Merhaba ,evet 1 haftalık femara kullanımına göre mm küçük görünüyor . Sabah akşam mı kullandınız ? Bazen bu geliştiriciler bazı kişilerde yumurtaları yeteri kadar tetikleyemiyor ve sonraki aylarda iğne ile olgunlaştırma yoluna gidebiliyorlar . Ben femara kullanımını bıraktıktan 2 gün sonra gittiğimde 17 ve 19 mm olmuşlardı . Sonra çatlatmaya geçmişti. Belki 20 sinde gittiğinizde gelişmiş olabilir , incir ve havuç kullananlar duymuştum desteklemek için ama bir araştırın hiç bir fikrim yok yanıltmış olmayayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızMerhaba kızlar Az önce doktordan geliyorum bir hafta femara kullandım şu an ise Glifor ve Eko Aspirin kullanıyorum Doktor bugün kontrollü sol yumurtamda 2 tane 7 milimlik yumurta olduğunu sağ yumurtamda ise bir tane 5 milimlik yumurta olduğunu söyledi milimler çok küçük değil mi Bir de bunlar çatlar mı Doktor ayın 20'sinde çağırdı gel bir bakalım dedi Bir daha bizce bu yumurtaları nasıl çatlatabilirim ya da çatlamak için çok mu küçük ya da ne yapabilirim elimden ne gelir Fikri Ya da başına böyle bir şey Gelen varsa benimle paylaşabilir mi
Teşekkür ederim evet genel olarak herkesin o mm de benim ki küçük olunca moralim bozuldu incir ve havuç pkoslarda tehlikeli olabiliyormuş ama bal çörek otu ve tarçın duydum yumurta büyütüyormus bir onu deniycem bakalım dua edin siz hamile misinizMerhaba ,evet 1 haftalık femara kullanımına göre mm küçük görünüyor . Sabah akşam mı kullandınız ? Bazen bu geliştiriciler bazı kişilerde yumurtaları yeteri kadar tetikleyemiyor ve sonraki aylarda iğne ile olgunlaştırma yoluna gidebiliyorlar . Ben femara kullanımını bıraktıktan 2 gün sonra gittiğimde 17 ve 19 mm olmuşlardı . Sonra çatlatmaya geçmişti. Belki 20 sinde gittiğinizde gelişmiş olabilir , incir ve havuç kullananlar duymuştum desteklemek için ama bir araştırın hiç bir fikrim yok yanıltmış olmayayım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kür gibi biseyler denemek yerine yumurtayı besleyecek biseyler mi yesen acaba. Bende bu ay kullanmaya başladım. 5 gün kullandım. Bitince ertesi güne kontrol dedi. Bugün gittiğim de buyumuslerdi. Ben her gün yumurta, polen, ceviz, tahin yemeye çalışıyorum birde çörekotu döküyorum peynir yerken falanTeşekkür ederim evet genel olarak herkesin o mm de benim ki küçük olunca moralim bozuldu incir ve havuç pkoslarda tehlikeli olabiliyormuş ama bal çörek otu ve tarçın duydum yumurta büyütüyormus bir onu deniycem bakalım dua edin siz hamile misiniz
Merhaba herkesin hemen büyümüyor bende pcos var mesela benimkiler geç cevap verir. Senin de öyle olabilir. Femara kullandığım ay reglimin 18. Gününde 19 mm yumurtam vardı. Seninde şuan yumurtan var sabırla bekle büyürler elbet :) 17.5den önce yumurta catlatmaz bence doktor.Merhaba kızlar Az önce doktordan geliyorum bir hafta femara kullandım şu an ise Glifor ve Eko Aspirin kullanıyorum Doktor bugün kontrollü sol yumurtamda 2 tane 7 milimlik yumurta olduğunu sağ yumurtamda ise bir tane 5 milimlik yumurta olduğunu söyledi milimler çok küçük değil mi Bir de bunlar çatlar mı Doktor ayın 20'sinde çağırdı gel bir bakalım dedi Bir daha bizce bu yumurtaları nasıl çatlatabilirim ya da çatlamak için çok mu küçük ya da ne yapabilirim elimden ne gelir Fikri Ya da başına böyle bir şey Gelen varsa benimle paylaşabilir mi
Bu bana umut oldu inşallah büyür teşekkür ederim siz hamile misinizMerhaba herkesin hemen büyümüyor bende pcos var mesela benimkiler geç cevap verir. Senin de öyle olabilir. Femara kullandığım ay reglimin 18. Gününde 19 mm yumurtam vardı. Seninde şuan yumurtan var sabırla bekle büyürler elbet :) 17.5den önce yumurta catlatmaz bence doktor.
