• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama oncesi kaç folikul görüldü kac tane yumurta toplandı?

Jasmine09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
245
199
53
Mrb kizlar tup bebek tedavisi gören anne adayları..ultrasonda kac folikul görünüyor sonra yumurta toplamada daha az yumurta toplanıyor niye böyle oluyor ???bnde 4 folikul vardı. 2 tane toplandı niyeböyle oluyor lütfen tecrübesi olanlar yazsın acaba doktor hatasimidiye düşünmeye başladım 😬😔😔😔 sizde kaç folikul göründü başta sonraďan kaçı toplanıp sağlıklı embryo oldu teşekkürler

Hemşireye sordum aynı şeyi! Bana gelişim göstermemiştir o nedenle toplanmamış olabilir dedi :s 16.5 mm den küçük olabilir onlar..

Canım benim de başta 6 tane var dendi. Ama 1 tanesi erkenden olgunlaştı ben de anlamadım diğerlerini de aynı anda büyütemezler miydi? O tekini alacaklardı o da erken çatladı. Belki senin de erken çatlamıştır.

Aslında çatlatmama iğnesi falan var onu kullandırıyorlar. Yani büyümüş olanların çatlamasına engel olup diğerlerini büyütmeye devam ediyorlar. Bende önceden büyüdü çünkü tahmin etmedi dr böyle olacağını daha sık çağırmalıydı zaten çok yoğun ilgilenmedi doğru dürüst. Madem yoğunsun ilgilenemeyeceksin daha az hasta bak be adam.

Işte bazılarının önce büyüyeceğini doktor kontrol edebiliyormuki hepsini aynı anda büyütecek biseyyokmu .ben sordum kucukleri büyültürsek buyuk olan dominant olan catlar riskdemisti

Işte bazılarının önce büyüyeceğini doktor kontrol edebiliyormuki hepsini aynı anda büyütecek biseyyokmu .ben sordum kucukleri büyültürsek buyuk olan dominant olan catlar riskdemisti
Hepsini aynı oranda büyütüp kontrol altında tutmak zor. Bazıları erken büyüyor bazıları daha geç çatlamaması için iğne veriliyor fakat Yinede beklenenden daha az yumurta toplanabiliyor. Tabi doktorunda becerisi çok önemli ne sıklıkla kontrole çağırdığı gibi.

Merhaba bende ilkkez tüp bebek yaptırıcam. Acıkcası bıraz korkuyorum. Yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek.anestezi altında oluyor evet o an neler oluyor yarı baygın mı oluyorsunuz? yapılanları hissediyorsunuz. Diye duydum.? Sonra önlük kullanıyormusunuz yoksa kendi üst kıyafetleriniz kalıyor mu? Sonra yanıma annemi götüreyim diyorum içeri alıyorlarmış işlem sonunda? K. B cok soru sordum

Merhaba bende ilkkez tüp bebek yaptırıcam. Acıkcası bıraz korkuyorum. Yumurta toplama işlemi gerçekleştirilecek.anestezi altında oluyor evet o an neler oluyor yarı baygın mı oluyorsunuz? yapılanları hissediyorsunuz. Diye duydum.? Sonra önlük kullanıyormusunuz yoksa kendi üst kıyafetleriniz kalıyor mu? Sonra yanıma annemi götüreyim diyorum içeri alıyorlarmış işlem sonunda? K. B cok soru sordum
Hic korkma. Aneztezili oluyor birsey hissetmiyorsun.
Uyaninca az adet agrisi oldu gecti. Odaya gecince yanina gelebilir annrn.
Evet onluk giyiyorsun ustunde birsy olmuyor.

Hic korkma. Aneztezili oluyor birsey hissetmiyorsun.
Uyaninca az adet agrisi oldu gecti. Odaya gecince yanina gelebilir annrn.
Evet onluk giyiyorsun ustunde birsy olmuyor.
Allah seninde yardımcın olsun çok zorlu süreç

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar benim tedavim uzun protokol oldu, foliküllerin eş zamanlı büyümesini de sağlıyormuş. Kişiye ve kullanılan doza göre değişiyor folikül sayısı.

Canım üzerinden baya geçmiş ama girdin mi yumurta toplatmaya?girdiysen nasıl geçti kaç yumurtan toplandı

Back
X