- 17 Aralık 2017
- 161
- 83
- 18
- 32
Amin canım inşallahVayyy maşallah muamma...İnşallah bol bol sağlıklıklı olsunlar canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahVayyy maşallah muamma...İnşallah bol bol sağlıklıklı olsunlar canım...
murat bilginle pazar bile konuşuluyor kızlar haberiniz olsunMurat bilgin en son konustugum ve memnun kaldigim doktor simdiki adı ile Bahçeci.Yani benimde içime sinmedi bu durum.Sana özel mesaj göndermek istiyorum ama kapalı sanırım senin
dediklerine göre destek amaçlı 1 ve ya 2 konuluyor1 ve 2 den umut yok dimi,ama niye donduruyorlar o zaman,cunku zaten cozulurken de bozulmayacak mi
oooo super maşallahSağol cnm. Yum. toplandı 45 tane çıkmış 33 tanesi olgunmuş 28 tanede embriyo oluşmuş arkadaşlar bugün ikinci gün bakalım 5.güne kadar kaç tanesi gidebilecek
inşallah kuzumYaaa ne kadar yazık etmiş..Enazından bulunduğunuz yerde farklı bir doktorla görüşün der insan emin olmak içim..Tabi insan güvenincede hiç aklına gelmiyor...Geçmişi kurcalayıp seni üzmek istemiyorum zazacım...Bu sefer her önlemini aldın..İnşallah emin ellerdeyiz ve olacak, inanıyorum kuzum..
Evet canım pkos olunca da biraz fazla çıktı sanırsam.. İlk denememiz de (türkiye de) 6-7 tane çıkmıştı(öyle demişlerdi) bende şaşırmadım değil açıkçasıoooo super maşallah
bunlar hepsi sendenmi çıktı?
çok bereketli yumurtaların var
ayda keşke eşin bu zamanlarda bir yere planlamasaydıİyi akşamlar arkadaşlar az önce eylem hanım aradı beni 21 subatta eşiniz gelsin embryo oluşturalım diye ama eşim o tarihlerde yurtdışında olcak oyüzden baska bi tarihte olurmu dedim ozaman eşiniz daha önce gelsin spermi donduralm o tarihte embryo oluştururz dedi sizce bu sağlıklı olur mu? Bir de eşimin daha önce yapılan bi sperm testi yok oyüzden oraya gidince spermin bulunmaması diye bir durum da söz konusu olabilir sizce ne yapmalıyım baska bir donörü mü bekleyelm
inşallah iki sağlıklı beben olsun biri kız biri erkekEvet canım pkos olunca da biraz fazla çıktı sanırsam.. İlk denememiz de (türkiye de) 6-7 tane çıkmıştı(öyle demişlerdi) bende şaşırmadım değil açıkçası
Malesef edebilceği bir durum değil bir sonraki donörü beklesek çok mu uzun bir sürec acaba ya da dondurulmuş sperm de riskli mi ? Burda benden daha bilgili olan birsürü kişi var oyüzden herşeyi size soruyorum yardımlarınız için cok tesekkür ederim Allah razı olsunayda keşke eşin bu zamanlarda bir yere planlamasaydı
aslında spermatozoit sayısı çok olduğu için dondurmada bozulsalarda sağlıklı çok bulunuyor
ama keşke eşin iptal etse yurt dışı seyahetini
Merveee ilk yapılan tahliller arasında sperm testi yapturmadinizmiİyi akşamlar arkadaşlar az önce eylem hanım aradı beni 21 subatta eşiniz gelsin embryo oluşturalım diye ama eşim o tarihlerde yurtdışında olcak oyüzden baska bi tarihte olurmu dedim ozaman eşiniz daha önce gelsin spermi donduralm o tarihte embryo oluştururz dedi sizce bu sağlıklı olur mu? Bir de eşimin daha önce yapılan bi sperm testi yok oyüzden oraya gidince spermin bulunmaması diye bir durum da söz konusu olabilir sizce ne yapmalıyım baska bir donörü mü bekleyelm
Ayy inşallahinşallah iki sağlıklı beben olsun biri kız biri erkek
İnşaallah canımM muamma efsane34 inşallah bol bol sağlıklı embriyoların oluşur maşallah
Hepimizin kucakları dolsun en kısa zamanda allahın izni ileMuamma efsane masallah sana. Guzel sonuc olur insallah.
Merveety sperm testi yaptirin tabiki. Dunyanin parasini veriyoruz. Istememeleri de garip. Bizden istediler. Doktor benden de 4 5 test istedi ama ben seker guatr ne varsa yaptirdim. Bir sigaram kaldı. Siz yaptırın testi ve bence bekleyin derim. Yine de sen bikirsin arkadasim. Esin yurt dışıni iptal edebilse keşke
Daha önceki doktorlar istemedi ama murat beyle konustuğumda istemişti dosyaya da yanlış not almışlar test yapılmış olarak yazmışlar oyüzden bir karışıklık oldu. Eşim iptal edemyor malesef bir de sperm testi olmadan riskli diye düşünüyorum kararsız kaldım yani bizim için bu mu hayırlıdır yoksa beklemek mi bilemyorumMuamma efsane masallah sana. Guzel sonuc olur insallah.
Merveety sperm testi yaptirin tabiki. Dunyanin parasini veriyoruz. Istememeleri de garip. Bizden istediler. Doktor benden de 4 5 test istedi ama ben seker guatr ne varsa yaptirdim. Bir sigaram kaldı. Siz yaptırın testi ve bence bekleyin derim. Yine de sen bikirsin arkadasim. Esin yurt dışıni iptal edebilse keşke