- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
canım ben gonal f kullanıcam bu ay ve çatlatma iğnesi sonra da aşılama bakalım tutacakmı 400 civarıymış ilaçlar ama ben emekli sandığına bağlı old. için 50 ytl verdim
senacım 5 tane iğne var içinde ilacı 1 tane onu 5'e bölecek ve 5 gün boyunca vuracakmış henüz başlamadım canım adetimin 2. günü gel dedi doktorum o zaman napacağını anlatır sanırım
slm.bende puregon kullandım bu hafta ve yarın aşılamam var ilk kez olcak bakalım hayırlısı.merak ettim bu iğneyi ssk ödüyor mu ben ödemiyor diye biliyorum da.
PANİKYOK canım bende puregon kullandım ve sonra aşılama yapıldı bana tutmadı sonuç maalesef negatif.benim fsh 45 çıktı adet erken menopoz teşhisi konuldu bana ve ben bu iğnlerden sonra hala adet olamadım sende de oldumu böyle bir durum 13 temmuzda aşılamam olmuştu geçen ay 30 haziranda adet oldum ilaç içiyordum adet görmek için ve hala adet olmadım sendede oldumu böyle bir durum iğnelerden sonra
bende araniza katilabilir miyim?
bizden sperm testi istedi,yumurtaliklarima bakti,bende pcos var zaten,testte iyi cikti...
15 günlük bir igne verdi,göbekten vurucam ama önce adet olmam gerek ve adetin 3.günü baslicaksin dedi..böyle kalem seklinde igne..önce 37mg dozda 5.günden itibarende 50 mg vurucam..15 gün doluncada kontrole gidicem...
hakkimizda hayirlisi olsun...ben bunu catlatma ignesi saniyordum ama degilmis kizlar dedi,catlatma ignesi kalcadan oluyormus ve böyle hergün vurulmuyormus...
bu yollada hamisle kalan varmidir acaba????kafam cok karisik ya
Bende pko luyum. 16 aylık evliyim. bu ay ilk defa günde 1 tane olmak üzere klomen kullandım fakat yumurtam büyümedi ve bu ay iptal oldu. Ve dr bana adetin 3.yine gel ya klomenin dozunu artırcaz yani günde 2 tane yada iğne vercez dedi. İğne dediği gonolf filan sanırım burda okudum kadarıyla. Bu iğnler fiyatı ne anlamadım? Hanigisine başlasam günde 2 klomemi? iğnemi? sizce...
bence iğne, klomen hiç kullanmadım nasıl bişiy bilmiyorum ama iğne direkt vücuda sıvı olarak verildiği için bence daha iyi, iğneler de geçen yıl özel fiyatı 1200 ytl diye biliorum, çünkü ben sadece 200 ytl ilaç için katkı payı ödüyodum ayda, bu ilacı zaten öyle hop deeyip alamıyosun, heyet raporuyla alınan ilaçlardan bir de biz devletin verdiği maksimum dozu almıştık, doktorumuz öyle tavsiye etmişti, yanlış hatırlamıyosam devlet toplamda 1500lük veriyodu, biz de 1500lük alıyoduk, mesela bu ay aşılama yaptık tutmadı, kalan ilaçla öteki aya devam ediyoduk bu sayede, çünkü devlet o zamanlarda 3 defaya kadar karşılyodu, daha sonra almak istersen kendi özel paranla alcaktın, biz de devletin verdiği maksimum sınırdan alıyoduk, bu sayede fazladan 1 defa daha aşılama yaptırabiliriz diye
cnm benim cvp için tşkler... ya bana da iğne daha iyi gibi geliyo ama işte biraz maddi durumdan sıkıntılıyız napalım artık dr ya klomen dicek ya iğne bakalım hayırlısı yaa off Allahım yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?