Yumurta Toplama Öncesi Değerleri ve Taze Transfer

Her şeyin bir zamanı var demek ki rabbim bize de hayırlısını nasip etsin… çok sevindim sizin için emeklerinizin karşılığını almışsınız çok şükür:)
Merhaba yumurta toplamanın yapılmış sanırım nasıl geçti işlem ve sonrası sormak.istedim. Benimde ilk tedavim suan yumurtalarim takip ediliyor,ne gün toplanacağı yarın az çok belli olabilir.

Herkese merhaba,
Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. İlk denememiz olacak inşallah bu yolda tedavi gören herkesin gönlünden geçen olsun…
Bugün doktor kontrolüm vardı ve doktorum en az iki yumurtamın 20 mm civarı olduğunu toplamda da 10-12 adet yumurtamın olabileceğini söyledi ve iki gün sonraya yumurta toplama tarihi verdi. Aynı zamanda taze transfer yapılabilmesi için değerlerime bakmak istedi ve kan verdim. Progestan değerim 0.4 e2 değerim ise 2605 çıktı. E2 tedaviye başlamadan önce 32 olduğu için bu kadar yüksek olması kafamı karıştırdı :) Sizce bu değerler ile taze transfer olabilir miyim?
Yumurta toplama işleminiz nasıl geçti 🍀 bilgilerinizi paylasabilir misiniz 🍀

Herkese merhaba,
Bu ay tüp bebek tedavisine başladık. İlk denememiz olacak inşallah bu yolda tedavi gören herkesin gönlünden geçen olsun…
Bugün doktor kontrolüm vardı ve doktorum en az iki yumurtamın 20 mm civarı olduğunu toplamda da 10-12 adet yumurtamın olabileceğini söyledi ve iki gün sonraya yumurta toplama tarihi verdi. Aynı zamanda taze transfer yapılabilmesi için değerlerime bakmak istedi ve kan verdim. Progestan değerim 0.4 e2 değerim ise 2605 çıktı. E2 tedaviye başlamadan önce 32 olduğu için bu kadar yüksek olması kafamı karıştırdı :) Sizce bu değerler ile taze transfer olabilir miyim?
Merhaba, yumurta toplama ve transfer işlemleri nasıl geçti acaba umarım güzel sonuçlar almışsınızdır. Bilgilendirme yapar mısınız

Back
X