bi kısmı hafif şişti bugün yumurta büyümesinde bu olur mu
Evet bende alt karında sanki gaz ağrısı gibi ağrı olmuştu son günlerde

Dokununca çok hassas ve şiş. Benim sağda 3 tane solda 1 var. Sağ tarafım belirgin. İnsanların baya karınları şişmiş böyle kaskatı olmuş iğnelerden sonra. Ama ben öyle bi şey yaşamayınca tedirgin oldum

Yok ya ben iş yerinde vuruldm iğneleri opu son güne kdarda çalıştım hayatımı engellemedi yani şişmi evet bazen belli ediyodu garipti ama ağrılı sancılı geçmedi benim opu öncesi

Evet aynı şekilde ben de çalışıyorum iş yerinde yaptım. Dediğiniz gibi hayatımda bi şey değiştirmedi zorlamadı hiç

Bugün gittim. 16 - 13,5 - 10 ve 11 mm 4 tane var. 2 gün daha devam edicem ilaçlara bi de çatlamaması için iğne vurulcam. Ama bu 2 günde 10 ve 11 olanlar büyür mü ki çok küçük daha onlardan umudumu keseyim mi sizce

Kızlar merhaba yumurta takibi için doktorunuz vajinal ultrason hariç sizden her gitiginizde kan tahlili istedi mi

Kızlar merhaba yumurta takibi için doktorunuz vajinal ultrason hariç sizden her gitiginizde kan tahlili istedi mi
Hayır ama ben çok tetkik yaptırıp gitmştim ilk önce ondan istememiş olabilir opu ya kdr hiç tetkik yaptırmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…