slm tekrardan canlarım

bugün transferimin 10. günü dayanamadım eşime idrar testi aldırdım..2 cizgi çıktı
pozatif diyor bu şey......ölücem heycandan elim ayağım titriyor.....
doğrudur dimi....ağlıyorum şuanda bile çıldırıcam....

günlerimiz ayni galiba? anisini bende 2 gün önce yasadim inanamadim.silik cikti cok belirgin dgeildi ama dkaikalr gectikten sonra belirginlesti.Korku sveinc heyecan bir arada yasadim.Insallah kan degerimizle emin olacagiz.
Tebrikler canim.Allahim tamamina erdirsin.

slm tekrardan canlarım

bugün transferimin 10. günü dayanamadım eşime idrar testi aldırdım..2 cizgi çıktı

merhaba Mücizeistiyorum:
Bekleme süresi cok uzun geliyor evet ,günler gecmyior ama calsitigim icin cok sabrettim.Fakat hamilelik testlerini yapip yapmamakta tereddütüm oldu dedim her sey Allahtan kabüllendim ypatim bende ..
Ne gibi belirtilerin oldu transfer sonrasi ?
tebrikler tekrardan cnm

günlerimiz ayni galiba? anisini bende 2 gün önce yasadim inanamadim.silik cikti cok belirgin dgeildi ama dkaikalr gectikten sonra belirginlesti.Korku sveinc heyecan bir arada yasadim.Insallah kan degerimizle emin olacagiz.
Tebrikler canim.Allahim tamamina erdirsin.

sen hangi gün yapacaksın testini....ben yarın yaptırmayı düşünüyorum..artık dayanamıyorum çünkü..
Bende seni tebrik ederim canım....Amin Allahım bu sevincimizi yarım bırkmasın...

Ben bu sitede yeniyim.42 yaşımdayım kendi yumilerimle 3 kez tüp bebek denedim sonuç negetif.sen donasyon denedinmi kaç yaşındasın deneyimlerini benimle paylaşırmısın bende yumurta donasyonu düşünüyorum maddiyatı düzeltirsek.

Aramiza hosgeldin.Bende cok eski sayilmam ama 12 yildir mikro yaptigimiz icin cogu seyi ögrendik ve burada paylasimla bilgilendik.Bende 43 yasindayim. Son 3 mikromu yumurta donasyonu ile denedim. 2 tanesini Kibrista denedim,hamile kaldim ikizlere ama kanama sonucu kaybettim. Kendi yumurtamla cok yorucu olyuor garantisi olmuyor ondan yumurta donasyonunu sectik.Evet maddi yönden cok harcama yapiliyor ben 8-9 ayda 3 defa mikro denedim.Allah yardimcimiz olsun diyorum.
Tekrar yazismak üzere.

merhaba Mücizeistiyorum:
Bekleme süresi cok uzun geliyor evet ,günler gecmyior ama calsitigim icin cok sabrettim.Fakat hamilelik testlerini yapip yapmamakta tereddütüm oldu dedim her sey Allahtan kabüllendim ypatim bende ..
tebrikler tekrardan cnm

6. ve 7. günü başım çok döndü sabah yataktan kalkamadım...8. pemde lekelenme oldu doktoru aradım yerleşme kanamasıdır dedi..
dünden beri doymak bilmiyorum çok açıkıyorum...
transferden önce başladığım ilaçlar yüzünden gögüslerimde çok ağrı vardı..ve o ağrı iki gündür daha çok ve kılcal damarlar çıktı ve mor rengi aldı resmen...
transferden hemen sonrada başlayan kasık ağrılarım var bugune kadr devam etti

merhaba Mücizeistiyorum:
tebrikler tekrardan cnm

6. ve 7. günü başım çok döndü sabah yataktan kalkamadım...8. pemde lekelenme oldu doktoru aradım yerleşme kanamasıdır dedi..
dünden beri doymak bilmiyorum çok açıkıyorum...
transferden önce başladığım ilaçlar yüzünden gögüslerimde çok ağrı vardı..ve o ağrı iki gündür daha çok ve kılcal damarlar çıktı ve mor rengi aldı resmen...
transferden hemen sonrada başlayan kasık ağrılarım var bugune kadr devam etti

sende belirtiler ne...test günün ne zaman...

sen hangi gün yapacaksın testini....ben yarın yaptırmayı düşünüyorum..artık dayanamıyorum çünkü..
Bende seni tebrik ederim canım....Amin Allahım bu sevincimizi yarım bırkmasın...

