slm kızlar...
2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor...dokt.gittim yumurta tembeli var dedi herşeyi denedik ama olmuyor bir türlü...en son aşılama yapalım dedik hergün evde iğne oldum ama o bile yumurtamı büyütmedi da doğrusu ancak 14 mm oldu yani yetmedi...ne yapcam bilmiyorum....içinisden yumurta tembeliyine rağmen hamile kalan var mı????
slm kızlar...
2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor...dokt.gittim yumurta tembeli var dedi herşeyi denedik ama olmuyor bir türlü...en son aşılama yapalım dedik hergün evde iğne oldum ama o bile yumurtamı büyütmedi da doğrusu ancak 14 mm oldu yani yetmedi...ne yapcam bilmiyorum....içinisden yumurta tembeliyine rağmen hamile kalan var mı????
kür için tşk.....adetin kacıncı günü uygulanıyor???
iyi akşamlar
bendede aynı sorun vardı doktorun verdiği ilaç sayesinde 2000 yılında ikizlerim oldu bugün 12 yaşındalar
canım ben de 2 seneye yakındır bebek istiyorum ama benim yumurta rezervlerimde sorun vardı,çok azdı.... ama bu ay normale döndü değerlerim allahın izniyle bu ay çok umutluyum,anne olacağımı hissediyorum ama bence en önemlisi moral düzgünlüğü kafaya takmamak gerekiyor çünkü moral bozukluğu yumurta üretimini yavaşlatıyor hatta durdurabiliyor arkadaşım....slm kızlar...
maşallah ne güzel doktor ne ilaç verdi aceba hatırlıyormusun canım?
duphaston diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam bir ay falan kullanmıştım yumurtalığımın birinde tembellik var demişti doktor ama şuanda çikolata kistiyle başım dertte iyi bir doktor arıyorum kistim 10 cm ne yapacağımı bilmiyorum ağrım çok bana doktor önerin lütfen arkadaşlar
slm kızlar...
nerde yaşıyosun hayatım ona göre doktor önerelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?