- Konu Sahibi E.L.XIX.F.T.G.
-
Bal-polen-arısütü-cörekotu-tarçın karışımını ben de öneririm...Sorun neydi canım sizde?
canım benım hıc üzme kendını bu kalıcı bır durum degıl aynı olayı yaklasık 1,5 sene once bende yasadım ama benımkı tamamen dr hatası ıdı bıze tavsıye edılen dr a geldık muayane ettı ıgnelerı nasıl yapacagımızı anlattı adetımın 2 gunu ıgnelerı yapmaya baslamamla sıddetlı agrılarım basladı ama ne agrı gece sabahlara kadar uyumuyorum sonunda dayanamayıp agrıkesıcı koydugumuz serumlarla sabahı zor yapıyorum dr arıyor esım durumu anlatıyor tamam agrıkesıcı alsın dıyor ben gunduz 3 saat arayla tablet agrıkesıcı gece serumla gun gecırıyorum. kontrolde soyluyorum adet agrısıdır dıyor .bu sekılde tedavı sona gelıyor ama benım hıc gucum yok tükendım agrılardan...veee bıdünya agrıkesıcı ve düzensiz bastansavma yumurta kontrolü sonucu 1 tane bıle yumurtam yoktu folıküller boş cıktı.ve dr muz nedenını bıle acıklamadan esıme ne kadar ucret ödeyecegımızı söyleyip gıtmıs sonra gıtıgım baska bır dr endometrıozıım oldugunu agrılarımın bu yuzden oldugunu soyleyıp laparoskopı yaptı ondan sonra 2 denemem daha oldu tabıkı dr degıstırdım once 4 yumurtam oldu 2 tane transfer edıldı sonuc negatıftı kasımda tekrar denedık 8 yumurta oldu 4 tane transfer gebelık oldu gelısmedıler kurtaj oldum sımdı yıne tedavıdeyım bugun 4 gunum.bu sektör ınsanları sömurmeye cok musaıt malesef allah vıcdanlı dr larla karsılastırsın hıc üzülme canım inşallah bıdakı tedavınde yumurtaların olusur dedıgım gıbı kalıcı bısey degıl bu
bende başlıcam tüp bebeğe böyle bir durumls karşılaşmakdan çok korkuyorum ultrasonda belli omuyomu bu yumurtaların boş olduğu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?