Kızlar benim erken menopozum vardı doktorum donasyon önerdi bahceciyi istanbuldan duydum kıbrıstaki merkezide iyi dediler ama araştırdım ama bulamadım nolur bna yardımcı olun
canim ben bahceci zehra hanimda yaptirdim tavsiye ederim cok basarililar 6 tane 5 ci gun embriyom oldu 2 tanesini 10 unda transfer ettik bekliyorum

Daha kan vermedik aslında normal kan günü cuma..inş artarak devam eder..eşim ısrarla yaptırmadı idrarı da ben beklemekten cok sıkıldım ve bunaldım bi nebze olsun rahatlamak için yaptım..vücudumu dinlemekten bunaldım bir de okadar uzun yolculuklar yaptım ve hiç yatmadım nerdeyse..ikinci günüm paso uçağı bekleyerek yolda geçti iki sefer uçağa dört kez de arabaya binmek zorunda kaldım ..ama demekki dinlenmek de pek önemli değil olacağı varsa oluyor allahın izniyle..tabi yine de garanti değil hiçbirşey..
merhaba bir sorum olacakti edrometren kacti transfer gunu ben korkuyorum benim 10 unda oldu transferim 7 mm idi

Adetin kaçıncı günü ilaçlara başlanıyor

Cnm adetin 2. Günü iğnelere başlıyorsun
Yumurtalar 17mm ile 20mm ulaştığında oda ortalaama 14 gün içerisinde oluyor 14. Gün yumurta toplaman oluyor..
Kısa ve kolay bir işlem
İlk denemen mi? Okadar çok arka arkaya yazmışsın ki

Back
X