Toplanan sayı çok iyi ama döllenme sayısı ona oranla düşük doktor buna göre bir tedavi uygulamadı mı ? Amaç iğnelerin yumurtaları büyütüp olgunlastırması değil mi zaten. Şuan transfer edilecek embriyonuz yok anladığım kadarıyla. Benim başıma gelmedi ama okuduğum kadariyla var. Merkez değiştirmenizi öneririm yumurta sayınız çok iyi çünkü olgunlasmiyorsa illaki bir takviye vardır diye düşünüyorum umutsuz olmayın Allah nasip eder en kısa zamanda inşallahMerhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
Yani en azından 3 yumurtanın da 5.gune gitmesini beklemek yerine en azından 1 tanesi 3.gün dondurulabilirdi diye düşünüyorum 3.gün embriyosu tutan ve kaliteli olan binlerce insan var ille 5.gün transfer olması gerekmiyor ki. Birde ikinci opunuz sonuçta daha önceki hikayenizi de biliyor doktor buna göre önlem alınmalıydı diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten yıpranıyoruz bu süreçlerdeMerhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
Tebrik ederim ne kadar güzelMerhaba, bozmayin moralinizi.
yaşınız ve amh değeriniz kaç acaba?
Yumurta kalitesini arttiracak takviye vitaminler kullanmanız gerekiyor. Bende pcos var. Amh 7.32 yani çok yumurtam var ama çoğu kalitesiz ici boş. 26 yumurtadan 1 tane sağlam geldi ve çok şükür o da şuan 18 aylik oldu :)
Evet bütün iğneler yumurta büyütmek için ultrason da bakıldığında büyüklükler iyi onlara göre herşey çok iyi kan değerleri genetik testler vs vs ama böyle bir problemim olduğunu son yumurta toplama işleminden sonra öğrenmek çok acı. Ve hiç bir şekilde bana buna yönelik ekstra bir tedavim uygulanmadı. Merkezle büyük bir tartışmanın ardından bıraktık orayı. Dipnot düşmek istiyorum transferi olmuyorsanız embriyonuz gelişmiyorsa ödediğimiz ücretin %20 sini iade etmek zorundalar paranızı bırakmayın sakın.Toplanan sayı çok iyi ama döllenme sayısı ona oranla düşük doktor buna göre bir tedavi uygulamadı mı ? Amaç iğnelerin yumurtaları büyütüp olgunlastırması değil mi zaten. Şuan transfer edilecek embriyonuz yok anladığım kadarıyla. Benim başıma gelmedi ama okuduğum kadariyla var. Merkez değiştirmenizi öneririm yumurta sayınız çok iyi çünkü olgunlasmiyorsa illaki bir takviye vardır diye düşünüyorum umutsuz olmayın Allah nasip eder en kısa zamanda inşallah
Ayyyy şuan bunu okurken nasıl duygulandım anlatamam sizeMerhaba, bozmayin moralinizi.
yaşınız ve amh değeriniz kaç acaba?
