Arkadaşlar bende donasyonla hamile kalanlardanım. Bir ara sayfaya baktım hamile kalanlar kaçıyor deneyimlerini paylaşmıyorlar diye bir arkadaşın sitemini gördüm, bende sorusu olan varsa yardımcı olayım dedim ama merkezin ismi geçince bana demediğini bırakmadı bazı arkadaşlar reklamdan başlayıp daha neler neler... gerçekten olumlu veya olumsuz bence deyimlerimizi paylaşalım karar karşı tarafın elinde. Bizim zaten morale birbirimize ihtiyacımız var yoksa ne işi var bu kadar kadının burda. Dertleşecek kadar yakınsak birbirimize karşıda daha ılımlı olalım. Hoşçakalın güzel kadınlar ❤️
Burada bir grup koleni var, onlar her önüne gelene reklam yapmakla itham ediyorlar.Burada amacımız sohbet edip bu konuda fikir paylaşımı yapmak , o insanlar evdeki kocalarıyla olan problemlerini bizlere çemkirerek kusuyolar.Sen hiç takılma onlara ne güzel bizlere destek için buradasın

canım kardeşim inşallah sağ salim doğumunu yap ve meleğine kavuş
ben dün yine histeroskopi oldum doktor çok güzel dedi
rahim içi yapışıklık yok artık
bu ayı atlatıcaz adet olunca başlayacam tedaviye inşallah
insallah zazacigim bekliyoruz seni insallah bu sefer hersey yolunda gider sende hamis olursun

Burada bir grup koleni var, onlar her önüne gelene reklam yapmakla itham ediyorlar.Burada amacımız sohbet edip bu konuda fikir paylaşımı yapmak , o insanlar evdeki kocalarıyla olan problemlerini bizlere çemkirerek kusuyolar.Sen hiç takılma onlara ne güzel bizlere destek için buradasın
Reklam yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama üslubunuz hoş değil. Somut bir konuyu insanların aile içi ilişkilerine böyle çirkin şekilde bağlamak hiç hoş değil. Klasik kadın nefreti bu ve bence bu forumda herkes bundan arınmış, birbirine destek oluyor halde. Tartışmanızı somut konu üzerinden yapmanız daha iyi olacak

Reklam yapıp yapmadığınızı bilmiyorum ama üslubunuz hoş değil. Somut bir konuyu insanların aile içi ilişkilerine böyle çirkin şekilde bağlamak hiç hoş değil. Klasik kadın nefreti bu ve bence bu forumda herkes bundan arınmış, birbirine destek oluyor halde. Tartışmanızı somut konu üzerinden yapmanız daha iyi olacak
dogru soyluyorsun arkadasim yaklasik 1 senedir bu forumdayim ve birkac kisi devamli kotu yorumlar kotu seyler soyleyip duruyor biz burda anne olmak icin savasiyoruz onlar dedikodu onun icin arkadaslarim onlara cevap bile vermeye gerek yok goruyorum herkez kendini bilir ama bu arada boyle ahlaksiz seyler yazmayalim lutfen unutmayinki biz burda anne olmaya calisiyoruz onun icin burdayiz birbirimize destek olmak icin

Zaza sen eczacıydın değil mi? Benim aşırı burun tıkanıklığım var bu yüzden kbb ye gittim bana iliadin diye sprey verdi bunu kullanınca cok iyi acılıyor ancak 5 günden fazla kullanmıyacakmısım. Denız suları tuzlu su vs dıgerlerını de denedım hıcbır faydası olmadı. Su burun bantları var ya sence onları kullanmalı mıyım? İşe yarar mı ? Yarın tekrar gideceğim doktora gerçi ama sana da danışmak istedim .

Merhaba arkadaşlarim nasilsiniz bakalim , 3-4 sayfa geriye gittim gūzel haberler okudum çokk sevindim E Eko78 cnm arkdasim tebrik ederim sağlikla al bebeğini kucağina inşallah darisi tūm isteyen meleklere akideciknane akideciknane artik son etapda olmalisin hersey yolundadir umarim sağlikli doğumlar gūzelim Z Zaza74 canim tedavin nasil gidiyor artik sira sende insallah dualarimiz se ninle morkanatlarim morkanatlarim sen nasilsin arkadaşim kararini verdin mi tarihin belli oldumu ?... kolayliklar diliyorum ... Biz iyiyiz oğlumla hersey yolunda sizleri sevgiyle kucakliyorum ....

Merhaba arkadaşlarim nasilsiniz bakalim , 3-4 sayfa geriye gittim gūzel haberler okudum çokk sevindim E Eko78 cnm arkdasim tebrik ederim sağlikla al bebeğini kucağina inşallah darisi tūm isteyen meleklere akideciknane akideciknane artik son etapda olmalisin hersey yolundadir umarim sağlikli doğumlar gūzelim Z Zaza74 canim tedavin nasil gidiyor artik sira sende insallah dualarimiz se ninle morkanatlarim morkanatlarim sen nasilsin arkadaşim kararini verdin mi tarihin belli oldumu ?... kolayliklar diliyorum ... Biz iyiyiz oğlumla hersey yolunda sizleri sevgiyle kucakliyorum ....
merhaba arkadaşım oğulcuğunu da öpüyorum.Rabbim ona güzel bir yaşam nasip etsin.Ben iyiyim tek seçeneğimin donasyon olduğunu kabul ediyorum artık .Istediğim gibi bi donör de bulundu , bu sayede biraz daha kalbim ferahladı.Inşallah ocak ayına hazır olmuş olacağım.Ilkbaharın, bolvitaminin,eko nun güzel haberleriyle mutlu oldum.Yaradanım anne olmaya hazır tüp kalpleri, bebeğinin kokusu ve sevgisiyle doldursun.

Teşekkür ederim canım inşallah

Arkadaşım kimden bahsediyorsun sen nasıl bir üslup bu ne demek o cemkirmek vs neden bu tarz konuşmalara gerek duyuyorsun anlamış değilim.lütfen bu saldırı tavırları hiç ama hiç hoş değil.yeter yani

Bu ne bicim birsey ya görüyorsun değilmi yıllardır olmayan şeyler olmaya basladi

Evet cnm sira sende morkanatlarim ve zaza en kisa zamanda guzel haberler bekliyoruz sizdende
Benim güzel kalpli arkadaşım.olumlu enerjin ve dileklerin için teşekkür ederim.Sevdiğim arkadaşlarımın bebek müjdeleriyle cok mutlu oluyorum.Rabbim uygun zamanda tadtıracaktır inşallah.Zaza arkadaşımızında en kısa zamanda bebeklerinin müjdesini inşallahhh alırız.Sevgiler

Zaza sen eczacıydın değil mi? Benim aşırı burun tıkanıklığım var bu yüzden kbb ye gittim bana iliadin diye sprey verdi bunu kullanınca cok iyi acılıyor ancak 5 günden fazla kullanmıyacakmısım. Denız suları tuzlu su vs dıgerlerını de denedım hıcbır faydası olmadı. Su burun bantları var ya sence onları kullanmalı mıyım? İşe yarar mı ? Yarın tekrar gideceğim doktora gerçi ama sana da danışmak istedim .
canım gebelikte hormon ve kan basıncından çok kişide yaşanan durum burun tıkanıklığı
burun bandı,propoli sprey(okaliptusta var içinde)azcık yakar,yastığına yakana cold mix damlat
inşallah işe yarar
iliadin otrivin ve o tarz dekonjestanlar 5 günden fazla burunda kuruluk yaratıyor nazonemde iyi bu durumda

Back
X