Yumurta toplama ilk deneyim

Kızlar selam,

Embriyolar orta kalitedeymiş. Sizce bu çok olumsuz bir durum mu?
hiç olumsuz düşünme canım kalitenin orta ya da iyi olması tutunmayı kesinkes etkileyecek bir şey değil bende çok okudum çok iyi kalite olup tutmayan da orta kalite olup tutanda o yüzden sen pozitif düşün 🌸

Selam kızlar,

5. güne 2 embriyo ulaşabildi sadece 🥺 Dün dondurdular onları da. Regl olunca bizi arayın randevu oluşturalım dediler ama tam da bayrama denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi uzar mı sizce?

Selam kızlar,

5. güne 2 embriyo ulaşabildi sadece 🥺 Dün dondurdular onları da. Regl olunca bizi arayın randevu oluşturalım dediler ama tam da bayrama denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi uzar mı sizce?
Yüksek ihtimalle uzayabilir canım bayramın kaçıncı günü reglin? Tüp bebeği nerede yaptırıyorsun

Yüksek ihtimalle uzayabilir canım bayramın kaçıncı günü reglin? Tüp bebeği nerede yaptırıyorsun
Daha 4-5 gün var normalde ama OPU dan sonra erken regl olunduğunu okumuştum. Özel bir hastanede yaptırıyorum canım, özel hastanelerin tüp bebek merkezi bayramda da açık oluyormuş. Bunu da okudum 😊

Gelmedi daha doğrusu gelir gibi oldu kesildi tarlusal başladı doktor ama hala gelen giden yok 😌 sizin niye 3. Adet dönemi ya ne oldu ki
Heyecan stresten olabilir 😊 benim pgt (genetik inceleme) yapılacak ta inleceme yapılması için 24 embriyo toplanması gerekiyor. Geçen çarşamba günü aradık inceleme yapılması için 10 embriyo ya daha ihtiyaçları varmış. Bayram tatiliydi sıcaklardı vesaire derken gelen giden hasta pek olmamış 🥲

Heyecan stresten olabilir 😊 benim pgt (genetik inceleme) yapılacak ta inleceme yapılması için 24 embriyo toplanması gerekiyor. Geçen çarşamba günü aradık inceleme yapılması için 10 embriyo ya daha ihtiyaçları varmış. Bayram tatiliydi sıcaklardı vesaire derken gelen giden hasta pek olmamış 🥲
Bende bugün yarın adet olacağım. O yüzden yetişeceğini zannetmiyorum canım. İnşallah embriyolar sağlıklı çıkar da boşuna bu kadar beklemiş olmayız

Merhaba 😊 bu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz s
Merhaba 😊 bu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz ne durumdasınız?
Selam bende de 2 yumurta yeterli seviyede 1 tane daha var ama o bir az yavaş gözüküyor umudumuz 2 yumurta dedi dötorum çarşamba günü opu var

Back
X