Sevgili lolita
tekrar alayım :
1. gebelik - kürtaj
2. ve 3. gebelik 6. hafta düşük
4. gebelik - sorunsuz ve erkek bebek -8 yaşında
bu arada 3 tüp bebek denemesi arka arkaya yaş o zaman 43
5. gebelik - 45 yaşında-- donasyon hem sperm hem yumi - 12. gün hcg - 450 - bir kız bebeiş - 50 günlük.
Tabii etkili trioid hormonu. Ama benim trioidi düzelttim Yine de t3 ve t4 doğum sırasında düşük çıktığından epidural aldılar. Ödüm yarıldı desem yeridir :)
Bu arada kadere inanaıyorum evet ama kendime de çok inandım. Hiç içimden korku geçmedi olmayacak diye. Hatta ikiz bile olabilir diyordum gerçi hamişliğin bir ayı sonunda koca bir parça düştü ne olduğunu anlayamadık.
Bebeklerim gelin
Hayırlı olsun Endişelenme Aysevi ni dediği gibi yiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya. Ben İstanbula indiğimde çok yükümüz vardı. Son güne bıraktım onları memlekete kargo ile yollayacaktık. Aksilik oldu eşim gelemedi koca bir çuvalı taksi o bölgeye giremediği için şöyle bir 300 metre ben taşıdım 13 kilo tuttu

Çok riskliydi ama oldu bir kere. Yine de bu güzel kızım sımsıkı yapışmış bana şükürler olsun. Rowinaın dediği gibi darısı herkesin başına .Bu arada Firdevs haım bana transfer sonrası gelmedi aşkolsun. Julie geldi ve parayı istedi ben yatarken. Hakkaten Aysevinin dediği gibi ben bir sonraki servisle gideceğim deseydin Neyse boşver artık olan oldu Kısmet.