Yumurta toplama ilk deneyim

Merhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
Canım ben 27 yaşındayım Amh 1.20 lerdeydi. Önemli olan yumurtanın kaliteli olması sayısı çok fazla önemli değilmiş.Hatta tek yumurtayla transfer olabilen bi çok insan varmış😊 Benim 8 toplandı 7 si 4. Güne geldi çok şükür inşallah 5.güne de gelir

Amh testim iyi gelince açıkçası rahatlamistim şimdi ultrasonda rezerviniz azalmış deyince afalladım. Asıl önemli olan yumurtaların kalitesi evet ama ister istemez kafa yoruluyor ne olcak diye 😕 adetin kaçıncı günü toplandı yumurtalarınız
31 mayısta ilaçlara başladım ben. 10 Haziranda yumurtaları topladılar

Canım ben 27 yaşındayım Amh 1.20 lerdeydi. Önemli olan yumurtanın kaliteli olması sayısı çok fazla önemli değilmiş.Hatta tek yumurtayla transfer olabilen bi çok insan varmış😊 Benim 8 toplandı 7 si 4. Güne geldi çok şükür inşallah 5.güne de gelir
Maşallah çok güzel. İnşallah gelir 🙏

Evet 8 tane toplanmıştı 😊 Benim eşimde genetik problem var.O yüzden genetik taramalı tüp bebek yaptırıyorum.
bu genetik problem nereden belli oluyor yani spermiogram da mı çıkıyor tespitini nasıl yapıp genetiğe gönderdiniz bunu hep çok merak ediyordum öğreneyim :)

bu genetik problem nereden belli oluyor yani spermiogram da mı çıkıyor tespitini nasıl yapıp genetiğe gönderdiniz bunu hep çok merak ediyordum öğreneyim :)
Söyleyeyim canım 😁 2 düşük yaptıktan sonra genetik ve pıhtılaşma testi öneriyorlar doktorlar.Genetik bölümüne randevu alıp gittik. Eşim ve ben kan verdik 2 ay sonra sonucu çıktı eşimin kromozomlarında sıkıntı çıktı ve doktor bize pgt taramalı tüp bebek önerdi😊

Söyleyeyim canım 😁 2 düşük yaptıktan sonra genetik ve pıhtılaşma testi öneriyorlar doktorlar.Genetik bölümüne randevu alıp gittik. Eşim ve ben kan verdik 2 ay sonra sonucu çıktı eşimin kromozomlarında sıkıntı çıktı ve doktor bize pgt taramalı tüp bebek önerdi😊
hıııı pgt dedikleride demekki genetikten doğru gelen bebekleri ayıklamak demek oluyor

Düşükleriniz tüp müydü yoksa kendiliğinden gebe mi kalmıştınız

Yaaa gebe kalabiliyor olmak da güzel ben o duyguyu henüz hiç yaşayamayanlardanım. İnşallah kötü günler geride kalır ve sağlıklı gebelikleriniz olur 🙏
Öyle ama düşüklerim oluduğu için hamile kalırsam ha düştü düşecek endişesi oluyor😊 bu arada ikisinde de kalp atışını göremeden düşük yaptım

Back
X