Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amin canım Allah razı olsun ..RABBİM sanada eli ayağı ruhu beyni bedeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..banada isteyen herkese kuzum dediğin gibi.
Merhaba arkadaslar burdaki yazan arkadaslarin yazdiklarin yasadiklari deneyimlerden onerilerden yola cikarak kibrista yumurta donasyon tedavisi gormustum 3 martta trasfer oldum bu haftada kucagima aldim Allah isteyen herkese nasip eylesin bu surecte ögrendigim gordugum kendi ysadiklarimla harmanladigim egerki hormonal bozukluk varsa degerlerde asiri dusukluk veya asiri yukseklik tedavi o kadarda basarili olamiyor fakat degerler iyi yada iyiye yakin yumurtalar yok veya gelismiyor ise tedavi basarili oluyor yuksek oranda tup bebek veya donasyon tedavisine baslayacaksaniz once tum tahlil kontrollerini yaptirin kimsenin umut tuccarligina inanmayin internette tum bilgiler mevcut tum hastaliklarinizi ogrenin bu tedaviye uygun olup olmadiginizi bildikten sonra bu yola basvurun cunku kucuk paralar degil bu surecte yaklasik tum dr ilac igne donasyon ulasim bedelleri oteller tahliler 15.000 euro paramiz gitti bunu yazmamin sebebi ise burdaki yazilanlardan faydalanip kafamda yol haritasi olusmasi bunu bu foruma borc bilirim insallah burada ve tum dunyada anne olmak isteyen tum hemcinslerimin duasi kabul olur herkese nasip eyler Allahim. Cevaplayabilecegim soru olursa yardimci olmaya calisirim merkezden ziyade akliniza takilanlari sorarsaniz memmun olurum cunku merkez guzellemesi gibi olmasini istemiyorum bu yazinin