- Konu Sahibi kedilalesi
-
gercekten mi yaaaainanamıyorum, inamak istemiyorum ben o kadar emindim ki sadece karından bakıldığına peki ultrasondan başka dr. kendis alttan muayene yapıyormu ? şimdiden hazırlayayım kendimi şok olmayayım sonra
buketim slm cnm galıba aynı zamanlarda aşılama olucaz bnm adetım yenı bıttı we tekrar geldıgı gıbı başlıcaz bana merıonal werdi cnm yumurtaları buyutmak için sana ne werdi
walla ne yalaln söölim bende cok tırsıyorum adetlıyken yani ama dr lar alışıktır bıze zor gelir hoş 5 ay ztn normal yumurta takıbım yapıldı alıştm ama adetlıyken daha cok utanır insan yani allah yardımcımız olsun cnm we inşllah gelmez adetınde hamiş olmus olursun
doktor eliyle muayene etmiyor canım sadece alttan o ultrosonla yumurtalara bakıyor. Hayırlı olsun aşılaman. iyi haberlerini alırız inşallah.
canım benim sağolasın. yaklasık 10 gün önce hsg cekti dr.muz. sonrada adetinin 2. günü gel tekrar dedi. ilaç falan hiçbişey vermedi.ayın 23 ü gibi adet olcam. ama bu ilaç meselesi kafama takıldı yarın arayıp sorayım bari doktoruma
canım zaten bu aşılama öncesi olan iğneler genelde adetın 2. gununden sonra başlıyomuş belki gıttıgınde sööler ne kullanman gerektıgını ben bıkaç ay ara wermiştim cnm sonrada dr 4. gününde gıttım we cok geç olmustu o yuzden şimdi şubat 11 gibi falan adet olcm o zaman 2. günü başlıcak tedawiye tatlım sen benden önce olucan aşılamayı canım inş hayırlısıyla olur senın bebiş haberini alırız
cnm ben 22 yaşındayım 2 yıldır istıoz 2.5 yıllık ewlıyım cnm siz ne zamandır istıonuz cnm
ah cnm saol gencim ama bu sıkıntı beni baya yaşlandırdı gibi hissediyorum cnm malesef we stresten cok aşırı saclarım dökülüyo bu konuda bılgısı olan warmı dr sordum ilaçlarla alakalı diildir stres dedi bnm gibi stres yapan we saçları dökülen warmı arkadaşlar
canım sen niye bu kadar stres yapıyosun ki. bırak başkaları yapsın . mesela biz:) eşim 36 ben 31 yasındayım. di mi ama ? bak biz rahatız.sende rahat ol. eğer bebek sahibi olmak alnımıza yazıldıysa nasıl olsa olacak bu iş. ama yoksa bööle bişey çatlasak da olmaz. Allah hayırlısını versin.Tecrübelerime dayanarak söylüyorum kiz bu hayatta fazla iddalı olmayacaksın. tammamı sekercim? olumlu düşün rahat ol, öptm:)
adetliyken muayene alışman lazım canım. aşagıdan ultrasonla yumurtalara bakılıyo, sayısına ve boyutlarına...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?