Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor söktürücü vermedi mi. 1 ay çok uzunMerhaba yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum fakat o gerçek adet değil şimdi 2. Adetin çok gecikti hala gelmedi 1 ayı çok geçti sizde de aynı durum oldu mu adet söktürücü mü kullansam
Evet opu sonrası ikinci adet geç geliyor bizzat her seferinde yaşadım. Şuanda da öyleydim soğan suyu içtim akşamına oldum tedaviye başladım çok şükür.Merhaba yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum fakat o gerçek adet değil şimdi 2. Adetin çok gecikti hala gelmedi 1 ayı çok geçti sizde de aynı durum oldu mu adet söktürücü mü kullansam
Tarnusal önerdi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum doğal olsun istiyorumDoktor söktürücü vermedi mi. 1 ay çok uzun
Kaç gün geciktiEvet opu sonrası ikinci adet geç geliyor bizzat her seferinde yaşadım. Şuanda da öyleydim soğan suyu içtim akşamına oldum tedaviye başladım çok şükür.
Yani 1 hafta geçti demek istedimDoktor söktürücü vermedi mi. 1 ay çok uzun
1 hafta çok normal genelde gecikme yaşanıyor bende yaşamıştım bir süre bekleyip gebelik testi verip sonra söktürücü kullanmıştım biraz daha bekleyip doktorunuza danışın sizdeYani 1 hafta geçti demek istedim
Neden ki bir zararı olacağını sanmıyorum benim reglm kendiliginden oluyor normalde o süreçte gecikti ve söktürücü ile regl olup transfer hazırlığına başlamıştımTarnusal önerdi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum doğal olsun istiyorum
Söktürücü önerdi ama ben vvücudum kendi doğal akışında olsun istiyorum çok beklemek zararlı mı acaba1 hafta çok normal genelde gecikme yaşanıyor bende yaşamıştım bir süre bekleyip gebelik testi verip sonra söktürücü kullanmıştım biraz daha bekleyip doktorunuza danışın sizde
Onu oldum ama 2. Si 1 hafta geciktiBen araştırsım vücut opudan sonraki işk kanamaya gerçek adet diyor yeni döngü başlar diyor
Bir zararı olacağını sanmıyorum ben daha fazla beklemek istemediğim için ilacı kullanmıştımSöktürücü önerdi ama ben vvücudum kendi doğal akışında olsun istiyorum çok beklemek zararlı mı acaba
Bir zararı olacağını sanmıyorum ben daha fazla beklemek istemediğim için ilacı kulla
Evet 4 ay önceSiz transfer oldunuz mu
Sonucunu nedir tuttu muEvet 4 ay önce
Evet canım çok şükürSonucunu nedir tuttu mu![]()
Çok sevindim ilk transfer mi nelere dikkat ettiniz transfer olmadan önceki ayEvet canım çok şükür![]()
Canım, benim 10 gün gecikti opu sonrası 2.reglim. Olunca da normal miktarı ve süresi kadar oldum, ve tedavinin gidişatı da normal oldu. 15 güne kadar normalmiş sanırım.Merhaba yumurta toplandıktan 5 gün sonra adet oldum fakat o gerçek adet değil şimdi 2. Adetin çok gecikti hala gelmedi 1 ayı çok geçti sizde de aynı durum oldu mu adet söktürücü mü kullansam