• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Egerki kıbrıs e gidersen olur cocgun ins kalbin temiz belli oluyor o yüzden allahim en güzel kapilar acsin sana herkese inanki maddi açıdan yiprandik kaynanami ameliyat ettirdim o yüzden indi babanızla burda bi deniyeyim olmadı bir cagre blup kıbrıs olur üzülme oda senin kanın canım parcan2 olacak ben buna alıştım artik mtlu olmak anne olmak hakimiz ins oluru
Gözünü Seviim Suzan sen Google translator falan mı kullanyorsun Ruscadan türkceye?? Biraz bakayim ne var ne yok dedim kafam pelte oldu takip edemedim yazdiklarini anlayamadim beynim corba oldu?Rica edeyim bir bak yazdiklarina. Belki Auto düzeltme falan açık yabanci dilde.
Kolay gelsin

Merhaba
Bende 1 negatif ten sonra histeroskopi yaptırdım rahimde perde varmış temizlendi. Şimdi ağustosta tekrar denicem ins bu sefer bende kavuşurum. Arkadaşlar gitmeden önce mutlaka rahim filmi veya histeroskopi yaptırın. Benden sadece rahım usg istenmişti onda da sorun görünmedi kalinlasma da iyiydi ama ne gatif oldu. Belki de bu perde yüzündendir. Şimdi rahım temiz birde serum isteyeceğim bağışıklık için. İns hayırlısıyla Rabbim çabalarımızın karşılığını verir
Camillia benimde rahim içi perdeler oluşmuş ama doğuştan değil amelyatlardan 2 defa histeroskopiyle dr açmaya çalışıyor çok zor bir adezyondur hata yeniden oluşmasın perde materagen jel koydu sonuncuda şimdide adetimi bekliyorum olunca yanına gidicem bir daha baksın her halde 3 defada histeroskopi yapıcak
Yazmamın sabebi o ki rahimini iyi hazırla o perdeler histeroskopiyle açıldıktan sonra yine oluşuyor şimdi doktorlar amelyat sonrası rahime ya baloncuk yada materogen jel koyuyor haberin olsun
Bende ilk donasyonda bu perdelerle başım ağrıdı hamile kaldım düştü

Camillia benimde rahim içi perdeler oluşmuş ama doğuştan değil amelyatlardan 2 defa histeroskopiyle dr açmaya çalışıyor çok zor bir adezyondur hata yeniden oluşmasın perde materagen jel koydu sonuncuda şimdide adetimi bekliyorum olunca yanına gidicem bir daha baksın her halde 3 defada histeroskopi yapıcak
Yazmamın sabebi o ki rahimini iyi hazırla o perdeler histeroskopiyle açıldıktan sonra yine oluşuyor şimdi doktorlar amelyat sonrası rahime ya baloncuk yada materogen jel koyuyor haberin olsun
Bende ilk donasyonda bu perdelerle başım ağrıdı hamile kaldım düştü
Zaza bilgi için çok teşekkürler. Acaba senin durumun yapisiklik olabilir mi? Ben de sadece doğuştan kalan rahmin üst tarafında hafif basık şekli veren perde vardı. Hiç jel veya balondan bahsetmedi doklor. Ameliyat sonrası hastaneden çıkarken kontrol etti ve düzelmiş herhangi bir sorun yok dedi. 10 gün sonra kontrole gideceğim sorarım. Tekrar çok tesekkurler

Arkadaşlar sağolsun zehra hmm ile konuştuk, ama eşim kıbrısa gidip goruselim tel ile olmaz diyor, bende gidince Halil bey ilede goruselim ozaman dedim...Halil bey de lefkosadami, internet sitesinde 2 adres belirtmişler, mailde attım ama henüz dönen olmadi ?
Birde giderken aslında eski testlerinizi getirebilirsiniz yeni şeyler istenirse söyleriz dediler ama ben her şeyi yaptırıp mı gitsem, daha anlamlı olur mu?

Arkadaşlar Merhaba
Allah'a şükür değerlerim iyi artıyor tansferden bu yana 19 gün geçti dün yaptırdığım beta-hcg değerim 1915 çıktı
İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider bi aksilik olmaz hamileliğim normal bi şekilde devam eder. Darısı inşallah isteyen, emek harcayan, umut eden, hayal kuran tüm arkadaşların başına olsun amin.

Canim kan sulandirici igneye transferden sonrami basladin coraspirinde iciyormusun merak ettim
kan sulandirici igneye transferden 5gun once coraspirin ederim 3 ay once basladim cunku dogum kontrol hapi iciyordum 1 mart tan beri kist olmasin diye 1martta iki kanalimida aldirdim labroscopie île kan pihtilasmasi olmasin diye coraspirin e ozaman basladim birde sigara iciyorum ondan arkadasim ya sen neden sordun ?

Arkadaşlar sağolsun zehra hmm ile konuştuk, ama eşim kıbrısa gidip goruselim tel ile olmaz diyor, bende gidince Halil bey ilede goruselim ozaman dedim...Halil bey de lefkosadami, internet sitesinde 2 adres belirtmişler, mailde attım ama henüz dönen olmadi ?
Birde giderken aslında eski testlerinizi getirebilirsiniz yeni şeyler istenirse söyleriz dediler ama ben her şeyi yaptırıp mı gitsem, daha anlamlı olur mu?
mavisufi mavisufi merhaba arkadasim ben Halil hocada tedavi gördūm Gazimağusa da , Halil hoca muhakkak rahim filmi istiyor çektirmeden gitme 2 kez iş yapma , Asistani Selda hanimla kontağa geç maille olmaz yoğunlar çokk direk ara sevgiler.

mavisufi mavisufi merhaba arkadasim ben Halil hocada tedavi gördūm Gazimağusa da , Halil hoca muhakkak rahim filmi istiyor çektirmeden gitme 2 kez iş yapma , Asistani Selda hanimla kontağa geç maille olmaz yoğunlar çokk direk ara sevgiler.
Savana sağol canım, selda hmm in teli varmı, internet sitesinden watshap no gördüm ama ordan umabilirmiyimki

Arkadaşlar Merhaba
Allah'a şükür değerlerim iyi artıyor tansferden bu yana 19 gün geçti dün yaptırdığım beta-hcg değerim 1915 çıktı
İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider bi aksilik olmaz hamileliğim normal bi şekilde devam eder. Darısı inşallah isteyen, emek harcayan, umut eden, hayal kuran tüm arkadaşların başına olsun amin.
Amim canim, Inşallah güzel guzel artmaya devam etsin arkadaşım :nazar::KK200:

Back
X