Yumurta toplama sonrası ne zaman adet oldunuz😇

Opudan sonra çabuk geliyo ama ondan sonraki gecikmişti benim baya beklemiştim transfer için

Merhaba kızlar bende cumartesi toplama olacak toplamadan sonra adet gecikiyor mu yoksa erken mı geliyor

Benim bugün yedinci günüm olmadım hala bende çok merak ediyorum acaba ne zaman olur normal adet tarihime 8 gün var

Merhaba kızlar toplamadan sonra bugün adet oldum doktor ikinci gün gelmemi söylemişti size ne zaman dedi

Opudan sonra çabuk geliyo ama ondan sonraki gecikmişti benim baya beklemiştim transfer için
Merhaba bugün doktora gittim bir hafta sonra toplamadan adet oldum ama doktorum bu yaşancı kanama ilaçlar kesildiği için dedi daha sonra olduğun adetle geleceksin dedi bu nasıl oluyor ben anlamadım hiç

Merhaba bugün doktora gittim bir hafta sonra toplamadan adet oldum ama doktorum bu yaşancı kanama ilaçlar kesildiği için dedi daha sonra olduğun adetle geleceksin dedi bu nasıl oluyor ben anlamadım hiç
Dondurulmuş olucaktır bende toplamadan iki ay sonra oldum transferi daha iyi :)

Aynen donduruldu ama bir hafta sonra adet oldum bir daha ki adet ne zaman olur ondan sonra transfer dedi sizin tuttu mu
Evet dondurulmuş dinlendirilmiş rahimle daha iyi. Tuttu düştü o benim şimdi 34 haftalığım şükür

23 tane toplandı benim ama a kalite 5 tane vardı. Bi tanesi yeter sana da. Hatta bi adet daha bekle derim rahim dinlendikçe çabuk tutuyo embriyoyu
Bence benim şuan normal adet bir dahaki ikinci olacak .değerler düştükten sonra yapacağız dedi transfer hormon ilaçlarının etkisi geçtiğinde dedi diğer adetle beklemek çok sıkıcı

Bence benim şuan normal adet bir dahaki ikinci olacak .değerler düştükten sonra yapacağız dedi transfer hormon ilaçlarının etkisi geçtiğinde dedi diğer adetle beklemek çok sıkıcı
Ben iki ay beklemiştim valla insan o an üzülüyo gecikiyor diye ama daha iyi emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…