kizlar bugun acile gittim kahverengi akintim icin ay iki bebisiminde kalpleri atiyor sevindim agladim insallah burdaki herkez bu duyguyu yasar dualarim sizinle kizlar bu arada bu kahverengi akinti yerlesme akintisiymis
Gozun aydin Canimbenim,benimde bugun hafir kahverengi lekelenmem oldu aspirini icmedim ve butun gunu uzanarak gecirdim.Merkezi aradim kirmiziya donusmedikce korkacak bir durum olmadigini soylediler fakat ister istemez korku oluyor.Sana igne verdilermi?Yarin icin doktordan randevu aldim yarina kadar fazlalasmaz umarim

İnşallah öyledir..bir an diyorum acaba gelişimimi durdu? Aklımdan saçma sapan seyler geciriyorum..
Gozun aydin arkadasim,bir kac gunluk farkda bir sorun yoktur.doktorun hesabiyla bizim hesabimiz arasinda fark oluyor zaten icin rahat olsun.kendini yormamaya dikkat et kanaman olmasin.bende hafif lekelenme basladi.

Gozun aydin Canimbenim,benimde bugun hafir kahverengi lekelenmem oldu aspirini icmedim ve butun gunu uzanarak gecirdim.Merkezi aradim kirmiziya donusmedikce korkacak bir durum olmadigini soylediler fakat ister istemez korku oluyor.Sana igne verdilermi?Yarin icin doktordan randevu aldim yarina kadar fazlalasmaz umarim
Insallah arkadasim acilde banada aynen dediler kirmizi olmadikca korkmayin cok cok tessekurler insallah herkezin bebegi olur sen kac haftalik hamilesin canim? tekmi ikizmi ?

yok igne yide kestik asprini de

Insallah arkadasim acilde banada aynen dediler kirmizi olmadikca korkmayin cok cok tessekurler insallah herkezin bebegi olur sen kac haftalik hamilesin canim? tekmi ikizmi ?
Benim tek kesem gorundu 6+5 gunluguz.Henuz kalp atisinida duymadim,normalde cuma gunu randevum vardi kalp atisini gormek icin lekelenme olunca one aldik randevuyu.Sende calismiyorsan mumkun mertebe uzan senin ikiz oldugu icin biraz daha dikkat et.Saglikla bebislerimizi kucagimiza aliliriz insallah.

Benim tek kesem gorundu 6+5 gunluguz.Henuz kalp atisinida duymadim,normalde cuma gunu randevum vardi kalp atisini gormek icin lekelenme olunca one aldik randevuyu.Sende calismiyorsan mumkun mertebe uzan senin ikiz oldugu icin biraz daha dikkat et.Saglikla bebislerimizi kucagimiza aliliriz insallah.
evet arkadasim zaten cok yorgunum doctora sordum normal dedi ikitane oldugu icin cok yoruyormus ama cok uyuyup duruyorum canim vede su mide bulantisi olmasa sabah basliyor aksama kadar burdaki herkezin tatmasi dilegiyle bu arada biz bugun 6+1 gunluguz

evet arkadasim zaten cok yorgunum doctora sordum normal dedi ikitane oldugu icin cok yoruyormus ama cok uyuyup duruyorum canim vede su mide bulantisi olmasa sabah basliyor aksama kadar burdaki herkezin tatmasi dilegiyle bu arada biz bugun 6+1 gunluguz

doktor iğneyi neden kesti acaba?
normalde 12 haftaya kadar iğneye devam ettiriyorlar

aaa ilk defa duyuyorum
kanama olmaması için normal kesmesi ama
çok küçük ya tutunmasına engel olmayacak mı peki?
acaba banada mı öle yapacak..
HER HALDE ARKADAŞIN KLEKSAN İĞNESİNİ KESMİŞLER
PROGESTERON ETKİLİ İLAÇLARI KANAMA OLUNCA KESMEZLER
HER GÜN KULANILAN İĞNE PROGİNEX VE YA PROGESTAN HATA BAZEN SABAH AKŞAM UYGULANIYOR
PROLUTON DEPO İĞNE 5 GÜNDE BİR VEYA HAFTADA BİR

HER HALDE ARKADAŞIN KLEKSAN İĞNESİNİ KESMİŞLER
PROGESTERON ETKİLİ İLAÇLARI KANAMA OLUNCA KESMEZLER
HER GÜN KULANILAN İĞNE PROGİNEX VE YA PROGESTAN HATA BAZEN SABAH AKŞAM UYGULANIYOR
PROLUTON DEPO İĞNE 5 GÜNDE BİR VEYA HAFTADA BİR
evet benim persembe d'en beri clexan igneyle Aspirini kestik progestérone haplar à estrofen vevitaminlere devam arkadasim

Back
X