P
porkatal
Merhaba arkadasim , Donasyonu Ocak ayinda yaptirdim ilk denemem di 2 tane transfer edildi 1 tanesi tuttu , HIT 'e gelince ne yazsam ki gecmiş yazilarimi okusan aslinda anlarsin, poziyif sonuc aldim kötū birsey yszsam nankörlūk olur ama ilk taniştigim andan son ana kadar bu iş bu rahatlikla olursa ben şok olurum dedim , otomatiğe almiş hasta doktor ilişkisi yok gibi birsey herseyi asistan ve hemsireler yapiyor bu is pozitif olmasaydi inan hic şaşirmayacaktim çūnkū hic beklentim yoktu dersen ki niye gittin ilaclara baslamistim ve Kibris ayağinin da bu kadar olacağini dūşūnmedik tamsm Ïstanbulda 15 dakika görūstūk ama Kibris da farkli olur dedik olmadi demek ki ilgi vs beklentileri yūksek tutmak doğru degil 5 tūp bebek yaptirdim en ince ayrintisina ksdar arastirdim didikledim durdum ki o yaptirdigim klinikler mūthişti ama olmadi bu devlet hastanesi kivamindaki yerde oldu oysaki ...Ïbrahim bey işini biliyor adamin rahatligi hastayi rahatsiz etsede benim sana yazacaklarim bu kadar umarim yardimci olmuşumdur , burda yalan yok neyse onu yaziyoruz .. Sevgiler