- 7 Ekim 2022
- 1.787
- 2.308
- 63
- 40
- Konu Sahibi gezginimsi
1000 mg canımÇok iyi maşallahiçtiğiniz folik asit ne kadarlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 mg canımÇok iyi maşallahiçtiğiniz folik asit ne kadarlık
Aa anladım, bende yanma hissi filan oluşmadı ama belki çok su içiyorum ondandır.Antibiyotik kullanmama rağmen yumurta toplama sonrası idrarda yanma olmuştu bi günde limonlu suyla atlattım şükür fena bişeydi o da ya
Kaç tane var embriyonuz şu an bence değil ya yani iyi kalite olup tutmayan kötü kalite denip tutan çok yazı okudum burdaKızlar selam,
Embriyolar orta kalitedeymiş. Sizce bu çok olumsuz bir durum mu?
hiç olumsuz düşünme canım kalitenin orta ya da iyi olması tutunmayı kesinkes etkileyecek bir şey değil bende çok okudum çok iyi kalite olup tutmayan da orta kalite olup tutanda o yüzden sen pozitif düşünKızlar selam,
Embriyolar orta kalitedeymiş. Sizce bu çok olumsuz bir durum mu?
4 embriyom var şu an, bugün 5. gün. Arayıp bilgilendirmediler henüz..Kaç tane var embriyonuz şu an bence değil ya yani iyi kalite olup tutmayan kötü kalite denip tutan çok yazı okudum burda
Ahh tamam evrene pozitiflikler gönderiyorummmhiç olumsuz düşünme canım kalitenin orta ya da iyi olması tutunmayı kesinkes etkileyecek bir şey değil bende çok okudum çok iyi kalite olup tutmayan da orta kalite olup tutanda o yüzden sen pozitif düşün![]()
Yüksek ihtimalle uzayabilir canım bayramın kaçıncı günü reglin? Tüp bebeği nerede yaptırıyorsunSelam kızlar,
5. güne 2 embriyo ulaşabildi sadeceDün dondurdular onları da. Regl olunca bizi arayın randevu oluşturalım dediler ama tam da bayrama denk gelecek döngüm. Bu durumda süreç +1 regl dönemi uzar mı sizce?
Daha 4-5 gün var normalde ama OPU dan sonra erken regl olunduğunu okumuştum. Özel bir hastanede yaptırıyorum canım, özel hastanelerin tüp bebek merkezi bayramda da açık oluyormuş. Bunu da okudumYüksek ihtimalle uzayabilir canım bayramın kaçıncı günü reglin? Tüp bebeği nerede yaptırıyorsun
Süper o zaman canım inşallah uzamadan kavuşursun bebeğineDaha 4-5 gün var normalde ama OPU dan sonra erken regl olunduğunu okumuştum. Özel bir hastanede yaptırıyorum canım, özel hastanelerin tüp bebek merkezi bayramda da açık oluyormuş. Bunu da okudum![]()
Amin canımm sağolasınSüper o zaman canım inşallah uzamadan kavuşursun bebeğine![]()
Yok daha gelmedi. Ve benim işlemim 3. Adet dönemine kalacak gibi görünüyor
Gelmedi daha doğrusu gelir gibi oldu kesildi tarlusal başladı doktor ama hala gelen giden yokYok daha gelmedi. Ve benim işlemim 3. Adet dönemine kalacak gibi görünüyorSizin ki geldi mi ? Ne durumdasın canım
Canım ne yaptın oldun mu transferiniAmin canımm sağolasınHepimiz kavuşalım bebişlerimize hayırla ve sağlıkla ve kolaylıklaaa
![]()
Heyecan stresten olabilirGelmedi daha doğrusu gelir gibi oldu kesildi tarlusal başladı doktor ama hala gelen giden yoksizin niye 3. Adet dönemi ya ne oldu ki
Bende bugün yarın adet olacağım. O yüzden yetişeceğini zannetmiyorum canım. İnşallah embriyolar sağlıklı çıkar da boşuna bu kadar beklemiş olmayızHeyecan stresten olabilirbenim pgt (genetik inceleme) yapılacak ta inleceme yapılması için 24 embriyo toplanması gerekiyor. Geçen çarşamba günü aradık inceleme yapılması için 10 embriyo ya daha ihtiyaçları varmış. Bayram tatiliydi sıcaklardı vesaire derken gelen giden hasta pek olmamış
![]()
Merhababu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz s
Selam bende de 2 yumurta yeterli seviyede 1 tane daha var ama o bir az yavaş gözüküyor umudumuz 2 yumurta dedi dötorum çarşamba günü opu varMerhababu ay ki döngüde maalesef 2 yumurta görünüyor isteniler seviyede 2 tane daha yeterli seviyeye gelirse 4 olacak. Cuma günü toplanacak inşallah bir aksilik olmazsa. Siz ne durumdasınız?
Kuzum tatil planımız vardı, o yüzden transferi ertelemek durumunda kaldık. Dün regl oldum pazartesi doktora gideceğim ve transfer hazırlığına başlayacağız.Canım ne yaptın oldun mu transferini