• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemin ederim size 3 dr faekli sey soyledi delirecegiz sonunda olacagi O ...
Bazi arkadaslara kalp atisini duyunca estrofemi biraktirmislar... Neyse bence de aak diye birakilmamali azaltarsk en dogrusu... Istanbul da onerdiginiz teceubesi olan iyi bir dr onerecek kimse var mi?
ladyeczim bak yaşımız var hormon seviyemiz farklı ve kendi yumurtamızla gebe kalmamışız
benim fikrimce hormon desteyi 12 haftaya kadar devam ve yavaş yavaş düşürülmeli
burda kaç arkadaşım var ve lap diye ilaçları burakınca kanamaları oldu
o stresi sen yaşama diye lap diye burakma ilaçları yavaş yavaş dozu azaltarak burak

Sevgili arkadaslarım...
Sindirmem cok zor oldu... Hala soktayım ve tedırgınlıgım major. Ama bence ornek teskıl etmesı acısından sızınle bunu paylasmam gerekıyor.
Neden dr dr gezdıgımı ve ıcıme sınenı aradıgımı ve dahası ılaclar konusunda bu kdr kafayı yedıgımı anlarsınız dıye dusunuyorum.
Bana 3 embryo konulmustu. 3 kese goruldu. Sonra bır dr 3 kese 2 kalp atısı gordu. 3 gun sonra baska dr 4 kalp atısı gordu. Bır embryo kendı ıcınde bolunmus ıkız olmus. Su an 4 kalp atısı var. Ilaclar konusunda komse hem fıkır degıl. 11. cı haftaya kadar gozlem altındayım. Kıme guvenecegımı de bılmıyorum. Allahin mucızesı bılıyorum ama ısımız zorlastı. Yıne de tesekkur edıyorum Rabbıme.
Sımdı 2 embryodan fazla asla koydurmamanızı tavsıye edıyorım. Bunu da o yuzden yazdım. Lütfen riske atmayın. Hersey komplıke haşe gelıyor.
Tabıı caresızlık ve onca denemeden sonra ben kendım ıstedım 3 ama anladım kı Rabbım ol deyınce cok cok zorlasıyor hersey.
Bana dua edın. Ben dehepımız ıcın edıyorum .
ben seviniyimi üzülümü hiç bilmedim
rabbim sonuna kadar bebeklerini korusun kuzum
reduksiyon düşünüyormusun?
çoğul gebeliyin var ilaçları burakma

ladyeczim bak yaşımız var hormon seviyemiz farklı ve kendi yumurtamızla gebe kalmamışız
benim fikrimce hormon desteyi 12 haftaya kadar devam ve yavaş yavaş düşürülmeli
burda kaç arkadaşım var ve lap diye ilaçları burakınca kanamaları oldu
o stresi sen yaşama diye lap diye burakma ilaçları yavaş yavaş dozu azaltarak burak
Canım zazam herkese desteğin bilgi paylaşımın için allah razı olsun senden ve sizinde tedavinizi allah kolay eylesin dediğin gibi banada geçen 6. Hafttada bıraktırdılar estrofemi beta test yaptım tam 15 gün sonra herşey bitti 45 gün hep bunu yaşıyorum bu seferde korkuyoryum 6. Hafta estrofem kesilecek diye.bana beta günü tsh bakılsın yazıyor be estradiol e filanda baktırıp söylesemmi faydası olurmu hep kalp atışı olmalı yazıyor bırakmak için bana niye kese görünce bıraktırıyorlar

Sevgili arkadaslarım...
Sindirmem cok zor oldu... Hala soktayım ve tedırgınlıgım major. Ama bence ornek teskıl etmesı acısından sızınle bunu paylasmam gerekıyor.
Neden dr dr gezdıgımı ve ıcıme sınenı aradıgımı ve dahası ılaclar konusunda bu kdr kafayı yedıgımı anlarsınız dıye dusunuyorum.
Bana 3 embryo konulmustu. 3 kese goruldu. Sonra bır dr 3 kese 2 kalp atısı gordu. 3 gun sonra baska dr 4 kalp atısı gordu. Bır embryo kendı ıcınde bolunmus ıkız olmus. Su an 4 kalp atısı var. Ilaclar konusunda komse hem fıkır degıl. 11. cı haftaya kadar gozlem altındayım. Kıme guvenecegımı de bılmıyorum. Allahin mucızesı bılıyorum ama ısımız zorlastı. Yıne de tesekkur edıyorum Rabbıme.
Sımdı 2 embryodan fazla asla koydurmamanızı tavsıye edıyorım. Bunu da o yuzden yazdım. Lütfen riske atmayın. Hersey komplıke haşe gelıyor.
Tabıı caresızlık ve onca denemeden sonra ben kendım ıstedım 3 ama anladım kı Rabbım ol deyınce cok cok zorlasıyor hersey.
ben çok şaşırdım okurken . hayırlısı olsun Allah sağlık versin bebeklerinize ve size . hepsi tutmuş ne güzel birde bölünmüş .

