Merhaba canım. Inşallah her şey gönlüne göre olur. Benim opudan sonraki 5. Gün olmustiKızlarrr heyecanlıyım transfer yapılacak toplama oldu ne zaman adet oldunuz bir an önce adet olup transfer hazırlıklarına başlamak istiyorum
Erken olsun da stres olmayım diyorum hayırlısı ile transfer yapılsınMerhaba canım. Inşallah her şey gönlüne göre olur. Benim opudan sonraki 5. Gün olmusti
Merhaba bugün doktora gittim bir hafta sonra toplamadan adet oldum ama doktorum bu yaşancı kanama ilaçlar kesildiği için dedi daha sonra olduğun adetle geleceksin dedi bu nasıl oluyor ben anlamadım hiçOpudan sonra çabuk geliyo ama ondan sonraki gecikmişti benim baya beklemiştim transfer için
Dondurulmuş olucaktır bende toplamadan iki ay sonra oldum transferi daha iyi :)Merhaba bugün doktora gittim bir hafta sonra toplamadan adet oldum ama doktorum bu yaşancı kanama ilaçlar kesildiği için dedi daha sonra olduğun adetle geleceksin dedi bu nasıl oluyor ben anlamadım hiç
Aynen donduruldu ama bir hafta sonra adet oldum bir daha ki adet ne zaman olur ondan sonra transfer dedi sizin tuttu muDondurulmuş olucaktır bende toplamadan iki ay sonra oldum transferi daha iyi :)
Evet dondurulmuş dinlendirilmiş rahimle daha iyi. Tuttu düştü o benim şimdi 34 haftalığım şükürAynen donduruldu ama bir hafta sonra adet oldum bir daha ki adet ne zaman olur ondan sonra transfer dedi sizin tuttu mu
Kaç tane donduruldu peki kaçıncı gün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınızEvet dondurulmuş dinlendirilmiş rahimle daha iyi. Tuttu düştü o benim şimdi 34 haftalığım şükür
5. Gündü benimkiler 15 tane donduruldu. İnşallah darısı isteyenin başınaKaç tane donduruldu peki kaçıncı gün inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Ne kadar fazlaymış benim 3 tane inşallah olur5. Gündü benimkiler 15 tane donduruldu. İnşallah darısı isteyenin başına
23 tane toplandı benim ama a kalite 5 tane vardı. Bi tanesi yeter sana da. Hatta bi adet daha bekle derim rahim dinlendikçe çabuk tutuyo embriyoyuNe kadar fazlaymış benim 3 tane inşallah olur
Bence benim şuan normal adet bir dahaki ikinci olacak .değerler düştükten sonra yapacağız dedi transfer hormon ilaçlarının etkisi geçtiğinde dedi diğer adetle beklemek çok sıkıcı23 tane toplandı benim ama a kalite 5 tane vardı. Bi tanesi yeter sana da. Hatta bi adet daha bekle derim rahim dinlendikçe çabuk tutuyo embriyoyu
Ben iki ay beklemiştim valla insan o an üzülüyo gecikiyor diye ama daha iyi emin olBence benim şuan normal adet bir dahaki ikinci olacak .değerler düştükten sonra yapacağız dedi transfer hormon ilaçlarının etkisi geçtiğinde dedi diğer adetle beklemek çok sıkıcı
Olsun da hayırlısı ile beklemeye razıyımBen iki ay beklemiştim valla insan o an üzülüyo gecikiyor diye ama daha iyi emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?