- 29 Aralık 2016
- 153
- 603
- 18
- 34
Kendi ymurtamla değil kıbrıs la düşük yapdim kendi yumurtamla hiç denemedim yok yumurtan sıvısı yok dedilerozaman olur senin dene kendi yumurtalarinla neden dusuk yaptin kac haftalik ken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi ymurtamla değil kıbrıs la düşük yapdim kendi yumurtamla hiç denemedim yok yumurtan sıvısı yok dedilerozaman olur senin dene kendi yumurtalarinla neden dusuk yaptin kac haftalik ken?
Rahim filmiyle histeeeskopi aynı sagten canm kaç gunlukken konuluyor kıbrıs da mı deniyor su nBazen olaki bnmki gbi tutmuyor. embriyolar gelisiyor cok iyi diyorlar olmuyo. rahim filmim temiz histeroskopide oldum. nasip olmayinca olmuyor
indirin yapıyorlar ben suan gitsem 3800 euro Firdevs ucuz onu arastir olmaz da para bile almıyorHer defasinda 5000euro denklemek çok zor.. bide tutmayinca tekrar tekrar ayni seyler.. yoruldum artik
Ben ikisini de yapdim biliyorum canm neyi bekliyorsunRahim filminde ilaçlı film çekiyorlar. Histeroskopide doktor kamera eşliğinde daha detaylı bakiyor rahim içine.. 5. gün konulmuştu bana. şu an beklemedeyim:) ankarada doktorum rutin muayenelerimi yapiyor her ay. Kıbrisa gtmeye korkuyrm.
Aynı yasdayiz allah sağlıklı uzun ömürler versin ins26 yasindaym 5 yıllık evliyim.
Dnedim canm 2 kere birsi dış gebelik oldu birisi de ikiz turşu ama düşüş üç aylikkenSiz denediniz mi hic kibrista?Suzsn
birini de mete bey de nedimInsallah bizede isteyen herkesede nasip olur. Firdevs hnmda mi denediniz iki kez
Sen en son ne zaman gittin canm peki esim brsey demiyor demi kıbrıs konusuna dua ailesi falan eş dostInsallah bizede isteyen herkesede nasip olur. Firdevs hnmda mi denediniz iki kez