Tüp Bebek Merkezleri Yumurta toplama

Sizin toplandı mı peki sonuç nasıl
Toplandı cok şükür canm.23yumurtam toplandı 18i 2.güne gelmiş 4. Günde 16 tane kalmıştı 5.gün yine aradılar 10 tanesi dondurulmuş 6 tanesi malesef basarısız olmuşlar. 3 tanesini simdi pgt ye yolladık benim normal yolla 5 düşügüm var arastırılcak sonuc bekliyoruz iyi sonuc gelirse Allah ın izniyle transferim yapılacak

İnşallah canım bu sefer bebeğin seninle tutunur

Cnm hangi ilaçları kullandın nolur yardımcı olurmusun benım 4yumurta toplandı

Gonal f kullandm canım 225 lik . Sen kaçlık kullandın
Ben puregon kullandım bir kalem yaptım hergün yani 425ml ama puregon ilaçlar etkisini kaybetmiş sanırım fabrikadan sonra sıcaga maruz kaldıkları için doktorum öyle söyledi şimdi baska ilaç deneyecekler sen baska iğne kullanmadın mı?

Yanı gonal f kullanırken yumurtaları korumak için igne kullandım bide opudan önce çatlatma ignesi kullandım canım .herkesin tedavi şekli farklıdır ilaçlarıda tabi

Hayır adet olayım tekrar tedavi verip tekrar yum toplanacak çok yoruldum
Olsun üzülmecanım vardırbundada bir hayır . Herşeyin vakti zamanı vardır . Sülük ve hacamat öneririm ama iyi bir yerde ben yaptırdım.çok şükür yumurtalarımın belki güzel olması ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…