Yarin yapacagim insallah.Sabahtan kan veririm 2-3 gün sonra neticesi cikar .Aslinda cokda korkuyorum ama faydasi yok.Insallah güzel degerlerle dönecegiz buraya paylasacagiz insallah.
Amin insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur.Darisi diger anne olmak icin cirpinan anne adaylarimiza.?

Hangi sehirdesin ? Kac transfer oldu ? Yasin kac cnm?
tekrar görüsmek üzere sevgiler.

Yarin yapacagim insallah.Sabahtan kan veririm 2-3 gün sonra neticesi cikar .Aslinda cokda korkuyorum ama faydasi yok.Insallah güzel degerlerle dönecegiz buraya paylasacagiz insallah.
Amin insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur.Darisi diger anne olmak icin cirpinan anne adaylarimiza.?

Hangi sehirdesin ? Kac transfer oldu ? Yasin kac cnm?
tekrar görüsmek üzere sevgiler.

Anlamadım, neden 2-3 gün sonra sonuç çıkıyor....ben konuştum 2 saat sonra veriyorlarmış...
Ben istanbuldayım Kurtköyde oturuyorum
yaşım 30, 4 normal emriyo transfer ettiler..

senin yaş kaç, kaç emriyo transfer ettiler

selam ben bu sitede yeniyim 42 yaşımdayım tüp bebek 3 deneme yaptım sonuç negetif.yumurta donasyonu düşünüyorum.senin donasyonmu betahcgde pozitif çıkar inşallah kaçıncı denemen yaş kaç öğrenebilimiyim.daha öncede mesaj çektim sana ama görmedin herhalde.mucizeistiyorumunda inşallah pozitif olur.o kaç yaşında donasyonmu daha önce deneme yaptımı biliyormusun beni bilgilendirirsen sevinirim.Allah emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah.

selam ben bu sitede yeniyim 42 yaşımdayım tüp bebek 3 deneme yaptım sonuç negetif.yumurta donasyonu düşünüyorum.senin donasyonmu betahcgde pozitif çıkar inşallah kaçıncı denemen yaş kaç öğrenebilimiyim.daha öncede mesaj çektim sana ama görmedin herhalde.mucizeistiyorumunda inşallah pozitif olur.o kaç yaşında donasyonmu daha önce deneme yaptımı biliyormusun beni bilgilendirirsen sevinirim.Allah emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah.

merhaba lalita,

Ben yumurtalık kanseriydim...bir yumurtalığımıı ve bir tüpümü almışlardı..
diğer kalan yumurtalığımıda kemoterapi mahvetti..
30 yaşındayım...sekiz sene evliyim sekiz sene sonra yumurta danasyonuna karar verdim.
17 transferim oldu.
Kıbrıs doğuş tüp bebek, doktorum şevket bey

Anlamadım, neden 2-3 gün sonra sonuç çıkıyor....ben konuştum 2 saat sonra veriyorlarmış...
Ben istanbuldayım Kurtköyde oturuyorum
yaşım 30, 4 normal emriyo transfer ettiler..

senin yaş kaç, kaç emriyo transfer ettiler

Yurtdisindayim .Burda kesinlikle 2-3 saatte alamazsin 2-3 gün sonra veririler.

Bana 3 tane transfer yapildi.

iyi günler diliyorum.Iyi hafta sonlari diliyorum.

çok çok iyi haberler bunlar çizgi pozitif hamileliğe adım atmışsınız
hadi bakalım kan testinide yapında daha rahat olun ne güzel haberler bunlar
kendinize iyi bakın dikkat edin yinede....... çok sevindim darısı burdaki tüm arkadaşların başına...