hiç korkma ve murat beyi dinle
kendimi anlatım estrofemin dozu yüklü olunca benim endometriyum ince kalıyor
bizim vicut adet olunca östrojeni yavaş salgılıyor ve ilerleyen günlerde artıyor
murat beyde doğanı takip ediyor-))

Dediklerin mantıklı inşallah da öyledir, vardır bir bildikleri diyerek önce Allah'a sonrada doktora teslim olmuşuz. Menthanın eski mesajlarına bir baktımda hiç 1 ilaç aldığını yazmamış hep günde 3 ilaç aldığını yazmış. Sonuçda aynı hastalık durumu, dediğin gibi kişiye göremi değişiyor ki. Ama insanın içinde acabalar bitmiyor. Nar suyu konusunda sen ne düşünüyorsun canım, Yesilada hemen başla demişti ben ilk 4 gün tek tabletle değilde ikinci 4 gün 2 tablette almayı düşünüyorum senolsan ne yapardın?
Zazamm Allah senden bin kere razı olsun gülüm Hızır gibi herkeze yetişiyorsun Rabbim gönüllere verdiğin huzurun ve yardımın yüzü suyu hürmetine sana bebeler bağışlasın yavrular bağışlasın gülüm

Sevgili arkadaslarım...
Canım evet çok mu çok zor bir durum bunu yaşayan bilir. 11 . Haftaya kadar kendiliğinden sonlanması için bekliyorlar bana üçüz çok riskli hepsini kaybedebilrsin demişlerdi dördüz olunca risk daha da artıyor hem bebekler hem de senin için çok iyi düşün.

Dediklerin mantıklı inşallah da öyledir, vardır bir bildikleri diyerek önce Allah'a sonrada doktora teslim olmuşuz. Menthanın eski mesajlarına bir baktımda hiç 1 ilaç aldığını yazmamış hep günde 3 ilaç aldığını yazmış. Sonuçda aynı hastalık durumu, dediğin gibi kişiye göremi değişiyor ki. Ama insanın içinde acabalar bitmiyor. Nar suyu konusunda sen ne düşünüyorsun canım, Yesilada hemen başla demişti ben ilk 4 gün tek tabletle değilde ikinci 4 gün 2 tablette almayı düşünüyorum senolsan ne yapardın?
Zazamm Allah senden bin kere razı olsun gülüm Hızır gibi herkeze yetişiyorsun Rabbim gönüllere verdiğin huzurun ve yardımın yüzü suyu hürmetine sana bebeler bağışlasın yavrular bağışlasın gülüm
Canım yeşil deyince ben de nar suyu değil ama hergün nar yemiştin 9,5 cm olmuştu rahim. Doğal yoldan işe yarıyor sanırım faydası var zararı yok

Sağol canım benim inşallah hayırlı olur. Ahh zazam Estrofem konusunda keşke dediğin gibi olsaydı ozaman içim rahat olurdu. Gene malum nedenden dolayı az dozla başlıyorlar. Murat bey az dozla yavaş yavaş rahimi hazırlıyacağız demişti. Korkum yetersiz kalacak gibi.
Narsuyu icmeye ve nar yemeye simdi başlayin benim fikrim transfere 5 gun kala progesteron kullanmaya basladigimizda o kalinlasmayi durduruyormus bu yuzden tekrar rahim kalinligi ölçülmüyor

Pablocum sana kendi dozlarımı yazayım. Seninkine göre hergun 1 adet fazla estrofem içiyorum. Tedavi başlangıcında rahim lineerdi yani çizgi halinde incecik. 8.günkü kontrolumde 9mm olmuştu. 8 gün boyunca yaklaşık günde 300ml nar suyu içtim ama bu nekadar etki etti bilmiyorum. Şimdi narsuyunu bıraktım pazartesi tekrar kontrolüm var. Yani 9mm ye çıktıktan sonra 4gun daha estrofem kullanmış olacağımki aslında 9mm bile gayet yeterli bir kalınlık. Senin dozunun daha düşük olduğunu düşünürsek en kötü ihtimalle 13.gün kontrolünde bu kalınlığa gelirsin diye düşünüyorum genel bir kalınlaşma problemin yoksa.

