canım eylem hemşire çok iyidir her konuda yardımcı oldu bana işlerini çok proferyonel yapan bir ekip zaten onlar

Kızlar ne yaptınız, ukrayna-bahçeci karar verdinizmi...?
Bizimde bu gün yumurta toplama oldu, eşim de kıbrıstaydı..Ama sperm sayısı biraz düşük çıktı :KK43:
21 milyon/ml....Top. sperm sayısı 63 milyon...Hareket 5+20+25 yani %50...Morfolojiyi yazmamışlar, sanırım ona çok bakmıyor..Eylem hnm yeterli dedi....Bakalım hayırlısı...Yarında akşam üstüne doğru embriyolar hakkında bilgi verecekler...
Bekleme süresi 2.5 gün oldu ondanmı acaba diyorum..Bir önceki testi iyiydi aslında...

Selam Anne Adayları,

Ben bugün Murat bey gerek yok demesine rağmen rahim filmini çektirdim.Sağ tüp tıkalı çıktı ,rahim temiz dedi..Sağ tüpü açtı.Açarken de şöyle dedi;Şimdi diyeceksin ki tüp bebek tedavisinde hazır yumurta koyuyorum,tüpe ne gerek var,ama bazen tüple ilgili sıkıntılar da hamile kalmayı olumsuz etkiliyor...İyki de rahim filmi çektirmişim.Daha önce 2 defa çektidiğim Doktoru arayarak buldum çok şükür..550 TL ödedim ama herşey son teknoloji ve sinek ısırığı gibi bir acı,çok rahattı.Şimdi eşim de cuma günü spermiyogram çektirecek..
Kan tahlillerim tamam.Şimdi başka ne yaptırmalıyım,sizlerden fikir almak istedim.Ben İstanbul Ataşehirde oturuyorum,buraya yakın tavsiye edeceğiniz bir tüp bebek uzmanı var mı..Bir de dosyanızı açtım,donörle ilgilenen hemşireye vreceğim,sizi arayacak dedi ama hala ne arayan var ne sora,3 gün oldu

Canım Eşinin de sperm testi çıktıktan sonra, zaten o sürede hemşire dönüş yapar sana toplu gönderiyorsun. Sonuçlarına göre ilaç vs başlanıyor, benim östorojenim eksik hormon ilacı başlandı 10 gün ilaç bitince yazcam o dönem adet olcam sonra ne olacak bilmiyorum. Donörü falan seçtik :)

Ya 3'ū de tutarsa[/QUOTE
Bizimde bu gün yumurta toplama oldu, eşim de kıbrıstaydı..Ama sperm sayısı biraz düşük çıktı :KK43:
21 milyon/ml....Top. sperm sayısı 63 milyon...Hareket 5+20+25 yani %50...Morfolojiyi yazmamışlar, sanırım ona çok bakmıyor..Eylem hnm yeterli dedi....Bakalım hayırlısı...Yarında akşam üstüne doğru embriyolar hakkında bilgi verecekler...
Bekleme süresi 2.5 gün oldu ondanmı acaba diyorum..Bir önceki testi iyiydi aslında...
lazım olan sperm sayısı 1 :) o da mutlaka vardır merak etme. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kaç toplanmış Peki?

Benim bahçeci hormon ilacına 10 gün kaldı sonra adet olcam sonra nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Ama hemşire Martta işlemin biter dedi. Heyecanla bekliyoruz.

lazım olan sperm sayısı 1 :) o da mutlaka vardır merak etme. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kaç toplanmış Peki?

İşte insan endişe diyor :) Onu söylemediler artemissi..Yarın arayıp bilgilendireceklermiş..Toplanan, döllenen...Sana aynı gün dönüş yapmışlarmıy dı...

Benim bahçeci hormon ilacına 10 gün kaldı sonra adet olcam sonra nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. Ama hemşire Martta işlemin biter dedi. Heyecanla bekliyoruz.
Hadi inşallah az kalmış seninde...Embriyolar hazır olunca, adetten 20 güne transfer olur...

Yumurta yada sperm donasyonu olursa kıbrısta iki, eğer kendi yumurtan ve sperm ile tr de olursa muhtemelen tek ..Ama Tr de de devlet dışında ki özel klinikler emb. kalitesine bağlı olarak iki transfer edebiliyorlar...
YA ANTALYADAYIM BN İKİZ GEBLIK İSTİYORM DOKTOR OLMAZ FALAN DEDI

Yumurta yada sperm donasyonu olursa kıbrısta iki, eğer kendi yumurtan ve sperm ile tr de olursa muhtemelen tek ..Ama Tr de de devlet dışında ki özel klinikler emb. kalitesine bağlı olarak iki transfer edebiliyorlar...
ÖZEL KLINIKTE YAPTIRACAM DOKTR LA GÖRÜŞTÜGÜMDE İKİZ GEBELIK İÇİN YASAK 35 YAŞIN ALTINDA OLMAZ FALAN DEDI

ÖZEL KLINIKTE YAPTIRACAM DOKTR LA GÖRÜŞTÜGÜMDE İKİZ GEBELIK İÇİN YASAK 35 YAŞIN ALTINDA OLMAZ FALAN DEDI
Burası ağırlıklı donosyaon sayfası canım...Siz normal tüp bebek düşünüyosanız ve antalyada hangi kliniğe gideceksen, o kliniğin adıyla aratırsan orda yaptıran arkadaşlar mutlaka çıkar...Onlarda seni iyi yönlendirir..Doktorun doğru söylemiş..Türkiyede 35 altı 2 embriyo transferi yasak..Ama doktorlar insiyatif kullanarak bazen 2 embriyoda transfer edebiliyor...Senini gittiğin dokotr belki çekiniyordur...

Back
X