• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplatan arkadalar nerdeler?

merhaba bende anne adayıyım ayın 6 da benim transferim oldu benimde dr. aret beydi.cuma günü yumurta tyoplandı 6 sı döllenmiş 3ü transfer edildi.jel , göbekten ve kalçadan iğnem var hergün.işin garibi ben çok normalim hiç bi fark hissetmiyorum .acaba sizde bi değişiklik var mı çok merak ediyorum .bide hastanede kaç saat yattınız ben 1 saatin içinde çıktım.acaba tutundumu bebişim bana öle meraktayım ki

ilk gunlerde benim sadece kasığım agrımıştı zaten başka da belirtim olmadı hiç
şimdi o da kesildi benimde 8 gunum bugun
senin 6 sı ise bugun 3. gunun zaten belirti için çok erken daha

deniz0509 kaç gün yattın ben sürekli yatmadım bazen yavaş yürüdüm oturdum .hastanede sürekli yatmayın demişlerdi.buğünde evime döndüm umarım bi sorun olmamıştır .

benim transferim 2 gün sonra oldu.transferden sonra psikopat oldum iç sesimi dinlemekten :kedi: namaz kılayım diyorum,ya eğilirken bişi olursa diyorum.gerçekten çok ağır bi sorumluluk.
yumurta toplamadan sonra karnım çok acıdı.transferden sonra bile hala karnımın içi ağrıyor.sol yumurtalığım özelliklenormal mi kızlar yaa??

benim transferim 2 gün sonra oldu.transferden sonra psikopat oldum iç sesimi dinlemekten :kedi: namaz kılayım diyorum,ya eğilirken bişi olursa diyorum.gerçekten çok ağır bi sorumluluk.
yumurta toplamadan sonra karnım çok acıdı.transferden sonra bile hala karnımın içi ağrıyor.sol yumurtalığım özelliklenormal mi kızlar yaa??

kendimizi dinlememek elimizde değil .senin nezaman oldu transferin.inş. anne oluruz hep beraber .sadece kendime değil cümlemize dua ediyorum. arkadaşım sen yinede eğilme kendin bilirsin ama sonra kaza yaparsın namazını bide çok yattın mı

ya zaten namaz kılmıyorum da normalde :kedi: hadi kılayım bari,dualarımız kabul olsun dedim :) 3.gün transferde.olumlu düşün diyorum kendi kendime ama bazen insan engel olamıyo:oklava:

Back
X