Yumurta toplama işlemi

Teşekkürler, senin de hayırlı olsun inşallah transferin tutar 🤲🏼 canım ben doğal yolla gebe kalabiliyorum ama ben orak hücreli anemi hastasıyım ve eşim taşıyıcı olduğu için geçirdiğim 2 gebelikte de bebekler hastaydı o yüzden sonlandırmak zorunda kaldık. Bizim 4 gebelikten sadece 1 tane sağlıklı bebek sahibi olma şansımız var yani 4 embriyoda 1 tane ben de en az 3 tane istiyorum 8 de 2 embriyo sağlıklı olur 10 taneye bakıyorlar bu yüzden ben de rica ettim 12 tane baksınlar diye doktorda yumurta oluşsun da bakarız dedi. O yüzden 10 tane ama 12 de 3 şansım olduğu için ben 12 tane bakılsın istiyorum canım
Anladım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok emek veriyoruz karşılığını en güzel şekilde alalım inşallah 🥰strese girmeyin süreç ne getirir bilinmez dualarım sizinle inşallah 🤲🤲

Bana da yardımcı olabilirmisiniz özelde narkoz veriliyor ama devlet hastanesinde veriliyor mu acaba bilenler yardımcı olsun lütfen

Bana da yardımcı olabilirmisiniz özelde narkoz veriliyor ama devlet hastanesinde veriliyor mu acaba bilenler yardımcı olsun lütfen
Yumurta toplama işlemi nerde olursa olsun genel anesteziyle yapılır bence ben özelde oldum ama devlette de narkozlu yapıldığını düşünüyorum

Back
X