Ben daha önce o merkezle konuşmuştum. Zehra Onar Mustafa Bahçeci ile istanbulda çalışmış bağlantınız var mı diye sormuştum. Onlarda hayır hiçbir bağlantımız yok onlarla demişti. İletişim halinde değiliz sadece merkezimizde eskiden orda çalışanlar var demişlerdi. size bu cevabı vermeleri ilginç.
Sanırım Türkiyede ki yasal süreçler zorluyor Bahçeciyi, o nedenle böyle çareler üretiyor canım...

keşke ben bu foruma katıldığımda benim gibi kötü şeyler yaşayanlar tepki verseydi direk düşünüp başka bir merkeze karar verirdim her kes iyi taraflarını söylüyor kötü tarafını söleyen yok
firdevse karar verdim direk özelde negativ alanlar tepki verdi sağolsunlar
onunçin britişe kararlandım inşallah yalnış karar vermedim
daha çok britişin doktoruyla istediyim zaman hatta pazar bile yazıp cevap almamı çok beğendim
firdevs ve halil hastalarla muhatap olmuyor
Zazacım inşallah doğru karar vermişizdir...British ile ilgili pek bir şey yazan yok dimi..Sadece arkadaşların hamilelik haberleri geliyor..Yorumları duymayı bende çok isterdim..

keşke ben bu foruma katıldığımda benim gibi kötü şeyler yaşayanlar tepki verseydi direk düşünüp başka bir merkeze karar verirdim her kes iyi taraflarını söylüyor kötü tarafını söleyen yok
firdevse karar verdim direk özelde negativ alanlar tepki verdi sağolsunlar
onunçin britişe kararlandım inşallah yalnış karar vermedim
daha çok britişin doktoruyla istediyim zaman hatta pazar bile yazıp cevap almamı çok beğendim
firdevs ve halil hastalarla muhatap olmuyor
Sevgili arkadaşım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve POZİTİFİM yazdığını burada görürüz..

Ben daha önce o merkezle konuşmuştum. Zehra Onar Mustafa Bahçeci ile istanbulda çalışmış bağlantınız var mı diye sormuştum. Onlarda hayır hiçbir bağlantımız yok onlarla demişti. İletişim halinde değiliz sadece merkezimizde eskiden orda çalışanlar var demişlerdi. size bu cevabı vermeleri ilginç.
ben düm baş hemşire eylem hanımla konuştum ismimiz artık britiş oldu dedi ohala bağlı olarak eskiden bahçecinin adını veremiyordık şimdi her şey yoluna girdi
bahçecinin kliniyiymişler

Zazacım inşallah doğru karar vermişizdir...British ile ilgili pek bir şey yazan yok dimi..Sadece arkadaşların hamilelik haberleri geliyor..Yorumları duymayı bende çok isterdim..
ayy inşallah canım
ama keşke gitmeden bir iyi kötü şeyler yazan olsaydı

Kızlar şimdi ilaç içmeye başladım 21 gün içecem adet olunca hemşireye haber vercem. Dönör de tedaviye başlayacaklar donörün yumurtasının kaç günde büyüdüğünü bilmiyorum. Yumurtalar büyüyünce bizi çağıracaklar eşimden sperm alacak 5. Gün transfer yapılacak.

Hemşireye soruyorum tahmini ne zaman olur uçak bileti alalım izinleri ayarlayalım diye net birşey diyemiyorum çünkü donörün yumurtası kaç günde büyüyecek bilmiyorum dedi.

Tahmin yürütüyorum 4 mart da ilaç bitecek 1 hafta adet süresi martın ortaları gibi gideriz diye düşünüyorum.

Otel ayarladık 1 hafta kalacak tanıdık var, tek sıkıntı uçak bileti kaldı çok pahalı...

Siz me düşünüyorsunuz adetten sonra ne zaman transfer yapıldı.

