Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listede yumurta sahiplerinin özelliklerimi yaziyo.neler var sac goz harici?Dr.murat önal.Gynolife tup bebek. Nevin hn ile girusuyoruz.bir boy,bir yakindan yüz bir de yandan foto istedi
Yolladik.alternatifleri hazirlicani soyledi.sonra bu formu yolladi.esim yabanci istiyor.ben turk istiyorum.listede bulgaristan var.annem bulgar gocmeni sarisin yesil gozlu.karar veremiyoruzz
göcmenler güzel olur bence.Bence kendi huyunuza uygun secin.yani siz sakin mizaçliysaniz o da öyle olsun .Tabi eşinizle ortak müşterekde anlaşmanız lazım.Donörlerin bebeklik resmini filan isteseniz ( sprem donörlerinin bebeklik resmini göruyosun bazilarinda)Uyruklari var...ukrayna moldovya rusya makedonya turk falan.ordan seciyorsunuz.kisilik yapisi var.konuskan mi? sakin mi? Girisken mi.beden yapilari yuz yapilari.. hobiler. Ilgi alanlari vs.. cok detay dusunulmus ama biz oylece kalakaldik esimle..fikirlerimiz farkli esimle.
güldürdünüz beni : ) Elinizde resimle sokak sokak donör aradiginizi hayal ettim.Bizzat bize yollayamazlarmış.donorun gizliligini korumak zorundalarmis ama istersek oraya gittigimizde gosterebilirlermis.biz elimizde resim donorun pesine dusecek degildik zaten
hayirlisi olsun .Bizim sorunumuz bulmakda degil zaten..biz de inaniyoruz en ideal adayi sececeklerine..bu konuda guveniyoruz.sorun bizim kararsizligimiz.ama galiba rus secicez.esim beni ikna ediyor
evet arkadasim hep oyle malesef ama mutlu ol kendine ve kucuk ailene iyi bak seni cok iyi anliyorum bende gurbetteyim ama benim ailem cok mutlu hergun arayip soruyolar tabi kayivaldem burda o da hic aramiyo ararsada esimin diger cocuklarini soruyo benimkileri degil hayat bu neyse uzme kendini mutlu olmaya bak arkadasimBiraz dertleşmek istedim sizlerle moralim bozuk 5 hafta kaldi yillardir hayal ettigim bebegime kavuşmama 6 yildir evliyim tedaviler gözyaslari gurbette olmak hep kendi kendimi motive etmeye çalişmak eşim bu kadar iyi olmasa yanlizim buralarda herseyi tek başina yapiyor ve yaşiyorum 2 ailede tr de onlardan benim kadar heyecanli olmalarini zaten beklemiyorum ama hiç degilse öylesine birseymiş gibi dzvranmalari beni cok ūzūyor öylesine arayip kapatirken tlfonu bebekde iyimi demeleri beni kahrediyor o kadar alişmişlar ki benim çocuğum olmayacağina kisir demek onlara daha kolay gelmiş... Hiç bir beklentileri yok amcalar ,teyzeler , anneanne , babaanne hepsi ayni hep onlarin sorunlari ihtiyaclari birsey lazimsa ariyorlar yoksa kimsenin arayacaği yok .. 5 hafta kalmiş 2 aileden bir kişide arayip biseye ihtiyacin varmi demedi ve biz eşimle cocuksuz olduğumuz icin yillardir onlarin cocuklarina deli divane olduk istedik ki şimdi onlarda bu hassasiyeti göstersin ama maalesef gözden uzak gönūlden irak sözū çok doğruymuş ..
Evde iki kişi olunca ailene daha fazla ihtiyac hissediyor ariyor kalabaliklara karişip cocuksuzluğunu doldurmaya calisiyorsun ..
Sadece sizlerle paylaşmak istedim umarim bende esim ve evladimla iyi olucam bundan sonra ...
evet umutcugum sozde kaldirdilar sagol sordugun icinCanimbenim,ne yaptin hemsireyle konusabildinmi?
