yumurta tembeli..tükendim artık....

cindy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
80
0
36
İstanbul
slm kızlar...

2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor...dokt.gittim yumurta tembeli var dedi herşeyi denedik ama olmuyor bir türlü...en son aşılama yapalım dedik hergün evde iğne oldum ama o bile yumurtamı büyütmedi da doğrusu ancak 14 mm oldu yani yetmedi...ne yapcam bilmiyorum....içinisden yumurta tembeliyine rağmen hamile kalan var mı????

slm kızlar...

2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum ama maalesef olmuyor...dokt.gittim yumurta tembeli var dedi herşeyi denedik ama olmuyor bir türlü...en son aşılama yapalım dedik hergün evde iğne oldum ama o bile yumurtamı büyütmedi da doğrusu ancak 14 mm oldu yani yetmedi...ne yapcam bilmiyorum....içinisden yumurta tembeliyine rağmen hamile kalan var mı????

canım sen şu incir kürünü bal çörekotu tarçın kürünü falan denedinmi onlarda çok iyi yumurtlamaya yardımcı denemediysen mutlaka dene inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun

slm kızlar...

canım allah yardımcın olsun bi ara bende busorun olmuştu ilaç kullanmama rağmen pek etkisi olmadı ibrahim saraç oğlunun incir kürü ile havuç kürünü kullandım. incir yumurtalıkları çatlatıyor, havuçta büyümesine yardımcı oluyor onu uyugladım düzene girdi. Ama hamile değilim. hamile kalamayısınım sebebi ise eşimde sprem düşüklüğü çıktı onada kurler kullandırdık düzelne oldu eskisine göre simdi ise bekliyoruz bebişimizi inş. kürün tarifini verdim kullanırsın inş. sonuç alırsın unutma kesinlikle sters yapma :45::45: allah yardımcın olsun.:34::34:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.
Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır
yuöurtalığın büyümesi için :
yarım litre suyun içine havuç (taze sert olacak) kırıp 6 dk kaynat ılıdıktan sonra incir suyu ile karıştır. öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over ‘den de koruyacaktır.

slm kızlar...

canım ben de 2 seneye yakındır bebek istiyorum ama benim yumurta rezervlerimde sorun vardı,çok azdı.... ama bu ay normale döndü değerlerim allahın izniyle bu ay çok umutluyum,anne olacağımı hissediyorum ama bence en önemlisi moral düzgünlüğü kafaya takmamak gerekiyor çünkü moral bozukluğu yumurta üretimini yavaşlatıyor hatta durdurabiliyor arkadaşım....

maşallah ne güzel doktor ne ilaç verdi aceba hatırlıyormusun canım?

duphaston diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam bir ay falan kullanmıştım yumurtalığımın birinde tembellik var demişti doktor ama şuanda çikolata kistiyle başım dertte iyi bir doktor arıyorum kistim 10 cm ne yapacağımı bilmiyorum ağrım çok bana doktor önerin lütfen arkadaşlar

duphaston diye bir ilaçtı yanlış hatırlamıyorsam bir ay falan kullanmıştım yumurtalığımın birinde tembellik var demişti doktor ama şuanda çikolata kistiyle başım dertte iyi bir doktor arıyorum kistim 10 cm ne yapacağımı bilmiyorum ağrım çok bana doktor önerin lütfen arkadaşlar

nerde yaşıyosun hayatım ona göre doktor önerelim....

slm kızlar...

Arkadaşım amh ölçümünü yaptırdın mı? Yumurta rezervini ölçen bir test bu eğer yaptırmadıysan yaptır. Bir de doktoruna danışarak biosteron
hap kullanabilirsin. Benim amh sonucum 0,5 çıkınca doktorum kullandırmıştı. Ayrıca bitkisel olarak kestane balı, polen, tarçın, öğütülmüş çörek otu, keten tohumu, öğütülmüş karanfili karıştırıp her sabah aç karnına iki kaşık al demişti. Yoğun bir tedaviden sonra vücudum yumurtlamayı yeniden hatırladı ve ben tüp bebek denemesine gerek kalmadan kendiliğimden hamile kaldım. 2 negatif aşılama, 3 negatif tüp bebek denemesinden sonra ütelik.

herkese kucak dolusu selamlar ya ben sizlere aslında özel bir soru sormak istiyorum ben ilişki olduğu zaman kendimi cok kasıyorum uzun zamandır böyle doktoruma hiç demedim sizlere sormak istedim kasılmayı nasıl önleyebilirim? bu bir sorun mu? ayıptır söylemesi ama rahatlayana kadar kasıyorum kendimi. birde ilişki bitince yatıyorum ama yinede azda olsa sıvı geliyor bu normal mi?lütfen bana yardımcı olun....böyleyken bir kere gebelik yaşadım.

benimde yumurta tembelliğim vardı. aşılama ile çocuğum oldu.

tüp bebek özel bölüm e bir bak istersen. Orada bu sorunları olanların önerdikleri şeyler var.

ama doktor da önemli...

Back
X