Yumurta toplanan gün 1.gün mü?

feraye55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
398
0
96
Ankara
Kızlar merhaba...Yumurta toplanan gün mü 1.gün sayılıyor yoksa yumurta toplandıktan sonraki gün mü?
Benim cumartesi öğlen toplandı, bugün pazartesi ,kaçıncı gün oluyor? 3 mü 4 mü?
Yarın çağırddılar merkeze, yani bana kaçıncı gün transferi yapılacak?

Kızlar merhaba...Yumurta toplanan gün mü 1.gün sayılıyor yoksa yumurta toplandıktan sonraki gün mü?

toplandıktan sonra 1. gün oluyor. bugün 2. gün yarın 3. gün oluyor

benimkini yerleştirdikten sonra saydılar am emin degilm kaç yumurta yoplandı alah yardımcın olsun

DENıZ BULUT teşekkür ederim...Bilgin var mı canım blastokist transferini her merkez yapıyor mu?
Blastokist transferi için uygun laboratuvar şartları ve özel solüsyon gerekliymiş...
Ben genarttayım...Orada blastokist transferi yaptıran var mı acaba?

DENİZ BULUT teşekkür ederim...Bilgin var mı canım blastokist transferini her merkez yapıyor mu?
Blastokist transferi için uygun laboratuvar şartları ve özel solüsyon gerekliymiş...
Ben genarttayım...Orada blastokist transferi yaptıran var mı acaba?

ankarayı bilmiyorum canım. internetten araştırsana. bütün merkezler sitelerine yazıyorlar. hemen heryer yapıyor onu ama tabii ne derece iyi yapıyor bilemiyeceğimCADIARZU

canım benimde cumartesi toplandı :1rolleyes: banada salı günü gel dediler yarın 8:30 merkezde olucam ben daha kaç yumurtam var kaç tanesi döllendi onu bile bilmiyorum senağlama sordum söylemediler doktorla konuşursunuz dediler bakalım artık yarın kahvaltı yapıp sıkışık bir şekilde gidicez merkeze kaydirigubbakcemile2

canlarım benim merkez transfergünü 1. gün dediler transferden 12 gün sonra sonuç alınacak dediler benim 5 şubat trnsfer ve tahlil günüm 17 şubattı
zzelal o ne biçim merkez. yarın aç karnına git eğer tranfer yapacaklarsa

kıslarrr zelisim feraye nasılsınınz canım ne güzel baslık acmıssın benimde kafam karısıyordu bu konuyla alakalı benide yarın arıcaklarmıs 2 tane emriyo oldugunu biliyorum o kadar bugun bakmadıklarını söylediler demin aradım iyide ac veya tok farkedermi daha bise demediler bana

kızlar kaçıncı gün transferi olduğunu yumurta toplandıktan sonra 1. gün sayılıyor
transferden sonra da aynı hesap transfer olan gün değil bir sonraki 1. gün sayılıyor

transfere tok gidebilirsiniz ama yine parfüm sürmeden makyajsız giderseniz iyi olurmuş sanırım

arkadaşlar merhaba..........yum toplamaan sonra mutlaka doktor veya emrıyolog arayıp bebışlerınızın durumunu anlatıyoo...sonra gelmenız gereken gunu....transfere hafıf şeyler yıyın ole gıdın....ve bol su için...........sıkışık olmak lazım ama çokk ta ıçmeyın valla sonra masada zor duruyosunuz benım çarşamba tranaferım...........yaklaşık bı lıtre ıçıcem sonra dayanamıyorım çok zor oluyoo............herkese başarılar.............

kızlar ben sizi hep takip ediyorum ama yazmıyodum bişi öğrenmek istiyorum bende benim hapla başladım lucrinle devam ediyorum şimdi 2. adetimi gördüm çrş günü(3.günü) kan vercem ve ultrasona gircem kızlar benim yumurtalarım ne zaman toplanır ve transfer ne zaman gerçkleşir bunu tahmın edebilirseniz bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim... allah herkeze sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..

Back
X