Selam kizlar herkese sevgi ve selamlarimi gönderiyorum ....
Yarin transferim var heyecanla bekliyorum...
Umarim bu defa hersey yolunda gider ve bende bebegime kavusurum ....
Hepinizden dua bekliyorum kizlar....Ve sizlerde benim dualarimdasiniz....
Bir süre nette giremiyebilirim esimle bu konuda anlasamiyoruz o zarari olabilir diyor bende birsey olmaz diyorum ama olumsuz bir
durumda ben sana söylemistim demesini istemedigim icin test gününe kadar uzak durmaya calisacagim netten....
Hamile olan arkadaslardan tavsiyeler bekliyorum transfer sonrasi neler yapmam konusunda yada yapmamam konusunda .....
(((((( ayrica bunuda belirtmeden gecmek istemedim rahim duvari ince olan arkadaslar tarafimdan denenmis ve basariya ulasmis bir dogal
yöntem var günde bir bardak nar suyu iciniz adet bittigi gün baslayip adetin 11 .gününe kadar icerseniz güzel sonuc aliyorsunuz
7 mm olan rahim duvari kalinligim 10 mm yükseldi hemde ilac dozu artirilmadan sadece nar suyu ile yalniz r.d.kalinligi olan arkadaslar
kesinlikle icmesinler.......))))))
HASKIZ Merhaba canım; Transfer lafını duyunca bende heyecanlandım. Önceki transferlerden o heyecanı hatırlıyorum. İçim içime sığmamıştı heyecandam meraktan. Umarım bu sefer son olur. ilerdeki günlerde daha güzel ikiz heyecanlar yaşarsın. Tüm kalbimle destekliyorum seni. Dualarım seninle.
Ha bu arada benim doktorum; transfer günü ılık duş almamı, tırnaklarda oje varsa çıkarmamı, hiç bir kimyasal ( şampuan, farfüm.. ) kullanmamamı; takı takmamamı istiyordu. Büyük olasılıkla sanada bilgi vermişlerdir, benimkisi hatırlatma.
Sevgili arkadaşım umarım hep mutlu haberlerini alırız. Bol şans...