Benmde 7 tane görünüyordu yarısı boş çıktı 3 tane 5aa donduruldu bende çok korkmuştum ama oluyo valla teknoloji çok gelişmiş iyice anladm bu süreçte içini ferah tut. 4 olsa 2 dolu çıkarYarın 12. Günüm. Umarım istediği boyuta gelmiştir. Çünkü toplayamama riski beni çok korkutuyor. Zaten az yumurta var 4 ü de iyi olsa keşke. Büyümüşlerdir inşallah
Bende toplandıktan sonra öğrendm boş olabildiğini son kontrolde 7 tane vardı opu oldu sonra dr geldi odama 4 tane dolu var diğerleri boştu dedi 4 taneyi beklettiler 3 tanesi 6. Güne kadar geldi donduruldu ben 5. Gün biliyodm benmkleri 6 yaptılar ne çok şey öğreniyoruz işte yaşayarakİnşallah. Boş çıkma ihtimali de mi var onu bilmiyordum onu anlayamıyorlar mı. Tahmin edemiyorlar mı
Bendede yumurta olmuyordu tespit edilen sorun buydu bizde ama gonolf sayesnde oldu işteİnşallah. Boş çıkma ihtimali de mi var onu bilmiyordum onu anlayamıyorlar mı. Tahmin edemiyorlar mı
Amh benm 1.76 ona rağmen yumurta yok amh ile ilgili değilmiş yani.Benim de amh çok düşük. O yüzden yumurta az. İnşallah kalitelidir ve sağlıklı büyümüştür. Evet gerçekten yaşaya yaşaya öğreniyoruz her şeyi
Benimle beraber 42 yaşında bir hastasından yumurta topladı 2 yumurtası vardı 2 sine 5. Güne gitti.Yine yeterli bence yumurta sizin embriyo oluşmuş sonuçta.. bu çok güzel bi şey. 4 yumurta var şu an bende biri de çok küçük 9,7 mm falandı 2 gün önce. İşte korkum bunlar kaliteli olmazsa işe yaramazsa. 3 aydır takviye kullanıyorum folik asitle beraber ama etkisi olur mu ki kaliteli mi değil mi çok merak ediyorum
Evet bende alt karında sanki gaz ağrısı gibi ağrı olmuştu son günlerdeNe güzel dediniz ya gözlerim doldu.. amin amin yarın 12.günüm bakalım. Karnımın bi kısmı hafif şişti bugün yumurta büyümesinde bu olur mu
Yok ya ben iş yerinde vuruldm iğneleri opu son güne kdarda çalıştım hayatımı engellemedi yani şişmi evet bazen belli ediyodu garipti ama ağrılı sancılı geçmedi benim opu öncesiDokununca çok hassas ve şiş. Benim sağda 3 tane solda 1 var. Sağ tarafım belirgin. İnsanların baya karınları şişmiş böyle kaskatı olmuş iğnelerden sonra. Ama ben öyle bi şey yaşamayınca tedirgin oldum
Hayır ama ben çok tetkik yaptırıp gitmştim ilk önce ondan istememiş olabilir opu ya kdr hiç tetkik yaptırmadmKızlar merhaba yumurta takibi için doktorunuz vajinal ultrason hariç sizden her gitiginizde kan tahlili istedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?