Muhtemelen yapmamışlardır çünkü bu işlemler için de ek ücret talep ediliyor geneldeOnu yapıp yapmadıklarını bile bilmiyorum hiç bir net açıklama yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen yapmamışlardır çünkü bu işlemler için de ek ücret talep ediliyor geneldeOnu yapıp yapmadıklarını bile bilmiyorum hiç bir net açıklama yok
Tavmergen tüp bebek merkeziİsmini öğrenebilir miyim? Merak ettim. Ben de Bahçecide tedavi görüyordum.
Muhtemelen yapmamışlardır çünkü bu işlemler için de ek
Pcos hastalarında genelde yumurta olgunlaşma problemi oluyor. Ama olgun olan yumurtaların dollenmemesi durumuna nasıl bir çözüm buluyorlar ben de çok merak ediyorum. Pco da diyet ve takviyelerle bir şekilde çözüm buluyorlar.
Evet değiştireceğimBen düşük over rezervi nedeniyle tüp bebek denemiştim. Bende zaten daha az sayıda toplanmıştı, toplananların da yarısı olgun değildi. Negatif sonuçlandı. İki seçenek sunuldu bana da. Ya donmuş embriyo transfer edilecekti ya da büyüme hormonu eklenip baştan tedavi alacaktım. Hemen sonraki ay doğal olarak gebe kaldığım için tekrar tedavi olmadım. İsterseniz başka doktordan da görüş alın.
Ama olgunlaşması için sanırım bir tedavi yokPcos hastalarında genelde yumurta olgunlaşma problemi oluyor. Ama olgun olan yumurtaların dollenmemesi durumuna nasıl bir çözüm buluyorlar ben de çok merak ediyorum. Pco da diyet ve takviyelerle bir şekilde çözüm buluyorlar.
Kesinleşmiş bir tedavi yöntemi yok. Bir doktorum bir çok çeşit pcos var demişti. Kilo varsa zayıflama, dengeleri Akdeniz tipi beslenme, inositollu takviye, prp, glutatyon vs gibi bir çok paremetre ile gebe kalanlar var. Ama kimin şifası nereden o belli değil..Ama olgunlaşması için sanırım bir tedavi yok
Kesinleşmiş bir tedavi yöntemi yok. Bir doktorum bir çok çeşit pcos var demişti. Kilo varsa zayıflama, dengeleri Akdeniz tipi beslenme, inositollu takviye, prp, glutatyon vs gibi bir çok paremetre ile gebe kalanlar var. Ama kimin şifası nereden o belli değil
Amin hayırlısı. Ben de apar topar hazırlık yapmadan girdim işin icine. Tedavi devam ederken bir çok şey öğrendim. Gerçekten işin ehline düşmek çok önemliymiş. Hastane imkanları, doktor yaklaşımı çok önemliymiş bunları anladım. Ve tüp Bebek birimi ticarete dönmüş artık. Adım başı para, o işlem para, bu ekstra olursa para. Hasta psikolojisi, morali fln çoğu yerde umursanmiyor. Hatta bazı hastalara olmaz senin, tüp bebek deneme hiç diyen bile var pat diye yüzüne karşı. Bilmiyorum doktorda olsa insan biraz daha empati kurulmalı. En azından kibar davranilmali, sorular cevaplanmali.. Genelde ağız geveleme, konuyu geçiştirme, arada kaynatma.. Ne diyeyim cümleten hayırlısı..Belki bilseydim en başında daha çok araştırmaya girerdim şimdi tabi yeni yeni herşeyi öğreniyorum umudumuzu yitirmeyelim diyorum bazen umutsuz oluyoruz hayırlısı artık ne diyelim
İnsanın başına gelince herşeyi öğreniyor anlıyor. Dediğiniz gibi herşey ticaret olmuş. Tedavi zaten zor iğneleri bulmak daha zor. Üstüne doktorların yaklaşımı daha zor.Amin hayırlısı. Ben de apar topar hazırlık yapmadan girdim işin icine. Tedavi devam ederken bir çok şey öğrendim. Gerçekten işin ehline düşmek çok önemliymiş. Hastane imkanları, doktor yaklaşımı çok önemliymiş bunları anladım. Ve tüp Bebek birimi ticarete dönmüş artık. Adım başı para, o işlem para, bu ekstra olursa para. Hasta psikolojisi, morali fln çoğu yerde umursanmiyor. Hatta bazı hastalara olmaz senin, tüp bebek deneme hiç diyen bile var pat diye yüzüne karşı. Bilmiyorum doktorda olsa insan biraz daha empati kurulmalı. En azından kibar davranilmali, sorular cevaplanmali.. Genelde ağız geveleme, konuyu geçiştirme, arada kaynatma.. Ne diyeyim cümleten hayırlısı..
Merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisjne başladım ve yumurta 20 tane felan vardı 11 olgun yumurta toplandı ve 8 i dollendi 6 tane yumurta dondurduk şimdi rahim dinlendirme yapıyoruz adetim yeni bitti gelecek adeti bekliyoruz şunu söylemek istiyorum ben miyom histeroskobi ameliyatı oldum ve 5 aydır takviyeler kullanıyorum vitamin folik asit vb onlarında etkisi olduğunu düşünüyorum sende kullanabilirsin yararı olur zararı olmaz kilon varsa ona dikkat et yürüyüş yap sağlıklı beslen ama kendinizde fazla kasma inşallah hepimizde güzel sonuçlar alırız Allah kucagimizi boş bırakmazKesinleşmiş bir tedavi yöntemi yok. Bir doktorum bir çok çeşit pcos var demişti. Kilo varsa zayıflama, dengeleri Akdeniz tipi beslenme, inositollu takviye, prp, glutatyon vs gibi bir çok paremetre ile gebe kalanlar var. Ama kimin şifası nereden o belli değil..
Takviye ben de kullanıyorum. Bu aralar biraz saldim sadece. Yeme içmeye çok dikkat ediyorum. Paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum. İçerik okuyorum sürekli. Benim de 11 yumurta toplandi. 9 una işlem yapıldı. Sadece 6 tanesi dollendi. Sanırım bende döllenme problemi var. Rahimde de hafif t şekli varmış. Belki o da gebeliğe engel olabilir.Merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisjne başladım ve yumurta 20 tane felan vardı 11 olgun yumurta toplandı ve 8 i dollendi 6 tane yumurta dondurduk şimdi rahim dinlendirme yapıyoruz adetim yeni bitti gelecek adeti bekliyoruz şunu söylemek istiyorum ben miyom histeroskobi ameliyatı oldum ve 5 aydır takviyeler kullanıyorum vitamin folik asit vb onlarında etkisi olduğunu düşünüyorum sende kullanabilirsin yararı olur zararı olmaz kilon varsa ona dikkat et yürüyüş yap sağlıklı beslen ama kendinizde fazla kasma inşallah hepimizde güzel sonuçlar alırız Allah kucagimizi boş bırakmaz
Hiç kötü bir şey hissetmeyin. Doktorunuzu değiştirin. Doktorların çoğu su mantıkta; ilaç hormon her şeydir. Yumurta sadece hormon ile olgunlaşır. Bana kalırsa bu tamamen yanlış. Hormonlar yumurtaların büyümesini teşvik ediyor ama onları beslemekte gerekiyor. Muhtemelen PCOs var sizde. Ona uygun takviyeler ile devam edebilirsiniz. Pcosla mücadele eden bir çok kadın var. Önerilerini okuyabilirsiniz. Zira bir doktorun bir çok çeşit pcos var. Adeti yumurtlamasi düzgün olan hormon değeri düzgün olup belirti gostermese bile ultrasonda pcos goruntusu çıkabiliyor demişti. Siz de kendinizi analiz ederek çözüm bulabilirsiniz.Merhaba herkese. İkinci kez yumurta toplama işlemim oldu. İlk yumurta toplama işlemimde 18 yumurta toplanıp iki döllenme oldu biri transfer oldu fakat kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Geçen hafta 20 yumurta toplandı ve 21mm üzerindeydi hepsi ve doktor çok güzel dedi. Fakat 20 yumurta da en olgun üç yumurta vardı üçünü döllendirdik dediler beşinci güne ulaşması bekleniyordu üçüncü güne kadar herşey mükemmeldi onlara göre ama benim içime sinmeyen bir durum o kadar yumurta içinde bu kadar az yumurta olgun olması. Neyse ki ters giden bişeyler olduğunu hissettiğim gibi üç yumurta da beşinci güne ulaşmadı. Ve doktorun bana dediği yumurta olgunlaşma problemin var varsa neden ben ona göre tedavi almadım başına böyle bişey gelen var mı umutsuzluğa kapıldım artık hiç anne olamayacak mışım gibi hissetmeye başladım.
6 tane döllenme çok iyi bir rakam normal yani. Problem olduğunu düşünmüyorum. Benim 16 taneden sadece 2 tane döllenmişti. Rahim için de histereskopi yaptırabilirsiniz doktorunuzun kararına göre.Takviye ben de kullanıyorum. Bu aralar biraz saldim sadece. Yeme içmeye çok dikkat ediyorum. Paketli gıda tüketmemeye çalışıyorum. İçerik okuyorum sürekli. Benim de 11 yumurta toplandi. 9 una işlem yapıldı. Sadece 6 tanesi dollendi. Sanırım bende döllenme problemi var. Rahimde de hafif t şekli varmış. Belki o da gebeliğe engel olabilir.
