Ya arkadaşlar transfer olacaktım son kan degerlerime bakıldı.rahim kalınlığı vs herşey iyi ama progesteron çok yüksek çıktı. Sordum hemşireye daha cevap alamadım nasıl düşecek bu bilgisi olanlar mı

Slm canım düşmez benim bildiğim transfer iptal edilip ,bi sonraki ay bakkılır değerin düşükse transfer yapılır,hayırlısı olsun

Canım tedavin hayırlı olsun,inşallah herşey gönlünce olur

Ben düzenli adet görüyorum,bana öyle geçici menopoza sokulma gibi birşey yapılmadı..

Kaç yaşındasınız burda tedirgin oldum bende donasyon zaten zor bi karardı benin için bide benimde olmazsa diye korkar oldum yaşım 27
Olur inşallah canım ilk denemende,bende karar verirken çok zorlanmıştım,ama bi rahmine düşsün,bak gör kalıyormu kaygı,Canın kanın oluyor,bol şans diliyorum canım

Daha önce normal bi tüp bebek denemem olmuştu o zaman normaldi progesteron şimdi nasl böyle oldu anlamak mümkün değil ya....
Olabiliryor bu tarz durumlar,ama bu her ay böyle olacak anlamına gelmez,belki böylesi daha hayırlıdır canım,inşallah önümüzdeki ay normal çıkar ve transferin olur

Kızlar benim daha önce normal bi tüp bebek denemem oldu o zaman progesteron normaldi. Şimdi Kıbrıs bahçeci de donasyon tedavisine başladık herşey gayet güzel pazartesi transfer olacaktı. Ama bi baktık progesteron çok yüksek çıktı. Ben bi önceki tüp bebek denemesinde 1 tane estrofem iciyordum ve progesteron da kalınlık da normaldi. Şimdi doktor 3 estrofem yazdı ve progesteron bu şekilde geldi. Sizce estrofem dusunce progesteron da düşer mi. Benim gibi progesteron u yüksek olup zamanla düsen var mı?

bu sayfada ukranyada her hangi bi islem yaptiran hic kimse Yok
Anladım teşekkür ederim.Yumurta donasyonu için donör seçimi nasıl oluyor peki fotoğraflardan siz mi seçiyoruz yoksa onlar uygun don ör belirliyor mu? Geçmiş sayfaları okudum donörü kendi belirleyen merkezler var anladigim kadariyla

Reactions: cal
kıbrısda yumurta donörunun resmini göstermek yasak o sebeple onlar kendileri bizlere benziyen(saç ten göz rengi ) kisileri seçiyorlar.donorun turk mu yabancimi olmasini istedigimizi onlara soyluyoruz. Ve donörun ırkı.sac göz ten rengi egitimi gibi bilgileri söylüyorlar

Kıbrıs tüp bebek merkezi ..
Dr Savaş Özyigit 'e giden anne adayı varmı acaba ..
Nasıl bir yer
Memnun kalan varmı ..
Lütfen bilen veya giden varsa yardımcı olabilirmi bilgi konusunda ..

Dlyn Heray yumurtlama olduğu zaman progesteron hormonun yükselmeye başlar. 12 13 gunnyuksek kalır ve adet olmana yakin duser vebadet başlar. .Demekki sende yumurtlama olmuş...Kontrolsüz yumurtlama olduğunda transfer yapılmaz embriyo rahme tutunamaz. ... O nedenle transfer iptal oolur..Aslında başta kullanmaya başladığım estrofem yumurtayı baskılar ve yumurtlamayi engeller..nenkadar çok estrofem o kadar çok engelleme..ama her zaman olmaya biliyor...Burda ne doktorun suçu ne de estrofemin suçu var demek bu ay yumurtayı baskilayamadilar canım. ..her işte bir hayır vardır. .belki bir sonraki ay rahim kalınlığı daha iyi olur..Bu arada estrofem kaç gün kullandin hazırlık uzunmu sürdü o yuzdenmi progesteron un arttı acaba..

Hangi donörden aldığımız kayıtlarda vardır sonucta. Sonradan ben bu çocuğun biyolojik annesiyim diye ortaya çıkmaması için yasal bir düzenleme vardır dimi. Böyle birşey imzalatiyorlar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…