Canım tedavin allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun güzel haberler vermeni sağlıklı dönem geçirmeni allah nasip etsin .bende bahçeci eylem hanımlayım bana regl 2. Günü tahlil ve muayene yaptırıp aynı gün aynı ilaçlarla başladım estrofem 4 gün 3. 4gün 4. 4 gün 4 olarak belirledi 10 gün sonra bi tahlil bi muayene daha istedi şimdi 4 adet olarak devam ediyorum 7.7 oldu 10 günde kalınlık. transfer sonrasıda beta için ayın 4ü hayırlısıyla herhalde kalınlaşmaya göre belirliyorlar o ara bende nar suyu içtim günde 1 bardak 5gün inşaalah hayırlı güzel tedavin olur güzel haberini bekliyoruz
İnşallah hepimizden güzel haberler olsun hayırlısıyla. Valla dört gözle iyi haberlerini bekliyorum canım senin bizim için umud olacaksın. İlaçlar kişiye göre degisiyor tabide arada bu kadar uçurum olması beni endilendiyor. Artık vardır bildikleri deyip teslim olacam hayırlısı bakalım

Narsuyu icmeye ve nar yemeye simdi başlayin benim fikrim transfere 5 gun kala progesteron kullanmaya basladigimizda o kalinlasmayi durduruyormus bu yuzden tekrar rahim kalinligi ölçülmüyor

Bak bunu söylemen iyi oldu canım, gerçekten ben bu konuda çok bilgisizim daha kendimi bile tanımıyorum hiç kendi yumurtamla tüp bebek yapmadığım için rahimimin kalınlaşma problemi varmı yokmu onu bile bilmiyorum, tecrübesizim donasyon ilk olacak

Pablocum sana kendi dozlarımı yazayım. Seninkine göre hergun 1 adet fazla estrofem içiyorum. Tedavi başlangıcında rahim lineerdi yani çizgi halinde incecik. 8.günkü kontrolumde 9mm olmuştu. 8 gün boyunca yaklaşık günde 300ml nar suyu içtim ama bu nekadar etki etti bilmiyorum. Şimdi narsuyunu bıraktım pazartesi tekrar kontrolüm var. Yani 9mm ye çıktıktan sonra 4gun daha estrofem kullanmış olacağımki aslında 9mm bile gayet yeterli bir kalınlık. Senin dozunun daha düşük olduğunu düşünürsek en kötü ihtimalle 13.gün kontrolünde bu kalınlığa gelirsin diye düşünüyorum genel bir kalınlaşma problemin yoksa.

Seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Rahimin çok güzel kalinlasmiş, bende bir önceki adetim de rahim ultrason filmini merkeze yollamistim eylem rahim ince çizgi gibi demişti ama bu adetim de hiçbirşey istemediler gerek yok dediler. Rahimimde kalınlaşma problemi varmı bilmiyorum inşallah yoktur inşallah herşey senin dediğin gibi olur. Bugünden itibaren bende nar suyuna başlayim

Sevgili arkadaslarım...
Canım maşallah 41 kere maşallah 4 kalp atışı, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin,. Evet biraz zorlu bir hamilelik dönemi olacak gibi ,sende bebeklerinde Allaha emanet olun inşallah sağlıkla sıhhatle bu hamilelik sürecini atlatırsınız

Seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin. Rahimin çok güzel kalinlasmiş, bende bir önceki adetim de rahim ultrason filmini merkeze yollamistim eylem rahim ince çizgi gibi demişti ama bu adetim de hiçbirşey istemediler gerek yok dediler. Rahimimde kalınlaşma problemi varmı bilmiyorum inşallah yoktur inşallah herşey senin dediğin gibi olur. Bugünden itibaren bende nar suyuna başlayim
Insallah canim hepimiz çabalarımızın karsiligini alalim.Benim bundan önce progesteron yüksekliği sebebiyle iptal olan bir tedavim oldu. Onda kendiliğinden adet görerek 2.günü gittiğimde rahim 5.5mm di ve 8gun sonra 8.5a çıkmıştı ama nar suyu kullanmamıştım. Yani 8gunde 3mm artmıştı. Busefer 8 günde 9mm artmış gibi oldu. Bu nar suyundanmidir bilemem tabi ama sonuçta bitkisel olduğu için denemekte fayda var. Inşallah 1 kerede sonuç alırsın ve tekrar östrojen yüklenmen gerekmez canım.

