• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembelliği

kelebeklikuzu

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.229
6
356
Bursa
doktor hn.merhaba;
ben adetten 2 3 gün önce gelen kahverengi akıntı şikayeti ile doktora gittim. muayne oldum kist varmı diye. temiz çıktı çok şükür. adetin 3. günü hormon testi yaptırdım. adet düzensizliği yaşamıyorum kahverengi akıntıdan sonra normal kanamam devam ediyor. doktor hormon sonucuma bakıp yumurta tembelliği olabilir dedi diane 35 verdi. ama benim aklım kaldı tabiki. olabilir nedemek çok strese soktu beni bu yorum. sizde bir yorumlarsanız çok sevinirim.
teşekkür ederim. saygılar...

FSH: 5.69 foliküler faz:3.09-7.9
LH: 4.69 folikül dönemi:1-18
prl:8.8 foliküler faz:3.24-30
Estradiol:41 foliküler fz:25-189
TSH:2.057 min:0.49 max:4.67

Son düzenleme:
doktor hn.merhaba;
ben adetten 2 3 gün önce gelen kahverengi akıntı şikayeti ile doktora gittim. muayne oldum kist varmı diye. temiz çıktı çok şükür. adetin 3. günü hormon testi yaptırdım. adet düzensizliği yaşamıyorum kahverengi akıntıdan sonra normal kanamam devam ediyor. doktor hormon sonucuma bakıp yumurta tembelliği olabilir dedi diane 35 verdi. ama benim aklım kaldı tabiki. olabilir nedemek çok strese soktu beni bu yorum. sizde bir yorumlarsanız çok sevinirim.
teşekkür ederim. saygılar...

FSH: 5.69 foliküler faz:3.09-7.9
LH: 4.69 folikül dönemi:1-18
prl:8.8 foliküler faz:3.24-30
Estradiol:41 foliküler fz:25-189
TSH:2.057 min:0.49 max:4.67

merhaba test sonuçlarınızda bence sorun yok, ayrıca başlığı dert etmeyin ben alıştım:)) yumurta tembelliği için fsh ve lh değerlerinizin ya yüksek olması ya da oranlarının farklı olması gerekir. doktorunuzun uygun gördüğü şekilde tedavinizi bir kaç ay devam edip tekrar kendi halinde adet düzenlerinizi takip edelim. sevgiler.

Back
X