Kızlar şimdi ilaç içmeye başladım 21 gün içecem adet olunca hemşireye haber vercem. Dönör de tedaviye başlayacaklar donörün yumurtasının kaç günde büyüdüğünü bilmiyorum. Yumurtalar büyüyünce bizi çağıracaklar eşimden sperm alacak 5. Gün transfer yapılacak.

Hemşireye soruyorum tahmini ne zaman olur uçak bileti alalım izinleri ayarlayalım diye net birşey diyemiyorum çünkü donörün yumurtası kaç günde büyüyecek bilmiyorum dedi.

Tahmin yürütüyorum 4 mart da ilaç bitecek 1 hafta adet süresi martın ortaları gibi gideriz diye düşünüyorum.

Otel ayarladık 1 hafta kalacak tanıdık var, tek sıkıntı uçak bileti kaldı çok pahalı...

Obilet diye bir uygulama var uçak biletleri gayet uygun.

Ben de bu merkeze gitmeden önce çok araştırdım. Bu formu baştan sona okudum desem yeridir. Ama direk negatif aldım ve bir daha gitmem diyen biri ile karşılaşmadım. Şayet bu şekilde yaklaşım ile karşılaşmış olsaydım kafamda ciddi bir soru işareti oluşurdu. Ben merkezden pozitif sonuç almış kişiler ile buradan özelden de mesajlaştım ve onların olumlu konuşmaları sonucu oraya karar verdim.Bu işe girerken aman zaten hayırlısı ile olur diye gözü kapalı giriliyorsa başkalarından fikir istenmesinin de anlamı yok diye düşünüyorum... Yine hepimiz için hayırlısı olsun , sonuçlar güzel olsun diyorum..
Cevabının fazlaca sert olduğunu düşünüyorum.Burda hepimiz araştırıp tabiki birbirimizden yorum alıcaz.Hepimiz bu dönemde heyecan yaşıyoruz ve birşeyler sorma isteği duyuyoruz.Hayırlısı olsun demek de kötü bir yan görmüyorum açıkcası.Zaten bebek gelmek isterse gelir.Bu kadar çıkışmaya gerek yok diye düşünüyorum!

Aynen dün eylem hanımla konuşurken banada dedi donörlerle iyi takip gidiyor bazı merkezler gibi iğneleri verip aynı dozla donörü bir tek yumurta toplamasına çağırıyorlar ama britiş çok titiz donörleri tedavi aşamasında 5-6 defa ultrasonda izleyip ilaç dozunu ayarlıyorlar
inanın bu küçük detaylar okadar önemliki sağlıklı embriyolar oluşsun diye

canım hangi otele anlaştınız ve nakadara iki kişi gecesi

Cevabının fazlaca sert olduğunu düşünüyorum.Burda hepimiz araştırıp tabiki birbirimizden yorum alıcaz.Hepimiz bu dönemde heyecan yaşıyoruz ve birşeyler sorma isteği duyuyoruz.Hayırlısı olsun demek de kötü bir yan görmüyorum açıkcası.Zaten bebek gelmek isterse gelir.Bu kadar çıkışmaya gerek yok diye düşünüyorum!
canım bu tedavi sürecinde hepimiz stresliyiz seni anlıyorum
madem berk beyi seçtin işini sağlama al parayı vermeden önce şartlarını söyle
5 günün emriyosunu iste net olarak
dondurulmuş embriyolara nakadar isteyecek onu öyren
vede allah korusun olumsuz olunca yeni tedavi veya dondurulmuşların transferi nakadara mal olucak
seni mutlu edecek cevap verseler bismillehle başla

Ben varım aynı donörden 11 yumurta toplandı 4 tanesi 5. Güne gitti kalitesi 2 tane 4 aa - 4 bb di transfer edildi kimyasal gebelik oldu ikinci transferimde kalitesi daha düşüktü 3 aa - 3 bb di şuanda 5 aylık hamileyim. Ama 2 transferimde ilaçlarımın dozu attırıldı ve serum tedavisi uygulandı.
Allah size bagislasin,cok cok mutlu oldum durumunuza ve bu bilgiyi benimle paylasip umut verdiginiz icin,cunku benimde 4 tane 5.gunun 2 tanesi kimyasal oldu,digerine korkuyordum..