Son düzenleme:
merhaba lalita,

Ben yumurtalık kanseriydim...bir yumurtalığımıı ve bir tüpümü almışlardı..
diğer kalan yumurtalığımıda kemoterapi mahvetti..
30 yaşındayım...sekiz sene evliyim sekiz sene sonra yumurta danasyonuna karar verdim.
17 transferim oldu.
Kıbrıs doğuş tüp bebek, doktorum şevket bey

ya yanlış yazmışım ayın 17 de transferim oldu yazacaktım :)
4 transferim oldu

ay hala gülüyorum kendime 17 transfer yazmışım :))))))))))))

Canım sana neden 3 tane embriyo kondu yumurtamı az çıktı yoksa senmi 3 istedin genelde 4 konuyor diye duydum.yaşlarımız çok yakın diye sana soruyorum.

slm tekrardan canlarım

Tebrikler canim. Cok sevindim. Darisi iki ay sonra benimde basima. Biz yine denemeye karar verdik. Umarim bu sefer kizima kardesle geri döneriz.

Slm Kizlar, birazönce okumdum, Dogus Tüp Bebek 10 iyi yumurta garantisi veriyor, gercekten öylemi? Fiyati nedir? Ben hit de yaptirdim, ve yalnizca 5 embryodan iki embryo gelismisti. Hic dondurulmadi. Simdi islemlere yeniden baslamamiz gerekiyor. Hastanede esimin spermlerini dondurmuslardi, islemleri gelecek sefere kolaylastirmak icin. Sizce bu dogalmi?

Sevgili lolita

tekrar alayım :
1. gebelik - kürtaj
2. ve 3. gebelik 6. hafta düşük
4. gebelik - sorunsuz ve erkek bebek -8 yaşında
bu arada 3 tüp bebek denemesi arka arkaya yaş o zaman 43
5. gebelik - 45 yaşında-- donasyon hem sperm hem yumi - 12. gün hcg - 450 - bir kız bebeiş - 50 günlük.

Tabii etkili trioid hormonu. Ama benim trioidi düzelttim Yine de t3 ve t4 doğum sırasında düşük çıktığından epidural aldılar. Ödüm yarıldı desem yeridir :)
Bu arada kadere inanaıyorum evet ama kendime de çok inandım. Hiç içimden korku geçmedi olmayacak diye. Hatta ikiz bile olabilir diyordum gerçi hamişliğin bir ayı sonunda koca bir parça düştü ne olduğunu anlayamadık.

Bebeklerim gelin

Hayırlı olsun Endişelenme Aysevi ni dediği gibi yiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya. Ben İstanbula indiğimde çok yükümüz vardı. Son güne bıraktım onları memlekete kargo ile yollayacaktık. Aksilik oldu eşim gelemedi koca bir çuvalı taksi o bölgeye giremediği için şöyle bir 300 metre ben taşıdım 13 kilo tuttu:( Çok riskliydi ama oldu bir kere. Yine de bu güzel kızım sımsıkı yapışmış bana şükürler olsun. Rowinaın dediği gibi darısı herkesin başına .Bu arada Firdevs haım bana transfer sonrası gelmedi aşkolsun. Julie geldi ve parayı istedi ben yatarken. Hakkaten Aysevinin dediği gibi ben bir sonraki servisle gideceğim deseydin Neyse boşver artık olan oldu Kısmet.

canım bu julie dedigin ayşemi orda hem şevket beyin karısıymış hem çalışıyor az yabancı türçe karışımı şivresi var konuşurken bizim yumurta toplandıktan sonra aldı ödemeyi hemen evet ya olacak olan olur artık ayrıntılar insana bi nevi teselli 3 gündür yarı yatıyorum yarı uzanıyorum bugün 4, günüm bugün agrı filan pek yok sanki çok sıkıldım elimden gelse çıkıp dolaşcam eşim izin vermiyor evde yüksek verdimenli ondan çıkamıyorum bi kaç gün daha dikkat edeyimde artık tutan tutar zahar inşallah 4 taneden biri bari tutsada sevinsek bence senin trasver sonrası firdevs hanımın işi vardı gelemedi yanına çünkü bize geldiginde herkezin odasını tek tek gezdi bizede geldi pek öyle art niyetli bi insana benzemiyor sana öyle denk gelmiş ogün bence amann zaten ne önemi var kızın kucagında haticeye degil neticeye bak darısı bize ...

Back
X