Spermde sorun olabilir mi? 3. Güne kadar geldiyse gerisi spermden kaynaklı. 3. Güne kadar gitmeseydi yumurtadaydı sorun. Ama doktorumun söylediğine göre 5. Güne ulaşması spermle alakalı.Evet çok yıprandım. Bende aynısını söylediğim 3. Gün neden dondurulmadı diye Embriyolog bana doktorunuz beşinci gün istedi ters giden bişeyler varsa neden doktorla paylaşılmadı. Hadi onu da geçtim doktora söylediğimde öyle konuşmuştuk diyor boş yapıyor yani. Böyle bir problemim olduğunu dahi bilmiyordum ki bana döllenme olmayınca söyledi
Merhaba, benimde geçen ay 15 yumurtam toplandı 13 tanesi döllendi 3.gün 1 tane yumurta donduruldu 9 tane daha takip edilen vardı 5.gün 9 taneden 3 tanesi gelişiyor 6.gün belli olacak dendi ama maalesef hiçbiri devam edememiş yani sadece 1 tane 3.gün embriyom oluştu onuda bugün transfer olucam hayırlısıyla. Size şunu sormak istedim 3.günden sonrası spermle alakalı yazmışsınız dokturunuz mu dedi bunu acaba bize doktorumuz bu konuda hiç açıklama yapmadı çünkü bende neden böyle oldu diye çok kafaya takmıştım. Bizim spermde hiçbir sorun yok dediler hep sayısı ileri hızlı hareket oldukça iyiydi yani merak ettim şuan doğrusuSpermde sorun olabilir mi? 3. Güne kadar geldiyse gerisi spermden kaynaklı. 3. Güne kadar gitmeseydi yumurtadaydı sorun. Ama doktorumun söylediğine göre 5. Güne ulaşması spermle alakalı.
Ben de aynı sorunu yaşadım yukarıda yazdım hatta. 16 yumurtadan sadece iki tane kaldı onlar da bir tanesi 3. gün diğeri 6. Gün çok kaliteli de değillerdi. Biz sperm DNa hasarı baktırdık özel bir laboratuvarda. Eşimin çok yüksek oranda (%60) çıktı hasarı. Bu döllenmeyi olumsuz etkiliyormuş. Sağlıksız embriyo oluşumuna sebep oluyormuş. Sonrasında tecrübeli bir ürologla görüştük. En az dört ay ilaç tedavisi başlıyorlar. Sonrasında tekrar tekrar test vererek geçip geçmediğine bakılıyor.Merhaba, benimde geçen ay 15 yumurtam toplandı 13 tanesi döllendi 3.gün 1 tane yumurta donduruldu 9 tane daha takip edilen vardı 5.gün 9 taneden 3 tanesi gelişiyor 6.gün belli olacak dendi ama maalesef hiçbiri devam edememiş yani sadece 1 tane 3.gün embriyom oluştu onuda bugün transfer olucam hayırlısıyla. Size şunu sormak istedim 3.günden sonrası spermle alakalı yazmışsınız dokturunuz mu dedi bunu acaba bize doktorumuz bu konuda hiç açıklama yapmadı çünkü bende neden böyle oldu diye çok kafaya takmıştım. Bizim spermde hiçbir sorun yok dediler hep sayısı ileri hızlı hareket oldukça iyiydi yani merak ettim şuan doğrusu
Benim 3.gün dondurulan için 8 hücreli kaliteli dediler inşallah doğrudur. Peki spermiyogramda bir sorun var mıydı yoksa onun sonucu gayet iyi çıkıpta mı bu sperm dna hasarı ortaya çıktıBen de aynı sorunu yaşadım yukarıda yazdım hatta. 16 yumurtadan sadece iki tane kaldı onlar da bir tanesi 3. gün diğeri 6. Gün çok kaliteli de değillerdi. Biz sperm DNa hasarı baktırdık özel bir laboratuvarda. Eşimin çok yüksek oranda (%60) çıktı hasarı. Bu döllenmeyi olumsuz etkiliyormuş. Sağlıksız embriyo oluşumuna sebep oluyormuş. Sonrasında tecrübeli bir ürologla görüştük. En az dört ay ilaç tedavisi başlıyorlar. Sonrasında tekrar tekrar test vererek geçip geçmediğine bakılıyor.
Sperm sayısı da 1milyon civarı çıktı. Bizim sorunumuz zaten eşimdeki sperm düşüklüğü idi. Sonrasında da hasarlı olduğunu öğrendik tedavi çöp oldu esasen.Benim 3.gün dondurulan için 8 hücreli kaliteli dediler inşallah doğrudur. Peki spermiyogramda bir sorun var mıydı yoksa onun sonucu gayet iyi çıkıpta mı bu sperm dna hasarı ortaya çıktı
9 olgun yumurtadan 6 tane döllenmesi az geldi bana. Ben de pcos da yok, yumurta rezerv azalmaya baslamis. Histereskopi için bazı kadın dogumcular onermesine rağmen tüp bebekci çokta kötü değil gerek yok tarzı konuştu. Ama kalınlaşmasına göre bakacağız dedi..6 tane döllenme çok iyi bir rakam normal yani. Problem olduğunu düşünmüyorum. Benim 16 taneden sadece 2 tane döllenmişti. Rahim için de histereskopi yaptırabilirsiniz doktorunuzun kararına göre.
Anladım canım bizim 49 milyondu spermiyogramda gayet iyi dediler o yüzden o ihtimali hiç düşünmediler sanırımSperm sayısı da 1milyon civarı çıktı. Bizim sorunumuz zaten eşimdeki sperm düşüklüğü idi. Sonrasında da hasarlı olduğunu öğrendik tedavi çöp oldu esasen.