Yumurta toplama ilk deneyim

Sağolun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz yarın arayacaklarmiş merakla bekliyorum 🥰 ben 1 saat falan kaldım tam uyandıktan sonra geldik eve antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum şimdilik iyiyim şükür

Sağolun inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz yarın arayacaklarmiş merakla bekliyorum 🥰 ben 1 saat falan kaldım tam uyandıktan sonra geldik eve antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktorum şimdilik iyiyim şükür
Aa ne güzel bana saat 16 ya kadar burda kalacaksın dediler. Beni de erken yollasalar keşke 😊

Teşekkürler geçmiş olsun hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah 😊 bana akşam 4 e kadar hastanede kalacaksınız denildi. Sizde kaldınız mı? Bu arada izmir de oturuyorsanız hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
İstanbuldayım hastanem medicalpark doktorum levent mıhçıoğlu

Opu 3. Gün bugün arayan yok sabahtan beri girdiğim stresi bilemezsiniz sinirim boşaldı ağlıyorum saatlerdir

Naptınız toplattiniz mi yumurtalarınızi nasıl geçti kaç tane oldu iyi misiniz
Merhaba evet anestezi olduğu için bi ağrım sıkıntım yok sadece idrar yaparken yanma oluyor.Yarın arayıp bilgi vereceklermiş ne kadar çıktığını söylemediler sabırsızlıkla yarını bekliyorum 😊

Merhaba evet anestezi olduğu için bi ağrım sıkıntım yok sadece idrar yaparken yanma oluyor.Yarın arayıp bilgi vereceklermiş ne kadar çıktığını söylemediler sabırsızlıkla yarını bekliyorum
Çok heyecanlı inşallah bir sürü embriyonuz olmuştur 🙏 benimde 18den 14 kalmış bugün pazartesiyi bekliyorum

Back
X