Yumurta toplama işlemi yaptıranlar

141020

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
512
121
23
33
Kızlar opu sonrası ne zaman adet oldunuz ben adet bekliyorum ona göre transfer olacak eğer geç olursam bayrama denk gelirse bi adet daha bekleyeceğim siz kaçıncı gün adet oldunuz

Kızlar opu sonrası ne zaman adet oldunuz ben adet bekliyorum ona göre transfer olacak eğer geç olursam bayrama denk gelirse bi adet daha bekleyeceğim siz kaçıncı gün adet oldunuz
merhaba, ben opudan sonra normal adet tarihimde regl olmuştum gecikmemişti.

Bende 11 gün sonra falan olmuştum. Olmadan iki gün önce lekelenme başladı tabi ama normalde de adet olmadan lekelenme başlar bende. Doktor rahim dinlendirme yapmayacak mi? Genelde yaparlar ama bende direk transfer oldum

Bende 11 gün sonra falan olmuştum. Olmadan iki gün önce lekelenme başladı tabi ama normalde de adet olmadan lekelenme başlar bende. Doktor rahim dinlendirme yapmayacak mi? Genelde yaparlar ama bende direk transfer oldum
İlk adet bayrama gelmezse gel dedi yoksa diğer adete kalır dedi

Bana 1.adet değil 2.adette transfer önermişti. Opudan sonra ilk adetimi opu işleminden 10gün sonra olmuştum. Normalden çok azdı sanırım yalancı adet deniyormuş opudan sonraki ilk adete. 2.adetim ise 1. Adetimden tam 58 gün sonra oldu.

Merhaba, 2 opudan da sonra 6.gün adet olmuştum. 15 güne kadar olanlar da okumuştum. Çok yumurta toplananlarda da rahimi dinlendirmek için de genelde de opudan sonraki adetle değil, bir sonraki adetten sonra transfer yapıyorlar.

Aaa çok değil mi neden öyle oldu çünkü ölü etkilemez normal adet görürsün dedi doktorum

Benim opu sonrası 5. Günüm şu an bayrama kadar zamanım var bayramdan önce olursan gel dedi doktorum

Benim opu sonrası 5. Günüm şu an bayrama kadar zamanım var bayramdan önce olursan gel dedi doktorum
Bayramdan sonra da yaptırırsanız lütfen endişelenmeyin çoğu kişi rahim dinlendirerek opu sonrası 2. Adetlerinde transfer oluyorlar. Ben de öyle oldum. Hormon aldığımız için hepimizin bünyesi farklı cevap veriyor,ama bayrama kadar çok var, olabilirsiniz adet bayramdan önce bence. Sizin doktorunuz neden opu sonrası adeti tercih etti acaba? Dediğim gibi çok yumurta toplanan kadınlarda opu sonrası olan adet değil, sonraki adette transferi tercih ediyorlar.

Benim embriyolarım genetiğe gitti onlar 15 gün sonra gelecek bende o ara adet olursam tedaviye başlayıp adetin 21. Günü transfer yaparız dedi benimde duyduğum dondurulmuş transfer yapılacaksa üstüne bir adet geçmesi yeterli uzun süre dinlendirmeyi bence çok tercih etmiyorlar dinlendirmek çok önemli olsa taze transfer hiç yapmazlardı diye düşünüyorum çünkü opu sonrası adet olmadan transfer yapılıyor

Şöyle ki taze transfer evet yapılıyor ama onlarda toplanan yumurta sayısı düşük olanlar ya da ohss yaşama ihtimali düşük olanlar diye biliyorum. Dondurulmuşlar sizinde dediğiniz gibi 2. Adetle oluyor. Kimi dr tazeyi kimi dr dondurulmuş transferi kişinin kan değerlerine göre tercih ediyor. Dr. nuz öyle uygun gördüyse tabi ki doğrudur. Ama ben sizin bayramdan önce adet olacağınızı düşünüyorum. 15-16 günler okudum burada, umarım gönlünüze göre sağlıkla olur. Sevgiler

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun

3 haziran opu oldum 8 gün sonra adet oldum şuan rahim hazırlığına başladık transfer için yani ilk adette transfer olucam

Kızlar opu öncesi kahve falan içtiniz mi? Kimileri diyor içebilirsiniz kimileri diyor kafein yasak

Ben opu sonrası İLK adetimi bir kaç gün sonra olmuştum. İkinci adetim baya gecikmişti 16 gün kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…