Yumurta toplamadan sonra adet

2 kiz annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.289
530
73
45
Arkadaşlar yumurtalarınız toplandıktan sonra ne zamn adet oldunuz ben trasfer olmadım adet olmayi bekliyorum siz ne zamn adet oldunuz

Arkadaşlar yumurtalarınız toplandıktan sonra ne zamn adet oldunuz ben trasfer olmadım adet olmayi bekliyorum siz ne zamn adet oldunuz
Mesajınızı görünce cevap vermek için ne zaman hastalanmıştım diye araştırmaya başladım 😂
Ben 9 nisanda opu oldum 21 nisanda hastalandım 2.adetim 29 mayıstı 31 mayısta transfer için tedaviye başlamıştık 17 haziranda da transfer oldum 😇

Mesajınızı görünce cevap vermek için ne zaman hastalanmıştım diye araştırmaya başladım 😂
Ben 9 nisanda opu oldum 21 nisanda hastalandım 2.adetim 29 mayıstı 31 mayısta transfer için tedaviye başlamıştık 17 haziranda da transfer oldum 😇
Çok teşekkür ederim cevabın için 12. Gün olmuşsun ben tekrar ilaçlara basliyacagim adet olunca gel dediler bugün 10 gunum

Merhaba benimde yumurta toplama 14 Ağustos’ta gerçekleşti adet olmayı bekliyorum ama sanırım normal gününden erken gelecek göğüslerim aşırı büyüdü ve ağrımaya başladı . Sizin ne zaman oldu toplama işleminiz?

Back
X