• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTA TOPLAMA SONUCU 2. Regl

gugu93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum fakat o gerçek adet değil şimdi 2. Adetin çok gecikti hala gelmedi 1 ayı çok geçti sizde de aynı durum oldu mu adet söktürücü mü kullansam

Merhaba yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum fakat o gerçek adet değil şimdi 2. Adetin çok gecikti hala gelmedi 1 ayı çok geçti sizde de aynı durum oldu mu adet söktürücü mü kullansam
Doktor söktürücü vermedi mi. 1 ay çok uzun

Ben araştırsım vücut opudan sonraki işk kanamaya gerçek adet diyor yeni döngü başlar diyor

dilersen 1-2 fincan papatya çayı iç idrar yollarını temizliyor sökebilir eskiden adet olamazdım papatya çayı sökerdi.

Bide hareket etmek etkili oluyordu. Doktora sormadan ilaç içme bence tedavinin gidişatı bozulabilir😓

Merhaba, benim de opu’dan sonra ilk adet 5 gün sonra gelmişti. İkinci adet hep gecikti benim (6-7 günlük bir gecikme). Beden tekrar kendi düzenini bulmaya çalışıyor, adet düzensizlikleri normaldir. Fakat yine de gebelik testi yapabilirsiniz belki. Hamile değilseniz de doktorunuza durumu anlatmakta fayda var. Adet söktürücü yazabilir veya bekleminizi söyler. Stres yapmamaya çalışın ☺️🍀

Evet opu sonrası ikinci adet geç geliyor bizzat her seferinde yaşadım. Şuanda da öyleydim soğan suyu içtim akşamına oldum tedaviye başladım çok şükür.

Yani 1 hafta geçti demek istedim
1 hafta çok normal genelde gecikme yaşanıyor bende yaşamıştım bir süre bekleyip gebelik testi verip sonra söktürücü kullanmıştım biraz daha bekleyip doktorunuza danışın sizde

Tarnusal önerdi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum doğal olsun istiyorum
Neden ki bir zararı olacağını sanmıyorum benim reglm kendiliginden oluyor normalde o süreçte gecikti ve söktürücü ile regl olup transfer hazırlığına başlamıştım

1 hafta çok normal genelde gecikme yaşanıyor bende yaşamıştım bir süre bekleyip gebelik testi verip sonra söktürücü kullanmıştım biraz daha bekleyip doktorunuza danışın sizde
Söktürücü önerdi ama ben vvücudum kendi doğal akışında olsun istiyorum çok beklemek zararlı mı acaba

Söktürücü önerdi ama ben vvücudum kendi doğal akışında olsun istiyorum çok beklemek zararlı mı acaba
Bir zararı olacağını sanmıyorum ben daha fazla beklemek istemediğim için ilacı kullanmıştım

Canım, benim 10 gün gecikti opu sonrası 2.reglim. Olunca da normal miktarı ve süresi kadar oldum, ve tedavinin gidişatı da normal oldu. 15 güne kadar normalmiş sanırım.

Back
X