- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 41
- Konu Sahibi black and white
-
Ben kasımda tutmayım ca bi süre dinlendim ve uzun protokolle başladık bu kez . Yarın yumurta toplamam var benimde bakalım artık nolcak ne bitecek hakkımızda hayırlısı hepimizin.Amin rabbim isteyen herkese bir evlat nasip etsin. Esra sen ne yaptın ne durumdasın?
Aynen canım hepimize inşallah. Sen naptınİnşallah bu seferinde hayırlısıyla nasip eder rabbim. İçini ferah tut oluruna bırak. Zamaniysa olur zaten.
Aynen canım hepimize inşallah. Sen naptın
Hakkınızda en hayırlısı olsun canım inşallah normal yolla olur da başka bişeye gerek kalmaz. Tam olarak sorun neydi sebepsiz infertilite mi sizinEn son biliyosun tüp bebek istiyodum. Doktora gittim bana 4. Aşılamayı yapmak istedi Sizin normal yoldan çocuğunuzun olmaması için hiç bir neden yok dedi ve tüp bebeğe göndermek istemedi. 4 aşılamayı yaptık ama tutmadı bir tane daha yapacaktı ama doktorum izne ayrılmış o yüzden kaldı bu ay kendimiz deniyoruz ama beynimizi sartlamadan yani kendi haline bırakarak. Bir aşılama daha yapacaktı normalde olmazsa tüp bebeğe gönderirim dedi ama ona da gidip gitmeme konusunda kararsizim. Ama bu aylık kendi haline bıraktık canım. Zaten calistigim için beni yoğun bir dönem bekliyor bu yazı atlattıktan sonra eğer halen olmamış olursa ozaman tüp bebeğe giderim diye düşünüyorum.
Evet canım özel de yaptırıyorum 1 buçuk sene önce eğitim araştırmada denedim bişeyden anladıkları yok insan yerine bile koymuolar eşim özel istedi . İnşallah normal yolla olur canım meryem süresi oku fırsat buldukçaÖzelde mi yaptiriyorsun tüp bebeği.
4500 ilaçlar hariç 650 genetik test yaptırdım canım. Transferden sonra 3 gün orda kaldık yol parası o bu şu derken 9 bini bulduEvet canım iyi yapmışsın ne kadara mal oldu? Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın en hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım hepimize. Evet eşimden dolayı doğudayız. bulunduğumuz şehirde malesef yok ondan yakın bi yerde yaptıralım istedik izinler de sıkıntılı çünkü.Allah kolaylık versin hepimize inşallah maddi manevi kolaylık versin. Bulunduğun şehir dışında heralde gittiğin yer anladığım kadarıyla. Bende yaptıracak olsam bende şehir dışına gitmek zorundayım. O yüzden yazı atlatmak istiyorum zaten.
Bizde sperm hareketliliği ve sayıda sıkıntı var. Ama tüp için yeterli .Evt canım anlıyorum o yüzden bizim için biraz daha zor insanın evinden uzak bir yerde yaptırması kalmak zorunda kalması. Sizde sıkıntı neydi? Allah kolaylık versin güzel haberlerini bekliyorum.. İçini ferah tut, duanı eksik etme ve oluruna bırak çünkü % 90 psikolojik.
Rabbim cümlemize tez zamanda nasip etsin canım inşallahhhhhhh sana da en kısa zamanda normal yolla versin inşallahhhhhhhGüzel haberlerini bekliyorum esra. İnşallah rabbim emeklerinizin karşılığını verir. en kısa ve en hayırlı zamanda.
İnşallah canımAmin canım inşallah. Cümlemize en yakın zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?