• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirlisi olsun Neray Nehir,gec tutundugu icin degerin dusuk cikmis olabilir ya da kiz oldugu icin.Bir cok kisinin basta dusuk deger ilmasina ragmen saglikli bir sekilde hamileligi ilerlemis Aksu46 guzel bir ornek senin icin.Pozitif dusun bebisin seninle,9 ay boyuncada annesini birakmiycaktir.
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir bu gün şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum adet olacağım diye korkuyorum benim bir yıl önceki donasyonumdada dış gebelik geçirmiştim ameliyat olmuştum çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum

Hayirlisi olsun Neray Nehir,gec tutundugu icin degerin dusuk cikmis olabilir ya da kiz oldugu icin.Bir cok kisinin basta dusuk deger ilmasina ragmen saglikli bir sekilde hamileligi ilerlemis Aksu46 guzel bir ornek senin icin.Pozitif dusun bebisin seninle,9 ay boyuncada annesini birakmiycaktir.
Aynen arkadasim katiliyorum kiz bebegimmm h

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir bu gün şiddetli bi baş ağrısı çekiyorum adet olacağım diye korkuyorum benim bir yıl önceki donasyonumdada dış gebelik geçirmiştim ameliyat olmuştum çok zor günlerdi aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum
Rahat ol ve olumlu dusunmeye calis,hepimiz kotu gunler gecirdik bunlarin bizi etkilemesine izin vermiyelim ki bebislerde etkilenmesin.Bas agrisi adet dongune denk geldiginicin olabilir bendede bir kez oldu.Bebegin seninle mutlu ol darisi butun arkasaslarimiza insallah

Rahat ol ve olumlu dusunmeye calis,hepimiz kotu gunler gecirdik bunlarin bizi etkilemesine izin vermiyelim ki bebislerde etkilenmesin.Bas agrisi adet dongune denk geldiginicin olabilir bendede bir kez oldu.Bebegin seninle mutlu ol darisi butun arkasaslarimiza insallah[/QUOThE]
Teşekkür ederim eksik olmayın inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür emek çeken ve isteyen harekete nasip etsin

Teşekkür ederim eksik olmayın amin inşallah

Arkadaslar Pazartesi günü EFENAZ arkadasimizin transferi olacak.Sizden Efenaz icin dua edip güzel bir sinerji yaratip arkadasimiza göndermenizi istiyorum.bunu severek yapacaginizada inaniyorum.Sıra sende Efanazcıgim bu kez bebislerin seninle olacak buna inaniyor ve tum kalbimle dua ediyorum.Pazartesi gunu butun mucadeleci anne adaylarinin kalbi ve dualari seninle olacaktir
Allah yardımcın olsun bi çırpıda olsun bitsin ve cok sevin inşaAllah

kacinci gun ebriyosu ve kactane koydular bu arada merak etme arkadasim suan hamilesin amin
Hayirli olsun canim.bende birgun

Once yapmisti bnmde ayni deger cikmisti ikinci yaotirdigin testi ayni satte yaptir ben ilkini aksam altida digerini iki gun sonra saatt dokuzda yaptirmistim biraz gario cikmisti pek yukselmedi rabbime bin sukr 4 aylik hamileyim insallh sendee gorurusun bu gunleri
Teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah sizde çocuğunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın

Kızlar epeydir giremiyorum malum hamilelik sicaklar.genelde rahat geçiyor ama çok yorgunluk oluyor gerçi ben evidir gezmek durmuyorum pek.transfer olacaklar sonuç bekleyenler duaların sizinle.

iyi olduğuna sevindim...sesin soluğun çıkmıyordu...Allah sağlıkla tamamına erdirsin akide...

Back
X