Biraz dertleşmek istedim sizlerle moralim bozuk 5 hafta kaldi yillardir hayal ettigim bebegime kavuşmama 6 yildir evliyim tedaviler gözyaslari gurbette olmak hep kendi kendimi motive etmeye çalişmak eşim bu kadar iyi olmasa yanlizim buralarda herseyi tek başina yapiyor ve yaşiyorum 2 ailede tr de onlardan benim kadar heyecanli olmalarini zaten beklemiyorum ama hiç degilse öylesine birseymiş gibi dzvranmalari beni cok ūzūyor öylesine arayip kapatirken tlfonu bebekde iyimi demeleri beni kahrediyor o kadar alişmişlar ki benim çocuğum olmayacağina kisir demek onlara daha kolay gelmiş... Hiç bir beklentileri yok amcalar ,teyzeler , anneanne , babaanne hepsi ayni hep onlarin sorunlari ihtiyaclari birsey lazimsa ariyorlar yoksa kimsenin arayacaği yok .. 5 hafta kalmiş 2 aileden bir kişide arayip biseye ihtiyacin varmi demedi ve biz eşimle cocuksuz olduğumuz icin yillardir onlarin cocuklarina deli divane olduk istedik ki şimdi onlarda bu hassasiyeti göstersin ama maalesef gözden uzak gönūlden irak sözū çok doğruymuş ..
Evde iki kişi olunca ailene daha fazla ihtiyac hissediyor ariyor kalabaliklara karişip cocuksuzluğunu doldurmaya calisiyorsun ..
Sadece sizlerle paylaşmak istedim umarim bende esim ve evladimla iyi olucam bundan sonra ...
N NC1907 Yok arkdaşiim sen yanliş anlamişsin tūp bebek olduğunu biliyorlar hiç Donasyon dermiyiz Eşimle benim aramda aslada kimseye söylemeyiz drumuz biliyor burda sadece oda yapilacak testlerde sorun olmasin diye , daha önceki sayfalarda da yazmiştim ailelerinize söylemeyin ama drunuzla paylasin diye çūnkū ben 40 li yaslardayim ilk trimestiden sonra direk karindan sivi alip bakmamiz lazim cocuk normalmi diye dedi drumuz biz şok ozaman söyledik drumuza Donasyon diye adam kizdi 3 ay oldu bu bilgiyi bana niye simdi söylūyorsunuz ben annenin yasina gore hareket ediyorum diye bu yūzden ben esim ve drumuz biliyor canim.
Rabbim 5 hafta sonra çekirdek ailene kavuşturacak arkadaşım. O gün eminim gurbet sıla olacak, çok mutlu olun yavrunuzla sağlıkla doğur sağlıkla anneli babalı büyüt, kim nasıl davranıyorsa bundan sonra öyle yapmaya çalışın. Şu son hamilelik zamanlarını stressiz geçirmeye bak. Allahım buradaki tüm kardeşlerime, evlat hasreti ile yanan herkese ve içi sıra bana da nasip etsin inşallah. Uzun yollardan gelen yavrunuzla hep Mutlu olun inşallah.Biraz dertleşmek istedim sizlerle moralim bozuk 5 hafta kaldi yillardir hayal ettigim bebegime kavuşmama 6 yildir evliyim tedaviler gözyaslari gurbette olmak hep kendi kendimi motive etmeye çalişmak eşim bu kadar iyi olmasa yanlizim buralarda herseyi tek başina yapiyor ve yaşiyorum 2 ailede tr de onlardan benim kadar heyecanli olmalarini zaten beklemiyorum ama hiç degilse öylesine birseymiş gibi dzvranmalari beni cok ūzūyor öylesine arayip kapatirken tlfonu bebekde iyimi demeleri beni kahrediyor o kadar alişmişlar ki benim çocuğum olmayacağina kisir demek onlara daha kolay gelmiş... Hiç bir beklentileri yok amcalar ,teyzeler , anneanne , babaanne hepsi ayni hep onlarin sorunlari ihtiyaclari birsey lazimsa ariyorlar yoksa kimsenin arayacaği yok .. 5 hafta kalmiş 2 aileden bir kişide arayip biseye ihtiyacin varmi demedi ve biz eşimle cocuksuz olduğumuz icin yillardir onlarin cocuklarina deli divane olduk istedik ki şimdi onlarda bu hassasiyeti göstersin ama maalesef gözden uzak gönūlden irak sözū çok doğruymuş ..
masallah cok sevindim,Allah tamamina erdirsin insallah...Kizlar bugun 14. Gunum 877 cikti. Aranizda 5. Haftasinda yolculuk yapan var mi? Onumuzdeki hafta 6-7 saat yolculuk yapicam ama kendi aracimizla sorun olur mu acaba?
Kizlar bugun 14. Gunum 877 cikti. Aranizda 5. Haftasinda yolculuk yapan var mi? Onumuzdeki hafta 6-7 saat yolculuk yapicam ama kendi aracimizla sorun olur mu acaba?
Sorunu halletdigine sevindim canim.ikili taramayi yaptirdinmi?evet umutcugum sozde kaldirdilar sagol sordugun icin