Yumurta kalitesini arttiracak takviye vitaminler kullanmanız gerekiyor. Bende pcos var. Amh 7.32 yani çok yumurtam var ama çoğu kalitesiz ici boş. 26 yumurtadan 1 tane sağlam geldi ve çok şükür o da şuan 18 aylik oldu :)
Evet çok yıprandım. Bende aynısını söylediğim 3. Gün neden dondurulmadı diye Embriyolog bana doktorunuz beşinci gün istedi ters giden bişeyler varsa neden doktorla paylaşılmadı. Hadi onu da geçtim doktora söylediğimde öyle konuşmuştuk diyor boş yapıyor yani. Böyle bir problemim olduğunu dahi bilmiyordum ki bana döllenme olmayınca söylediYani en azından 3 yumurtanın da 5.gune gitmesini beklemek yerine en azından 1 tanesi 3.gün dondurulabilirdi diye düşünüyorum 3.gün embriyosu tutan ve kaliteli olan binlerce insan var ille 5.gün transfer olması gerekmiyor ki. Birde ikinci opunuz sonuçta daha önceki hikayenizi de biliyor doktor buna göre önlem alınmalıydı diye düşünüyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama gerçekten yıpranıyoruz bu süreçlerde
Haklısınız tabi doktor ve embryolog iş birliğinde oluyor diye biliyorum bende 3.gün dondurulsaydi embriyonuz olacaktı sonuç olarakEvet çok yıprandım. Bende aynısını söylediğim 3. Gün neden dondurulmadı diye Embriyolog bana doktorunuz beşinci gün istedi ters giden bişeyler varsa neden doktorla paylaşılmadı. Hadi onu da geçtim doktora söylediğimde öyle konuşmuştuk diyor boş yapıyor yani. Böyle bir problemim olduğunu dahi bilmiyordum ki bana döllenme olmayınca söyledi
Aynen transfer edilse bile derdim ki evet olmadı üçüncü güne kadar herşey sağlıkı çok güzel demeleri beni umutlandırdı hep.Haklısınız tabi doktor ve embryolog iş birliğinde oluyor diye biliyorum bende 3.gün dondurulsaydi embriyonuz olacaktı sonuç olarak
SiizMerhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
Merhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
Merhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladı
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de ilk opu sonrası embriyo olgunlaşması durduğundan hiç embriyom oluşmadı ikinci opu da 2 tane embriyo 3.gün donduruldu ama benim 2.opu den önce benden genetik test istendi eşimden de sperm dna hasar testi istendi bir de takviye gıda kullandımMerhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
bizim de aynı testler oldu hiç bir test sonucu kötü gelmedi. Ve ben böyle bir problemim olduğunu ikinci opu dan sonra öğrendim en başta bende böyle bir sorunnn şüphesi olduğundan bile bahsedilmedi en çokta canım buna sıkılıyor herşey ticaret olmuşSiiz
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de ilk opu sonrası embriyo olgunlaşması durduğundan hiç embriyom oluşmadı ikinci opu da 2 tane embriyo 3.gün donduruldu ama benim 2.opu den önce benden genetik test istendi eşimden de sperm dna hasar testi istendi bir de takviye gıda kullandım
Hangi şehirde tedavi gördünüz acabaVe inanın ben folik aşıtden başka hiçbir şey kullanmadım sadece eşime birkaç tane takviye gıda verdiler o kadar ben sadece o iğnelerin gününü bekledim
Bizim de test sonuçları normal geldi ama ben de sizin gibi neden embriyo ilerlemesi duruyor dediğimde net bir cevap veremediler yumurta kalitesi kötü gibi birşey de demediler döllenme sırasında bana piezzo ve mikroçip uygulandı 2.opu de amabizim de aynı testler oldu hiç bir test sonucu kötü gelmedi. Ve ben böyle bir problemim olduğunu ikinci opu dan sonra öğrendim en başta bende böyle bir sorunnn şüphesi olduğundan bile bahsedilmedi en çokta canım buna sıkılıyor herşey ticaret olmuş
İzmir de özel bir klinikHangi şehirde tedavi gördünüz acaba
Onu yapıp yapmadıklarını bile bilmiyorum hiç bir net açıklama yokBizim de test sonuçları normal geldi ama ben de sizin gibi neden embriyo ilerlemesi duruyor dediğimde net bir cevap veremediler yumurta kalitesi kötü gibi birşey de demediler döllenme sırasında bana piezzo ve mikroçip uygulandı 2.opu de ama
Pcos hastalarında genelde yumurta olgunlaşma problemi oluyor. Ama olgun olan yumurtaların dollenmemesi durumuna nasıl bir çözüm buluyorlar ben de çok merak ediyorum. Pco da diyet ve takviyelerle bir şekilde çözüm buluyorlar.Merhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
İsmini öğrenebilir miyim? Merak ettim. Ben de Bahçecide tedavi görüyordum.İzmir de özel bir klinik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?