Olmadı öyle yapayım yiyorum aslinda ama ceviz falan ama daha fazla yiyeyimKür gibi biseyler denemek yerine yumurtayı besleyecek biseyler mi yesen acaba. Bende bu ay kullanmaya başladım. 5 gün kullandım. Bitince ertesi güne kontrol dedi. Bugün gittiğim de buyumuslerdi. Ben her gün yumurta, polen, ceviz, tahin yemeye çalışıyorum birde çörekotu döküyorum peynir yerken falan
Merhaba 2 kere femera kullanan biri olarak cevap vermek istedim. İlk ayımda adet başlagıncından itibaren 10. Günümde 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 17. Günde 22 mm oldular ama tabi başarısız oldu. 2. Denememde 9. Günümde 11 mme ulaştı ve 13. Günde 20 mm görüp iğne vuruldum. Yumurtalar birden büyüyebiliyor ilk denememde iki günde 8 mm birden büyümüştü ama ben takviye alıyordum balık yağı kullanıyordum. Bu süreçte kür denemeni önermem. Beslenme çok önemli.Merhaba kızlar Az önce doktordan geliyorum bir hafta femara kullandım şu an ise Glifor ve Eko Aspirin kullanıyorum Doktor bugün kontrollü sol yumurtamda 2 tane 7 milimlik yumurta olduğunu sağ yumurtamda ise bir tane 5 milimlik yumurta olduğunu söyledi milimler çok küçük değil mi Bir de bunlar çatlar mı Doktor ayın 20'sinde çağırdı gel bir bakalım dedi Bir daha bizce bu yumurtaları nasıl çatlatabilirim ya da çatlamak için çok mu küçük ya da ne yapabilirim elimden ne gelir Fikri Ya da başına böyle bir şey Gelen varsa benimle paylaşabilir mi
O süreçte e2 degerinize bakılmış miydi acaba ? Hatırlıyor musunuz 9. Gün kaçtı bakildiysaMerhaba 2 kere femera kullanan biri olarak cevap vermek istedim. İlk ayımda adet başlagıncından itibaren 10. Günümde 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 17. Günde 22 mm oldular ama tabi başarısız oldu. 2. Denememde 9. Günümde 11 mme ulaştı ve 13. Günde 20 mm görüp iğne vuruldum. Yumurtalar birden büyüyebiliyor ilk denememde iki günde 8 mm birden büyümüştü ama ben takviye alıyordum balık yağı kullanıyordum. Bu süreçte kür denemeni önermem. Beslenme çok önemli.
Elimden geldikçe çok dikkat ediyorum beslenmeme umarım büyürler ya moralim bozuldu doktor 1 mm büyüyor günde dediMerhaba 2 kere femera kullanan biri olarak cevap vermek istedim. İlk ayımda adet başlagıncından itibaren 10. Günümde 2 tane 10 mm yumurtam vardı ve 17. Günde 22 mm oldular ama tabi başarısız oldu. 2. Denememde 9. Günümde 11 mme ulaştı ve 13. Günde 20 mm görüp iğne vuruldum. Yumurtalar birden büyüyebiliyor ilk denememde iki günde 8 mm birden büyümüştü ama ben takviye alıyordum balık yağı kullanıyordum. Bu süreçte kür denemeni önermem. Beslenme çok önemli.
1. Denemem 9. Gün e2 10.5 çıktı 17. Gün 290 çıktı.O süreçte e2 degerinize bakılmış miydi acaba ? Hatırlıyor musunuz 9. Gün kaçtı bakildiysa
Evet başlarda benimde 1 mm büyüyordu ama dediğim gibi birden hemen büyüyebiliyorlar omega 3 takviyesi al bu süreçteElimden geldikçe çok dikkat ediyorum beslenmeme umarım büyürler ya moralim bozuldu doktor 1 mm büyüyor günde dedi
Folik asit kullanıyorum ama ek olarak alayım mıEvet başlarda benimde 1 mm büyüyordu ama dediğim gibi birden hemen büyüyebiliyorlar omega 3 takviyesi al bu süreçte
EvetFolik asit kullanıyorum ama ek olarak alayım mı
Tamam teşekkür ederim
2. Denemede basariya ulaştınız mi peki ?1. Denemem 9. Gün e2 10.5 çıktı 17. Gün 290 çıktı.
2.denemem 9 . Gün 46 çıktı ama kaç ile iğne vurulduğumu bilmiyorum test yapmadılar
Gayet normal panik yapmayın görüyorsunuz yani ben de 10 -45 çıkmış2. Denemede basariya ulaştınız mi peki ?
Kusura bakmayın çok sordum. Bugün benimde 9. Günüm e2 75 çıktı. Üç yumurtam varmış 13, 14, 15 daha yüksek olmasını isterdim deyip perşembe birdaha kontrole çağırdı da. İçimde panik oldu ilk kez üç yumurta oluşunca sevinmiştim. Hep tek buyuyordu
Ay hadi İnşallah güzel haberler verirsin bizeGayet normal panik yapmayın görüyorsunuz yani ben de 10 -45 çıkmışiki günde yaklaşık iki kat artıyor veya %50.
Daha sonucunu bilmiyorum 2. Denememin pazartesi kan testi vericem
Benim ilk denemem 12. Günde 3 yumurta vardı 12-13-13 e2 85 tiAy hadi İnşallah güzel haberler verirsin bizebende üç yumurta olusmus ya acaba doktora ondan mı az geldi diye düşünüyorum. Sende bilirsin bu süreçler gerçekten çok yıpratıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?