Bilgilendirmen için öncelikle çook teşekkür ediyorum canim. Bende Selda hanım ile görüşüyorum. İstanbul’a çok uzaktayım Ama bir haftasonu gidip görüşmeyi düşünüyoruz açıkçası. Yüz yüze her daim iyidir. Birkaç tahlil istedi onları tamamlayıp. Zaten aklımda ilk hit var ikinci de bahçeci Murat bey var. Bu ikisi ile görüşmek istiyorum açıkçası . Çizik atma işlemini daha önce buradan duymuştum. Zor bir işlem mi daha sonra zararı filan oluyor mu acaba? Bu arada Kıbrıs’a yolculuk ne zaman
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Her ikisiyle de görüşüp bilgi almakta fayda var. Hangisi içine sinerse o olsun. Çizik atılalı bugün bir hafta oluyor. Çok hafif kanamam devam ediyor. Dün kontrolüm vardı doktorum herşey yolunda dedi. Cdyi aldım kıbrısa götürücem giderken. Zor bir işlem değil. Anesteziyle olduğum için hiçbirşey hissetmedim zaten. Çizik atmanın sonra bir zararı olur mu bilemiyorum hiç de aklıma gelmemişti ☺️ Şimdi regl olmayı bekliyorum. 2. Gün estrofeme başlayacakmışım. 14-16 arası da gideceğiz inş 🙏 sabırsızlanıyorum artık bir an önce kavuşmak istiyorum bebişime

Insallah canim hepimiz çabalarımızın karsiligini alalim.Benim bundan önce progesteron yüksekliği sebebiyle iptal olan bir tedavim oldu. Onda kendiliğinden adet görerek 2.günü gittiğimde rahim 5.5mm di ve 8gun sonra 8.5a çıkmıştı ama nar suyu kullanmamıştım. Yani 8gunde 3mm artmıştı. Busefer 8 günde 9mm artmış gibi oldu. Bu nar suyundanmidir bilemem tabi ama sonuçta bitkisel olduğu için denemekte fayda var. Inşallah 1 kerede sonuç alırsın ve tekrar östrojen yüklenmen gerekmez canım.
Aynen öyle canım bu süreçte gerçekten çok yıpranıyor insan, şimdi çok daha iyi anlıyorum korku ve endişe içinde bu süreci geçiren arkadaşlarımı. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım hayırlısıyla.
Sen benden 8 gün öncesin galiba hadi hayırlısı.
Heyecanla test gününü bekleyen Yeniden48
Tedavi sürecinde olan bluebubble ve Murakami, başka kimler var bilmiyorum.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim yavrularimiza kavuştursun inşallah

Canım zazam herkese desteğin bilgi paylaşımın için allah razı olsun senden ve sizinde tedavinizi allah kolay eylesin dediğin gibi banada geçen 6. Hafttada bıraktırdılar estrofemi beta test yaptım tam 15 gün sonra herşey bitti 45 gün hep bunu yaşıyorum bu seferde korkuyoryum 6. Hafta estrofem kesilecek diye.bana beta günü tsh bakılsın yazıyor be estradiol e filanda baktırıp söylesemmi faydası olurmu hep kalp atışı olmalı yazıyor bırakmak için bana niye kese görünce bıraktırıyorlar
Katiyen burakma
iyi bir doktor bul ve başına gelen gebelik kayıplarını anlat

Katiyen burakma
iyi bir doktor bul ve başına gelen gebelik kayıplarını anlat
Doğru diyorsun canım şu ana kadar 6 doktora anlattım daha önce den de aynı olduğu için hepsi allahallah diyerek dinliyor akıllarına gelen bağışıklık ve kan sulandırıcıydı onuda yaptık zaten. Her dr da anlatmak sakıncalı gibi geliyor donasyon yasak ya çekiniyorum allah sonumuzu iyi etsin başka dr bulmam lazım.ama bana estrofem gibi geliyor yumurtlama tarihim düşük oluyor

MENTHA doğurdu ikizlerini darısı sana kuzum
Sen murat beyi dinle dediklerini yap

Back
X