Ben varim, ilk denemede kimyasal oldu iki tane transfer edilmisti (Hitte) ikincide tekrar kalan donmuslardan iki adet transfer edildi ve ikiz oldu. bende senin gibi dusunuyordum. ilk denemede en iyilerini koydular ve tutmadiysa ikinci de nasil tutacak diye. ama ikiside tuttu. o yuzden hic bunlari dusunme sifirdan basliyormussun gibi dusun pozitif ol. Insallah kavusacaksin sende cnm
Okurken agladim vallahi,Allah razi olsun,umut oldunuz,ilk donasyonumdu ve hitte baslamistik,5.gun konulan 2 adet kimyasal oldu,simdi 2 tanem var ama stres var diye hit nisan ayinda yapalim dedi,iyi mi kotu mu bilemedim, siz hemen mi basladiniz ve 2.transferde ne kullandiniz ya da ne kullanmadiniz,ne yaptiniz ya da neyi yapmadiniz? Tavsiyenize ihtiyacim var,simdiden Allah razı olsun..

canım bu tedavi sürecinde hepimiz stresliyiz seni anlıyorum
madem berk beyi seçtin işini sağlama al parayı vermeden önce şartlarını söyle
5 günün emriyosunu iste net olarak
dondurulmuş embriyolara nakadar isteyecek onu öyren
vede allah korusun olumsuz olunca yeni tedavi veya dondurulmuşların transferi nakadara mal olucak
seni mutlu edecek cevap verseler bismillehle başla
Canım hepsini söyledim detaylı yine konuşucaz.
Sadece benim takıldığım nokta heryerin olumlu ve olumsuz sonuçları var.Halil şöyle deniyor,firdevs böyle deniyor,british den de olumlu olumsuz sonuç alanlar var.Yani bende ne yapıcağımı şaşırdım.Heryerle görüştüm ama mesela firdevs hastaları ile telde bile görüşmüyor bana çok tuhaf geldi benim için antipatik bir durum bu.En iyi ilgiyi ve doktorla irtibatı Berk beyde gördüm.Umarım istediğimiz gibi olur hepimizin.

ilk transfer olunan embriyolarının kalitesini ne söylediler yani 4aa 4 bb embriyolar ne kalitedeydi?
kaç tane dondurdular?
benim ilk halildeki donörden 6 blastokist oluştu ilk 3 tane 4ab 4bb ve 2 transfer etiler kimyasal gebelikle sonuçlandı
sonra dondurulmuş 3bb 3bc ve 2 sonuç negativ
ardından yeni donörle tabii dondurulmuş yumurtalarla bundan eminim 12 blastokist oluştu ilk transferim negativ ardından dondurulmuşları çözdüler ilk çözülenler bozuk çıktı(zaten bekleniliyordu dondurulmuş yumurtadan oluşan embriyolar dayanamıyorlar bu işlemlere çünkü zayıf oluyorlar)sonra ikinci 3 ebriyoyu az bir saate açtılar oda zaten olumsuz olucağından emindim çünkü bir embriyoyu buzluktan çözülmesi en az 1,5 saatir bunlar yarım saate çözdüler
sonuç negativ
artık o merkezden kaçtım
halil her şeyi paraya bağlamış burdan bir arkadaşımız istambulda kendisiyle görüşmüş ve garanti istemiş
halil 20000 euro ver garanti veriyim demiş
bundan kendinize karar çıkarın
Oncelikle degerli bilgilerin icin cok tesekkur ediyorum ama cidden hic soylenmedi kalitesi,nasil da dikkatimden kacti bilmiyorum, insAllah cvp alabilirim..

Back
X